Şimdi Ara

Huawei, Android-iOS tekelini kırmak için kendi işletim sistemini geliştiriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows mobile phne veya windows 10 mobile veya microsoft. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

zamanında bir firma kendi işletim sisteminin arkasında dursaydı bugün tekel olmazdı...

Apple zaten kendi işletim sisteminin arkasında durmadımı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Bu saatten sonra bence yeni sistemin pazarda tutunması çok zor bence. Bir kere market sorunu var Microsoft bile bu sorunu aşamadı. Android ve ios dışında hiçbir sistemin marketi iyi değil

Microsoft hangi sorununu aştı ki bunu da aşsın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28zamanında bir firma kendi işletim sisteminin arkasında dursaydı bugün tekel olmazdı...
    Apple zaten kendi işletim sisteminin arkasında durmadımı?

Arkadaş belki bada dan bahsetti marka vermemiş ne alaka ios

• Samsung zamanın da bada nın arkasında dursaydı şimdiye android kalmazdı ...

1,5 milyon satmış telefonların desteğini kesti

• Çin hükümeti android ve iosu yasaklar, en büyük 3. mobil işletim sistemi olur.

• Android'in eteğine tutunmaları çok komik geliyordu zaten. Kendi başarılarını Google'ın işletim sistemi gölgeledikten sonra neye yarar.

• Mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne samsung ne Huawei android e ya da ios a rakip bir mobile os düşünmüyorlar.

Bir arkadaşımız yazmış önemli bir durumda elde bir os olsun diye. Ona bakarsanız tizen düşe kalka geliştirilmeye devam ediyor.

Öncelikle tv ler için düşünmüştü samsung ama tv üreticileri de android e hücum ettiler.

Bu saatten sonra yeni bir os gerekli mi bilemiyorum. Tartışmak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios+android o kadar güçlü ki microsoft yada samsung bile araya giremiyor bir de Huawei denesin bakalım

• ülkerinde android ve ios u yasaklatıp yine tuttururlar...

• böyle tek tek uğraşacaklarına piyasayı elinde tutan 3 4 büyük firma birleşiverse Google ı lap diye oturturlar yere.

• Samsung'a yardım etsinler beraber Tizen'i daha da geliştirsinler :D Tizen'e de bayağı emek verdi samsung.

• Dual boot esnekligini versin musterinin kafasi rahat olsun yoksa bknz: Lumia

• Tutmaz ama tv, akıllı saat, vs için falan tutabilir belki.

• Tutmasını isterim.
  • valla işin içinde huawei varsa olur . sonuçta arkasında 2 milyara yakın bir insan kitlesine sahip çin hükümeti var. ve tam destek veriyor huaweiye sonucta huawei de çin hükümetine çalışıyor . gerekirse çin hükümeti nasıl google play storu yasakladı gider android kullanmak yasak der yine huaweiyi ayakta tutar.

• Bok tutar.

• yuz milyonlarca telefon satip yayginlasmadan gelistiricilere kendi ekosistemin icin uygulama yazdirmak mumkun degil, her cesit uygulamayi barindiran zengin bir ekosistemin olmadanda yuzmilyonlarca telefon satmak mumkun degil. bu kisir donguyu microsoft bile kiramadi. adil rekabet sartlarinda bu saatden sonra 3uncu bir isletim sisteminin yayginlasmasi mumkun degil. ancak ve ancak cin hukumeti mudahil olup diger isletim sistemlerine kisitlama getirirse buyuk cin pazarindaki taleple bir seyler olabilir. baska yolu yok.

• ios tamamda android tekel gibi gelmiyor bana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.