Şimdi Ara

http://wow.realmpop.com/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    stormreaver serverında oynuyordum eskiden high şimdi ogrimamar bomboş gündüz gece farketmiyor bütün charlarım orada
    90 lvl dk var burning legion onunda farkı yok stormreaverdan
    twsiting nether char açtım 86 lvl o populasyon olarak iyi stormscale serverınıda merak ediyorum çünkü 60k fazla karakter var twisting netherdan bu server populasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_tiger -- 23 Temmuz 2013; 18:59:50 >

• sakin ol şampiyon hele bi soluklan.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

al benden sana bol bol virgül. aralara serpiştir bakalım neye benziycek cümlelerin.
  • Seni sevmiştim anakin
  • Stormscale de adam çok ya. Hele birde swifty online olduğu zaman fps 10'lara düşüyor :D Gerçekten de kalabalık bir server. Ally tarafıda sinek avlıyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Stormscale de adam çok ya. Hele birde swifty online olduğu zaman fps 10'lara düşüyor :D Gerçekten de kalabalık bir server. Ally tarafıda sinek avlıyor ;)

swity nedir yaw bi youtube videolar var o kişi mi
  • Stormscale çok kalabalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Stormscale de adam çok ya. Hele birde swifty online olduğu zaman fps 10'lara düşüyor :D Gerçekten de kalabalık bir server. Ally tarafıda sinek avlıyor ;)

swity nedir yaw bi youtube videolar var o kişi mi

Amerikalı sağlam warrior oyuncusu. Vakti zamanında warrior dersleri verirdi internet üzerinden. Adam warrior olarak hangi class'a karşı ne yapması gerektiğini biliyor. Derken patladı gitti adamın videolar :D Esasen US-Darkspear da mı ne, öyle 1 serverde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.