Şimdi Ara

http://unrealmu.servegame.com 97j+99d ONLİNE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PŞŞŞTT ADMİNNN SEVERİN ELDEN GİDİYO HABERİN YOK!!!
  • Server çok güzel ama tek eksiği var ADMİN HİÇ İLGİLENMİYOOOO

Buarada Guild Kurulmuyo ona çok gıcık oldum !
  • Karizma charin lorenciyaya alindi
    Serverda şuan itibariyle 2 adet guild var (lvl 250 olabilen herkes acabiliyor)
    Kundunlarin ayarli hali odur her attiğinizda ex item düsmeyecek
  • Kardeş tek istegim war dungeon3 e veya lost3 e uygun bi spot lwl 290 hala daviasta kasıoz yarım saatte 2 lwl gelio.Şahsen ben açıldıgından beri full oyundaım ama lwl alamıyorum daviasta herkes
  • quote:

Orjinalden alıntı: ЖαГЇžмα#

Kardeş tek istegim war dungeon3 e veya lost3 e uygun bi spot lwl 290 hala daviasta kasıoz yarım saatte 2 lwl gelio.Şahsen ben açıldıgından beri full oyundaım ama lwl alamıyorum daviasta herkes

katılıyorum birazda serverle ilgilensen süper olucak

• Arkadaslar serverda beğenmediğiniz spot 15 yaratiğin üstünde yaratik cıkıyor orda ayriyeten herkes daviastaysa orda 3 adet spot var vede tatmin edici
  • yok kardeş begenmemek deil spotlar cok guzel fakat artık ihtiyacımız karşılamıo gibi :) mesela lost 3 yada dungeon 3 e bi spot konulursa gerçekten ii olcak çünkü lost 7 e giremioruz tarkana da öle o yüzden arada kaldık daviasta res atmaya uğraşıoruz eğer oyuna gelirseniz konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 8 Aralık 2007; 1:27:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelpiero

Arkadaslar serverda beğenmediğiniz spot 15 yaratiğin üstünde yaratik cıkıyor orda ayriyeten herkes daviastaysa orda 3 adet spot var vede tatmin edici

daviasdami 3 tane spot war bitane war oda kalenin arkasinda digerleri nerde kordinat söle gidelm gel sen kas 5 kisiyle 1 spotta 300 lvlda daviasda 300xde gel bi servereda konuşak
  • -kelpiero- kardeş serverla biraz ilgilensen gelsen servere playerlerle fln konussan server süper olucak. SPOT fln koysan lost3 dungeon3 fln böle yerlere daviasda kasio herkez stadda desen adama vuramioz bile
  • GameServer Closed
  • quote:

Orjinalden alıntı: B-o-o-G-e-Y-M-a-N

GameServer Closed
  • Server Nie Kapalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhhMeeT001

Server Nie Kapalı

ayar yapiyodur inş

BU ARADA HERKEZ SERVERDEKİ İSMLERİNİ YAZSIN!! BNMKİ=BOOGEYMAN

• Yapsın Tam Baslıcam Server Kapandı
  • Client Birazdan İner Nick AhhMeeT Olur Heralde Mg Acıcam OKe? Guild Fln Kurarız BooGeY
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhhMeeT001

Client Birazdan İner Nick AhhMeeT Olur Heralde Mg Acıcam OKe? Guild Fln Kurarız BooGeY

GUİLDİMİZ KURULU WaNTeD BEKLERİZ HERKEZİ
  • Patch İndirdim Launcherden Unreali Secıp Gırıorm Dc Werio Neden Yardım
  • Server kapalı olduğundan olmasın
  • server kapali arti ztn teste bu exp az
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.