https://consumer.huawei.com/tr/support/content/tr-tr00680852// burda diyor ki "Huawei, Avrupa Birliği Tüketici Hakları Direktifi gereğince kullanıcılara 14 gün içinde koşullu geri ödeme sağlamaktadır." bahsettikleri huaweivideo@huawei.com adresi çalışmıyor. hem gmailden hem tutanota dan 2 tane mail gönderdim mail gitmedi mesajı döndü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 25 Ekim 2022; 9:58:55 > |
Huawei app galery geri iade maili çalışmıyor... (Bir huawei klasiği. Dolandırıcılık.)
-
-
Huawei destek mailine yazdım dönüş yaptılar. Çözüme ulaşırsam başlıktaki parantez içini kaldıracağım.
-
önce bunları istediler:
HUAWEI Kimliği
Uygulama adı
Ürün adı
Huawei Uygulama İçi Satın Almalar ticari işlem numarası (Kontrol etmek için Ben > Hesap merkezi > Ödemeler ve satın alımlar > Satın alma geçmişi bölümüne gidin. Lütfen mümkünse ekran görüntüsü de ekleyin.)
Sorun açıklaması
Ülke/Bölge
Cihazın seri numarası ve güncel telefon numaranız
Oyun sunucusu
Karakter adı/kimliği
bunları gönderdim yaklaşık bir gün sonrada:
Huawei olarak iade talebinizi sorgulayabilmek adına öncelikle uygulama geliştiricisi üzerinden onay almanız gerekmektedir. Uygulama geliştiricisine ulaşıp iade ile alakalı talebinizi iletmeniz ve bu talebin onaylandığına dair ekran görüntüsünü tarafımıza beyan etmeniz halinde iade inceleme süreci tarafımızdan yapılabilmektedir.
dediler. hiç bir oyun üreticisi yatırılan parayı iade etmez. avrupa birliğinin dayattığı 14 günlük koşulsuz iade v.s. bunlarda yalan oluyor.
YUKARDA PAYLAŞIMDA BULUNDUĞUM YAZILAR HUAWEI'NİN YALANIDIR. BUDA BÖYLECE KANITLANMIŞTIR. ( bahsettikleri mail ve prosedür çalışmıyor )
inşallah google daha fazla yaptırımda bulunur avrupa birliği veya hangi ülke olursa olsun kallavi cezalarla karşılaşırsınız!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 26 Ekim 2022; 18:58:0 >
Benzer içerikler
- araç multimedya mikrofon sorunu
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın
- gbox nedir
- android telefon titriyor ama açılmıyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- huawei pro 70 ultra türkiye"ye ne zaman gelecek
- huawei mate 70
- fiyat performans telefon
- google deprem uyarı sistemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X