Bildirim
https://sonuc.osym.gov.tr PİNG TEST SONUCU SS Lİ GELİYO BEYLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Su ping + ss kombinine inanmadan gecemiyorum -
Ben bile inanıyorum kardeşim kendi konuma heycanla tıkladım düşün.. -
kardeşim anana mı sövülmesini istiyorsun. uzatma işte. -
Fotoğrafta ösymye dair hiç bir şey Yok ama inandım -
sen içeri buyurun şimdi çıkabilirsiniz diye konu açan çocuksun senin kredin bitti yemedim bro -
Yeni gelenler var çaktırma kardeşim -
Up -
ping testleri canavar gibi masallah -
Kardeş 65500 bytelık paket göndermişsin. Senin yaptığın ping değil DDOS saldırısı olmuş. Bavulunu hazırla polisler geliyor yarım saate :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiöğrenci -- 27 Ağustos 2018; 20:46:10 > -
Yine inandım -
Keşke bilgisayar cahili olmasaydım. Hiçbir şey anlamıyorum her halta inanıyorum. Kaç gündür beklemekten ümit edip heyecan yapmaktan telef oldum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sen içeri buyurun şimdi çıkabilirsiniz diye konu açan çocuksun senin kredin bitti yemedim bro
|
Kardeş 65500 bytelık paket göndermişsin. Senin yaptığın ping değil DDOS saldırısı olmuş. Bavulunu hazırla polisler geliyor yarım saate :D
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X