Şimdi Ara

http://unrealmu.servegame.com 97j+99d ONLİNE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok kardeş arkadasta giremio onunkide oyunda gösteriyor.Geriyede 5 kişi kalıyor onlarda 45 dakikadır lvl almıyor gözlemlediğim kadarıyla kapalı server ama sen anlarsın belki kardeş oyuna giriyor ama server seçeneği çıkmıyor
  • Diyorum Ya Karakterler Askıda Kalmıs.SQL in Database inden MuOnline Kismina Girip Table Dediginde Oradaki Bi Secenekten Adini Cikaramadim Simdi.

Online Gosteren Accound lari Oyundan Dusurmesi Server i Yeniden Baslatmasi Lazim.
  • Hmm peki anlamamış olcam biraz daha ama yeni girende yok servera yani online karakterlerin hepsinin askıda kaldığından dolayımı servera girilemiyor şimdiden saol kardeş sorularıma sabırla cevap verdiğin için.İnşallah açılır bir an önce
  • Xobi tahmininde yanılmıssın kardeş sorun serverdaki bi bug yüzünden gameserver kendini kapatiyordu cs açık olduğu için sitede online ama server kapali durumda oluyordu bug giderilmiştir server sorunsuz bir halde çalişmaktadir suan

İyi eğlenceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelpiero

Xobi tahmininde yanılmıssın kardeş sorun serverdaki bi bug yüzünden gameserver kendini kapatiyordu cs açık olduğu için sitede online ama server kapali durumda oluyordu bug giderilmiştir server sorunsuz bir halde çalişmaktadir suan

İyi eğlenceler

Hastayı görmeden yazdıgı için Tahmininde yanıLmış yoksa iyi bir doktor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

quote:

Xobi tahmininde yanılmıssın kardeş sorun serverdaki bi bug yüzünden gameserver kendini kapatiyordu cs açık olduğu için sitede online ama server kapali durumda oluyordu bug giderilmiştir server sorunsuz bir halde çalişmaktadir suan

İyi eğlenceler

Önemli olan ne doktorun kötü olmasi nede iyi.Önemli olan hastanin iyi olmasi :=)
  • quote:

quote:

quote:

İyi eğlenceler

Önemli olan ne doktorun kötü olmasi nede iyi.Önemli olan hastanin iyi olmasi :=)

Hasta iyi oLurmu hiç hasta hastadır

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi eğlenceler

Hasta iyi oLurmu hiç hasta hastadır

Tabib ne iş yapar o zaman

• Batikan Neşter Please
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Batikan Neşter Please

Abi neşteri bi onceki hastanin karninda unuttuk testere isini gorur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

Batikan Neşter Please

Buyrun Doktor bey

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

Batikan Neşter Please

Buyrun Doktor bey

Beni Oyle Durtemezsin Saldirin Batikana Allah Ne Verdiyse HUCUM.!

• quote:

İyi eğlenceler

Bu Arada Yaziyi Son Anda Farkettim.Benim Ders e İhtiyacim Yok.Yanıldıgımda Yok.Sanırım Sen Biraz Okumakta Gucluk Cekiyorsun.Bak ЖαГЇžмα Ne Yazmis;

quote:

Orjinalden alıntı: ЖαГЇžмα#

Yok kardeş arkadasta giremio onunkide oyunda gösteriyor.Geriyede 5 kişi kalıyor onlarda 45 dakikadır lvl almıyor gözlemlediğim kadarıyla kapalı server ama sen anlarsın belki kardeş oyuna giriyor ama server seçeneği çıkmıyor

Ve Bende Karakter Online Degil İken Online Gosterme Sorununu Yanıtladım.GameServer in Olusturdugu Bir Soruna Cevap Vermedim.

• quote:

quote:

İyi eğlenceler

Bu Arada Yaziyi Son Anda Farkettim.Benim Ders e İhtiyacim Yok.Yanıldıgımda Yok.Sanırım Sen Biraz Okumakta Gucluk Cekiyorsun.Bak ЖαГЇžмα Ne Yazmis;

quote:

Yok kardeş arkadasta giremio onunkide oyunda gösteriyor.Geriyede 5 kişi kalıyor onlarda 45 dakikadır lvl almıyor gözlemlediğim kadarıyla kapalı server ama sen anlarsın belki kardeş oyuna giriyor ama server seçeneği çıkmıyor

Ve Bende Karakter Online Degil İken Online Gosterme Sorununu Yanıtladım.GameServer in Olusturdugu Bir Soruna Cevap Vermedim.

Sen Ne Diosan Dogrudur(Simarma)

• quote:

Xobi kimsenin kimseye ders filan verdiği yok kimin dahi iyi okuduğu ortada karizma server bandi gelmiyor diyor sen char askıda kalmiş sorusuna cvp veriyorsun biz orda sana kötü bir şey demedik sadece tahmininde yanılmışsın dedik yanlış söylüyorsun veya sen anlmıyorsun demedik git kendine tartişma yaratacak başka konu bul

İyi eğlenceler
  • Hala Tahmininde Yanılmıssın Diyorsun.Kafanmı Guzel,Kafami Yapmaya Calısıyorsun? Adam Ne Demis Okuyamiyormusun,Algilayamiyormusun "Yok kardes Arkadas da Giremiyor Onunkide Oyunda Gosteriyor." Ben Sana Bunuda Acayim.Karizmanin Karakteri Oyunda Olmadigi Halde Oyunda Gosteriyor.Buda Demek Oluyorki Accound Askıda Kalmıs.Bende Bunun Server Yoneticisinin Nasıl Duzeltebilecegini Yazdim.Egerki Sen Buna Yanılma Kelimesini Yakıstırdıysan Ne Mutlu Sana.Kültüre Davet Ediyorum Seni.Tartismaya Hic Ama Hic İhtiyacim Yok.Heleki Konu Senin Serverin İse.
  • quote:

Hala Tahmininde Yanılmıssın Diyorsun.Kafanmı Guzel,Kafami Yapmaya Calısıyorsun? Adam Ne Demis Okuyamiyormusun,Algilayamiyormusun "Yok kardes Arkadas da Giremiyor Onunkide Oyunda Gosteriyor." Ben Sana Bunuda Acayim.Karizmanin Karakteri Oyunda Olmadigi Halde Oyunda Gosteriyor.Buda Demek Oluyorki Accound Askıda Kalmıs.Bende Bunun Server Yoneticisinin Nasıl Duzeltebilecegini Yazdim.Egerki Sen Buna Yanılma Kelimesini Yakıstırdıysan Ne Mutlu Sana.Kültüre Davet Ediyorum Seni.Tartismaya Hic Ama Hic İhtiyacim Yok.Heleki Konu Senin Serverin İse.

+
  • Sende haklısın ama kendi çapinda
    Cümlenin belirli bir kısmını yargiliyorsun tabikii işine gelen kısmı ama cümlenin sonu ''oyuna giriyor ama server seçeneği çıkmıyor'' server bandi olmayan bi yerde char nasil askıda kalır.Kimin ne kadar okuduğu ne kadar algiladiği ortada

İyi eğlenceler
  • age 15 fln gibi bi hata veriyo acc girdigimde anlamadım bi yardimci olurmsunuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.