Şimdi Ara

http://unrealmu.servegame.com 97j+99d ONLİNE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Suç Erhanda yardımcı oLmaya çaLşıyor kolay geLsin...
  • Beyler herkez işine baksin.
    Serverde askida kaldigi felan yok heleki obdc vs tablo ayari hic degil sorun muweb den kaynaklaniyor eski bir versiyon bazi seyler eklendiginde boyle bir sorun meydana geliyor acc oyuna girdigi zaman acc deki tum charlar aktif hale geliyor ama online listesinde degil zirvedekiler bolumunde.
    Şimdi bu mereti bir siz bilmiyorsunuz kimse gelipde konumuzda bilgi yüceğili taslamasin kimin ne oldugunu ne bildiğini bilirim ben.
    Bu konu üzerinde geyik en ufak artistik istemiyoruz gövde gösterisi yapmak isteyenler konus acsin yapsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelpiero

Sende haklısın ama kendi çapinda
    Cümlenin belirli bir kısmını yargiliyorsun tabikii işine gelen kısmı ama cümlenin sonu ''oyuna giriyor ama server seçeneği çıkmıyor'' server bandi olmayan bi yerde char nasil askıda kalır.Kimin ne kadar okuduğu ne kadar algiladiği ortada

İyi eğlenceler

Server Onceden Acık İse Ve Server Bandi Dedigin Sey Sonradan Gidip Karakter e Disconnect Verdi ise SQL Surekli Kayıt Yaptigi Ve Server in Bazi Dosyalari Kapalı Oldugu İcin Disconnect Bilgisini Algilayamaz.Ne Biliyorsunuzda Kime Ne Satiyorsunuz.3 Gunluk Kisilere Pabuc Birakacak Biri Degilim.

Ayriyeten rLzApex ;

Sen Kahinmisin de Kimin Ne Bildigini Biliyorsun.Artistlik Yapmak Degil Amacim Yardimci Olmakti ki Batikanında Soyledigi Gibi Suc Bende Konuya Son Post'umdur,Bu Son Post Meselesi Kacmak Degil Kalite Farkidir.Herkes Bildigi Kadariyla Yetinsin.Baskasinin Dusuncelerine Burnunu Sokmasin.

• Kim 3 günlük kişi ya sen daha buralarda yokken biz msn den millete php dersleri web dersleri veriyorduk sen ne dediğini sanıyorsun 2 yandaş bulunca onlarda seni poh pohlayinca ne oldunuz basımıza? Karma versiyondan başka varmı?
    Mesaj sayıma bakınca herhalde beni yeni felan sandin? yada bizi senin postlarin kadar bizim banladığımız var.
    Beni(bizi) tanımadığını varsayarak bu mesajını yutuyorum buralarda ders verip de msn den bana bu nasıl olur diyenlere sor bakalım bizi.
    Aklında olsun diye diyorum Server Mu Turka yönetimindedir kim olduğumuzu 3 günlük olup olmadığımızı bilen bilir imzamdada nickim yazar.
    Bu forumda herkeze dişin gecer bana(bizi geçmez) neyse sinirlenmemeliyim.
  • Server yok adam hala char askida diyor yarılacam amanha sen kimseye pabuc babuc birakma hatırım kalır senden ne yardim isteyen oldu ne ders.
    Xobi tahmininde yanılmışsın kardeş diyen birine kafanmi güsel yok bilmem ne gibi uslublarda bulunan kişilerle zaten ihtiyacimiz olsada bizim işimiz olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelpiero -- 12 Aralık 2007; 23:34:43 >
  • Ya keşke yazmaz olaydım o mesajımı kusura bakmayın.Ama Xoßi kardeş gerçektende biraz gereğinden fazla agresif çıkışta bulunmuşsun bence.Kelpiero sadece yanılmışsın kardeş demişti.Ayrıca ßaTıKaN kardeş sende hih deyicisi potansiyeli var sanki Xoßi nin iyi yada kötü her lafına kesin bi onay veriyorsun ama polemik yaratmak istemiyorum pls
    Ayrıca MuTurKa yönetiminin elinde olması oyunun daha bir güven kazandırdı bana
    Herkese Hayırlı sabahlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ЖαГЇžмα#

Ya keşke yazmaz olaydım o mesajımı kusura bakmayın.Ama Xoßi kardeş gerçektende biraz gereğinden fazla agresif çıkışta bulunmuşsun bence.Kelpiero sadece yanılmışsın kardeş demişti.Ayrıca ßaTıKaN kardeş sende hih deyicisi potansiyeli var sanki Xoßi nin iyi yada kötü her lafına kesin bi onay veriyorsun ama polemik yaratmak istemiyorum pls
    Ayrıca MuTurKa yönetiminin elinde olması oyunun daha bir güven kazandırdı bana
    Herkese Hayırlı sabahlar

E Kardeşim sayıLır ve ona oLumsuz yorum yapana cevabını weririm...(oLumLuda oLabiLir)

• Şu dakkalarda duyduğum kadarıyla memet banlandı tamda kastircaktın
  • ah canım üzüldünmü sağlık olsun sen gir kas ilerde gelirim belki server bomba ama warlar çok oluyo şaka şaka güzel gerçekten emeğine değer
  • Desene EskiTurka Başlıo yine nerde bakam Sarigaci LorduM
  • Ksrolnikov dan söz alındı bir daha olmayacak küfür olayı o nedenle cezalarınız hafifletilmiş hale gelmiştir.
    Charlar gun doğumunda blokeleri kaldırılacaktır.
    Şifrelerinizi sıfırladik o nedenle tekrar yeni şifrelerinizi pm den burdan atın acc isimlerinide verinki kimin kim olduğunu anlayalim.
    Tekrar dönmek yada dönmemek sizin taktirinize kalmış bir durum.
  • Sırf bu tutumunuz için oynarım kardeş ama bizi bi geçsinler yukarıda oldumu çok batıyoruz göze 1'e 5 giriyorlar O yüzden kafaya oynamayacağız artık şöle bi 10-15 res fark yiyelim o zaman dönmeyi düşünüyoruz.Tabi bu benim fikrim yani NeMeSsiS'in.Hovarda yı bilemicem çok kalbi kırıldı çocuğun Sinirden yattı 1 haftadır adam gibi uyucak belkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 14 Aralık 2007; 1:40:36 >
  • Screenlerde gördümki hovarda çok ağır konuşmuş ne olursa olsun sebebi , küfür affedilemez birşeydir. Ve öylede oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 14 Aralık 2007; 1:47:45 >
  • Konuşana değil konuşturana bakcan demek istiyorum ama kanıtım yok susuyorum
    Ve haklısınızda kesinlikle bir itirazımız yok etmemesi lazımdı küfür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 14 Aralık 2007; 1:45:48 >
  • Evet orada olmadığım için gördüğüm kanıtlara inanmak zorundayım.

Bu arada kesin birşey yok ama bayramdan sonra yada önce efsane olan Mu Turka - Karma Versiyon tekrardan açılabilir çok istek almıştık aslında açmayı düşünmüyorduk ama gördükki piyasa bazı kişilere kalmış bizde tekrar açmayı düşündük talep çok oynamayıp merak edenler yada oynayıp tekrar oynamak isteyenlerle dolu çok mail ve forumlarda yazı almıştık kesin değil ama bakalım kismet...
  • Hmm bak o olur işte kardeş baya ısrar etmiştik yankısı geldi artık galiba Aç turkayı kardeş devam edelim biz 1.0l den İşin içinde siz varsanız bizim takımda yanınızdadır.Ben yatıyorum malum vize haftaları hayırlı geceler cümleten.Bekliyoruz yeni gelişmeleri
  • Serverda kasan bir kişin banlanmasi gercekten cok üzücü bir anlık sinirlere kapilip emeklerinizi heba ediyorsunuz....
    Ama olaya bizim tarafindan bakılırsa serverda banlanan birinin server hakkinda bu kadar iyi konusmasi beni gercekten etkiledi...
    Mu-Turka bayramdan sonra sizlerle inşallah
    İyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelpiero -- 15 Aralık 2007; 16:52:01 >
  • mu-turka nın acilması cok guzel kardeş.
    bu serwer da guzeldi ama olmadı iste ne yapalım ama hata serwer da deil.
    mu-turka da simdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efndy -- 15 Aralık 2007; 22:46:10 >
  • Yiğidi öldür hakkını yeme demişler kardeş
    Bekliyoruz Turka'yı şimdiden kolay gelsin
  • Server neden offline
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.