|
Bildirim
Daha iyi bir kullanıcı deneyimi.. Bu cümleyi ilk kim bulduysa harbiden helal olsun;
"Bunu yapıyom ama valla kendim için değil.. sırf sen rahat et diye.." |
Huawei almamakta özgürsünüz.
|
Cihazlara o kadar custom rom ve root atmış androidci olarak gözlerim doldu. Ne ediyirsin sen Huawei beyciğim
|
Güle güle Huawei
|
Huapplei
|
evet benim için huawei başlamadan bitti . Bugüne kadar stok rom ile sadece lg g6 1 hafta kullandım onunda türkiye romlarına karşı aynı tavrı vardı avrupa romlarının bootloader kodunu verirken türkiyedekilere zenci muamelesi yaptığı için lg defterini de öyle kapamıştım . Telefon dediğin bootloader kilidi açık olacak. Adamların bize verdiği ile neden yetineceğim elin adama türlü türlü program kurup nerelere ne bilgiler gönderiyor
|
Android kullanip da bootlooderi kapatmak cok sacma.o zaman Huawei kendi isletim sistemini yapsin apple gibi.boyle bir sacmalik yok.bari stock android kullan o da yok.2 sene sonra yeni telefon aldirma cabasi baska bir sey degil.
|
Kendini apple zannetmiş tespiti bir süredir doğrudur. P20 pro fiyatından da bellidir zaten. 5000 Türk lirası etiketi var.
|
Zaten Türkiye ye kırpılmış yazılım veriyor bide Bootloaderi kapatacak 👏👏 Tebrikler Huawei
Satış, Rakamları düşünce Nasıl bir yol izlicek görücez |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenakif -- 28 Mayıs 2018; 1:24:15 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |