Şimdi Ara

Huawei app galeri BiSu 100tlye 50tl kod. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
12.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten tanımlı diyor düşmüyor her yolu denedim sepete ürün ekledim çıkardım ana sayfaya döndüm komple çıktım yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod bitti mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Sıfır hat lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçersiz diyor
  • muhendizz M kullanıcısına yanıt
    34k hediye kaldi diyor. Az once aldim

• ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    İşinin gücünün olmadığı profilimi gezmenden belli güzel kardeşim. Haydi selametle.
  • Rüyasında göremeceği hangi meslegin sahibi olabilirsin astronot degilsen tabi

• Kodu aldim ama gecersiz diyor bisuda. Daha once bimarket alisverisim olmadi. Bisu kullaniyorum ama.

• yusufmet Y kullanıcısına yanıt
    Bende ilk su ücretsiz diyor o ekranda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

Bende ilk su ücretsiz diyor o ekranda
    Su kodu var diğer market kodu bitmiş.
  • muhendizz M kullanıcısına yanıt
    birkaç saat evvel baktım bende de yalnızca ücretsiz damacana kodu görünüyor.
    Çok boş olduğunu iyice belli ettin. Hayalini bile kuramayacağın bir bölümden mezun oldum, 2 üniversite bitirdim, senin gibi girip buradaki profilimi düzenleyecek kadar vaktim bile yok emin ol. Sen burda böyle boş boş takılmaya devam et mümkünse de uzatma.

• 100 liralık sepet yaptım kasaya geldim 150 tl -50 düştü oldu bana 100 lira ne anladım bu işten markettende aynı fiyata alıyorum zaten kodda yandı
  • mustafa3m kullanıcısına yanıt
    Paşama bak sen vakti yokmuş yesinler senin o değerli vaktini. Burada insanların işine yarar diye birşey paylaştım senin yüzünden muhabbet nerelere geldi konuyu kirlettik. Bak istersen 12 üniversite bitir sen bu seviyesiz tavrınla kariyerinde hiç bir halt beceremezsin kulağına küpe olsun bu. Eğer 2 üniversite okuduğun için kendini çok üstün ve değerli görüyorsan zaten acırım sana. Evet son olarak bana daha laf yetiştirme çünkü bu ara vaktim bol salgından dolayı fazla uçuşum yok oldu mu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa3m

Çok boş olduğunu iyice belli ettin. Hayalini bile kuramayacağın bir bölümden mezun oldum, 2 üniversite bitirdim, senin gibi girip buradaki profilimi düzenleyecek kadar vaktim bile yok emin ol. Sen burda böyle boş boş takılmaya devam et mümkünse de uzatma.
    artık herkes 2 üniversiteli. imam reiz sayesinde, öğrenci akbili için açıköğretime başvuruyoz

• bende bu sorunun cevabını merak ediyorum :D 28 yaşında milletin rüyasında göremeyeceği hangi mesleğe sahip çok merak ediyorum :D
    Türk siyasetçilerinden betersin be çocuk. Ben sana yanlış yönlendirme dedim tuttun kendin “sen benim işimi biliyo musun” gibi saçma sapan yerlere çektin olayı döndün bide bana patlatmaya çalışıyosun mevzuyu. Bana bak kardeşim önce ufak bir eleştiri hazmedecek bir kıvama ya da erginliğe bi ulaş sonra insanlarla bu tarz tartışmaya gir. Hem bilmediğin konu hakkında yorum yap hem de gelip ben şurda çalışıyorum yok sen öğrencisin muhabbeti yap lafı yiyince yok istersen şu kadar üniversite oku falan filan. Yaşın ve mesleğin seni henüz 18 yaşından yukarıya çıkaramamış lümpen çocuk. Hoş baba parasıyla muhtemelen bu kadar oluyor. Hadi tutma beni git “benim maaşım şu kadar sen biliyo musun” diye şov yaptığın akrabalarının yanına koş. İyi uçuşlar sana :)
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Bir daha oku istersen. Milletin demedim, o arkadaşın mevcut seviyesiyle göremeyeceği bir meslek dedim. Bi arkadaş astronot demiş değil ama yaklaşmış.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.