Şimdi Ara

Huawei app galeri BiSu 100tlye 50tl kod. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
12.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu akşam evdeyim sana belki ders olur diye sabırla yazmaya devam ediyorum. Hâlâ çocuk mocuk diyorsun eğer doğum tarihin doğruysa aramızda 3 yaş var. Boş işlerle uğraşıyorsun dedin bende dedim ki "senin ancak rüyanda göreceğin bir meslek sahibiyim". Bunun üzerine aşağılık kompleksiyle 2 üniversite bitirdim falan diye lafa girdin. Kusura bakma da yukarıda bi arkadaşın dediği gibi 2 üniversite okumayan kalmadı artık. Üçüncüsü 18 yaşındayken yani 10 yıl önce sabah okula gidip akşam da çalışıp aileme bakıyordum yani baba parası pek yiyemedik. Ne kadar yazık ki yok baba parası yok lümpen vs diyerek hâlâ boş boş konuşup kendini daha da rezil hâle düşürüyorsun. Rica ediyorum daha uzatma hem forumu kirletme hemde kendini rezil etme. İlla devam edicem diyorsan özelden yazda insanları rahatsız etmeyelim. Oradan ilgileneyim seninle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    Hala saçma bir algı peşindesin ama dediğim gibi bunları ancak senin seviyende olan akrabaların yiyebilir ben yemiyorum sağol. Neymiş aşağılık kompleksiymiş bak sen. Boş boş işlerle uğraşıyorsun dediğimde senin “ama ben uçak uçuruyorum yaa” diye zırvalaman çok etik bir hareketti senin dünyanda muhtemelen. Şimdi de duygu sömürüsü sıran geldi galiba. Senin benimle herhangi bir ortamda yanyana gelme ihtimalin olamaz o yüzden öyle özel mözel diyip şovunu devam ettirme. Ben gerekli açıklamamı yaptım seninle anlaşma durumum zaten olamaz. Bundan sonra yazdıklarına da herhangi bir şekilde cevap almayacaksın istediğin gibi döktürebilirsin. Yaş mevzusuna da hiç girmiyorum orada da küçük bir ergen gibi ben senin abinin modlarına girdin o yüzden çocuk derken ironi yapıyorum umarım anlarsın. Bana hakaret ettiğin için lümpen kelimesini işittin seni kırdıysa da kusura bakma dediklerinin bir yansıması. Hadi benden bu kadar.

• ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    Hocam konu boyu boş yapmışsınız doğrusu. Arkadaş haklı bir şekilde yaptığınız yanlış bilgilendirmeniz adına bir yorumda bulunmuş, siz de konu hakkında yanlışınızı fark edince gidip farklı yerden dem vurup konuyu değiştirme çabası içine girişmişsiniz. Bu saptırmalar neticesinde iki tarafın da içinde bulunduğu hayatı hazmedememiş olduğu görünüyor, konuyla alakasız.

Dipnot: Doğrulamak adına yazayım, ayrı cihazlarda da kodlar çalışmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 24 Eylül 2020; 0:47:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bisudan sipariş verilip marktten vermediysk sorun çıkıyor mu. yoksa illa sıfır numara mı bulalım
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Bisu yu kullanmıştım bi market kullanmadım. Ne yaptıysam indirim düşmedi. Pc de blues4da denedim maalesef olmadı. Hesabınızda kayıtlı diyor sürekli yeni no denemedim.

• bitmiş sanırım, hediyeler kısmında çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bisu yu kullanmıştım bi market kullanmadım. Ne yaptıysam indirim düşmedi. Pc de blues4da denedim maalesef olmadı. Hesabınızda kayıtlı diyor sürekli yeni no denemedim.
    kod yandı mı hocam. başka telefonla denediniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Yok hocam ilk siparişim oldu
    daha öce bi su siparişiniz var mıydı hocam bu numarayla
  • Kod aldık Ankara da 3 adresi denedim 3 farklı ilçe teslimat yok.

Su siparişim de yoktu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Su siparişim de yoktu hocam
    teşekkürler o zaman sıfır tel şart oldu bu durumda
  • Daha önce sipariş verilmemiş numaram vardı. Onda işledi kampanya. Dondurma stoklarını yeniledik, sağolsun.
  • İlk siparişe 100/30 veriyor zaten

• Siparis verilmemis hesapta deniyorum olmuyor,promosyon kodu zaten hesabiniza tanimli diyor indirim dusmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir onu yapmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

Siparis verilmemis hesapta deniyorum olmuyor,promosyon kodu zaten hesabiniza tanimli diyor indirim dusmuyor
    bisu siparişiniz var mıydı önceden hocam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.