Şimdi Ara

Huawei app galeri BiSu 100tlye 50tl kod. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
12.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir ürün eksiltip geri ekleyin güncelliyor
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    Alakası yok yanlış yönlendirmeyelim insanları.
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    daha önce siparişiniz varmıydı o hesaptan
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ilk siparişim oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes kod istemiş ama kullanamayacak olan var ise hayrına bana da iletebilir mi arkadaşlar :-)

• Gayet de 100/50 olarak kullandım istegelsin altyapısıyla geliyor zaten fiyatlar da aynısı.Tavsiyen 150tl üstü 40 yerine 14 küsür olan 1l zeytinyağını eklesin sepette 40 olarak görüyor+10tl'lik bir şey eklerseniz eğer teslimat ücreti de olmaz.
  • Bu taktiği tuttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam..sabah ben daha foruma konusu açılmadan önce görmüştüm yoğunluktan konu açamadım.2 kod aldım sürekli hata verdi uyuz etti beni bende uğraşmadım kapattım.Sizin dediğiniz şekilde yapınca oldu.

Allah bildiği gibi yapsın bu Müşteri hizmetlerini ya...hepsi mi aynı yerden çıkma arkadaş mal mal cevaplar vermekten başka birşey yapmıyorlar gına geldi yemin ederim.Forum ahalisi bunlardan daha bilgili

ayrıca uygulama ücretsiz bisu kodu'da veriyor.2 beleş damacana ve 100/50 indirim süper oldu bugün

Huawei app galeri BiSu 100tlye 50tl kod.

• skt 2021 görünüyoe ama geçende getir kuponlarını erkenn bitirdler. axilen kullanmak gerek ücretsiz teslimat saatlerinde
  • Kullanamayacak arkadaş varsa verebilirse memnun olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi her yöntemi denedim kullanamıyorum kodu ya. kod zaten hesabınıza tanımlı diyor. ne işe yaramaz bi sistem yapmışlar
  • mustafa3m kullanıcısına yanıt
    Ne yanlış yönlendirmesi sanki devlet dairesine başvuru yapıyoruz alt tarafı 2 dakika gider denersin olursa yanına kâr kalır olmazsa olmadı dersin. Kodu aldım samsung cihazdan sayısız denemeye rağmen indirim düşmedi. Kodu aldığım cihazda bisu yükledim anında düştü. Şimdi ben yanlış mı yönlendirmiş oldum sayın bilir kişi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanamayan varsa bende talibim beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat seçmeye çalışınca uygulama durduruluyor ilginç

• Huawei app galeri BiSu 100tlye 50tl kod.
    seri hesap döngüsüyle sıcak fırsat sağlayabilir fiyatlar piyasa fiyatı aşağısına düşüyor. bizim burada yok tanıdığa gönderdim ben de
  • Huawei olsa alırdık 3,5 neyse sağlık olsun

• Bisu market POS kategorisi ne gözüküyor, bilen var mı ?

Umarım Markettir
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım uzatma işte işin gücün yok belli uzun uzun yazmışsın. Samsung s10 Plus ve iPhone X ile ayrı ayrı kullandım kampanyayı yeterli mi senin için? Belki senin mesajını görüp insanlar denemeden bırakacak o yüzden yanlış yönlendirme dedim analaşılması zor bir şey değil.
  • Bende de zaten tanımlı diyor ama bir türlü indirim yapmıyor. 100 ve 150 ikisini de denedim olmadı.

Aynı durumda olan varsa özel mesaj atarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayfatih2000 -- 23 Eylül 2020; 20:48:5 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.