Şimdi Ara

HUAWEİ ASCEND G301 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
74.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GENERAL006

quote:

Arkadaşlar çektiğimiz resimleri bilgisayara nasıl atıyoruz, bağlayınca uygulamalar vs. çıkıyo resimler yok telefondan mı ayarlıyoruz acaba ?

Yokmu bilen arkadaslar

Telefonu USB ile bilgisayara bağladığın zaman bağlantı türünü doğru seçmen gerekiyor.

Şuan Android kullanmadığım için tam hatırlayamıyorum ama ''Hafıza kartı'' veya ''Depolama aygıtı'' olarak bağlantıyı seçip o şekilde telefondaki resim veya müzikleri bilgisayara atabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

quote:

Arkadaşlar çektiğimiz resimleri bilgisayara nasıl atıyoruz, bağlayınca uygulamalar vs. çıkıyo resimler yok telefondan mı ayarlıyoruz acaba ?

Yokmu bilen arkadaslar

Telefonu USB ile bilgisayara bağladığın zaman bağlantı türünü doğru seçmen gerekiyor.

Şuan Android kullanmadığım için tam hatırlayamıyorum ama ''Hafıza kartı'' veya ''Depolama aygıtı'' olarak bağlantıyı seçip o şekilde telefondaki resim veya müzikleri bilgisayara atabilirsin..

Sağol ilgin için, buldum DCIM diye bi klasörün içindeymiş.

• GENERAL006 kullanıcısına yanıt
  • arkadaşlar hizlial.com'da bu telefonun fiyatı 299 TL'ye düşmüş.

http://www.hizlial.com/huawei-ascend-g301-4-gb/02.044.5311.0015?utm_source=Daily_Mailing&utm_medium=telefo

özellikle kullanan arkadaşlar sizce nasıl bir telefon alınır mı? şu an kullandığım telefon general mobile ultimate slim. arasında bariz hız farkı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 25 Kasım 2013; 10:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

arkadaşlar hizlial.com'da bu telefonun fiyatı 299 TL'ye düşmüş.

http://www.hizlial.com/huawei-ascend-g301-4-gb/02.044.5311.0015?utm_source=Daily_Mailing&utm_medium=telefo

özellikle kullanan arkadaşlar sizce nasıl bir telefon alınır mı? şu an kullandığım telefon general mobile ultimate slim. arasında bariz hız farkı var mıdır?

Ben de bunu bu fiyata görünce gelip yazayım diye girdim. İkinci telefon olarak bunu mu alsam acaba,bilemedim ben de.Görüntülü görüşme olmaması tek eksi.

• arkadaşlar bu telefonu ben 2 ay önce hızlıal.com'dan 300 tlye aldım. bence fiyata göre ( buraya dikkat ) çok çok iyi gerçekten tek eksisi ön kamera yok. bunun dışında radyo yok ama bir apk yayımlandı bu sitede orjinal radyo yani internetsiz çalışıyor ve çok iyi, ayrıca samsung galaxy ace 5830 v.b. telefonlardan kat be kat iyi çöznürlük yüksek ekran çizilmez 2 aydır cebimde ve en ufak çizik yok ekran parlaklığı çok iyi bilinen özellikleri saymama gerek yok. şarj konusu ise bence muhteşem akşam yatarken 3g açık wifi açık %30 şarjla yatıyorum sabah 8 gibi hala aynı şarj ayrıca wifide aktif kullanırken neredeyse şarjı hiç gimiyor.radyo müzikçalar ve interneti çok aktif kullanmayan maçkolik hepsiburada gittigidiyor gibi uygulamalarda 3g şebekesinde bile şarjı çok az harcıyor. bende daha önce lg optimus black vardı 3 g kapalı wifi kapalı aynı durumda neredeyse şarjı yarıya iniyordu. şimdi lg p725 3d max aldım oda aynı en ufak internet kullanımında hemen %10 şarj gidiyor 5-10 dkda inanın bana fiyata göre samsung 7562 duos , wonder, lg black , vb. telefonlara performans bakımından fark atar tam bir f/p telefon ayrıca inceleyin karşılaştırın şu an 900-1000 tl aralığındaki iphone 4 le kafa kafaya gider neredeyse kesinlikle çok bütçesi olmayıp akıllı telefon almak isteyenlere tavsiye edilir. hızlıalda hala 299 tl kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: balgul79

arkadaşlar bu telefonu ben 2 ay önce hızlıal.com'dan 300 tlye aldım. bence fiyata göre ( buraya dikkat ) çok çok iyi gerçekten tek eksisi ön kamera yok. bunun dışında radyo yok ama bir apk yayımlandı bu sitede orjinal radyo yani internetsiz çalışıyor ve çok iyi, ayrıca samsung galaxy ace 5830 v.b. telefonlardan kat be kat iyi çöznürlük yüksek ekran çizilmez 2 aydır cebimde ve en ufak çizik yok ekran parlaklığı çok iyi bilinen özellikleri saymama gerek yok. şarj konusu ise bence muhteşem akşam yatarken 3g açık wifi açık %30 şarjla yatıyorum sabah 8 gibi hala aynı şarj ayrıca wifide aktif kullanırken neredeyse şarjı hiç gimiyor.radyo müzikçalar ve interneti çok aktif kullanmayan maçkolik hepsiburada gittigidiyor gibi uygulamalarda 3g şebekesinde bile şarjı çok az harcıyor. bende daha önce lg optimus black vardı 3 g kapalı wifi kapalı aynı durumda neredeyse şarjı yarıya iniyordu. şimdi lg p725 3d max aldım oda aynı en ufak internet kullanımında hemen %10 şarj gidiyor 5-10 dkda inanın bana fiyata göre samsung 7562 duos , wonder, lg black , vb. telefonlara performans bakımından fark atar tam bir f/p telefon ayrıca inceleyin karşılaştırın şu an 900-1000 tl aralığındaki iphone 4 le kafa kafaya gider neredeyse kesinlikle çok bütçesi olmayıp akıllı telefon almak isteyenlere tavsiye edilir. hızlıalda hala 299 tl kaçırmayın.

görüş için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 26 Kasım 2013; 15:57:37 >

• Arkadaşlar 215 liraya geliyor şuan telefon. Ne diyosunuz alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

Arkadaşlar 215 liraya geliyor şuan telefon. Ne diyosunuz alayım mı?

Nasıl 215 liraya geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

Arkadaşlar 215 liraya geliyor şuan telefon. Ne diyosunuz alayım mı?

Nasıl 215 liraya geliyor ?

Hızlıal da 300 lira telefon. 20 lira çek var 15 lirada bkm expres. Bide enparayla aldık mı o fiyat oluyo işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende enpara kart ile alıcam ama nssıl alıcsn çözemedim.sizce iyimidir

• Şu telefonun ikinci eli yokmu alsam kullansam

• quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

quote:

arkadaşlar bu telefonu ben 2 ay önce hızlıal.com'dan 300 tlye aldım. bence fiyata göre ( buraya dikkat ) çok çok iyi gerçekten tek eksisi ön kamera yok. bunun dışında radyo yok ama bir apk yayımlandı bu sitede orjinal radyo yani internetsiz çalışıyor ve çok iyi, ayrıca samsung galaxy ace 5830 v.b. telefonlardan kat be kat iyi çöznürlük yüksek ekran çizilmez 2 aydır cebimde ve en ufak çizik yok ekran parlaklığı çok iyi bilinen özellikleri saymama gerek yok. şarj konusu ise bence muhteşem akşam yatarken 3g açık wifi açık %30 şarjla yatıyorum sabah 8 gibi hala aynı şarj ayrıca wifide aktif kullanırken neredeyse şarjı hiç gimiyor.radyo müzikçalar ve interneti çok aktif kullanmayan maçkolik hepsiburada gittigidiyor gibi uygulamalarda 3g şebekesinde bile şarjı çok az harcıyor. bende daha önce lg optimus black vardı 3 g kapalı wifi kapalı aynı durumda neredeyse şarjı yarıya iniyordu. şimdi lg p725 3d max aldım oda aynı en ufak internet kullanımında hemen %10 şarj gidiyor 5-10 dkda inanın bana fiyata göre samsung 7562 duos , wonder, lg black , vb. telefonlara performans bakımından fark atar tam bir f/p telefon ayrıca inceleyin karşılaştırın şu an 900-1000 tl aralığındaki iphone 4 le kafa kafaya gider neredeyse kesinlikle çok bütçesi olmayıp akıllı telefon almak isteyenlere tavsiye edilir. hızlıalda hala 299 tl kaçırmayın.

görüş için teşekkürler...

Yorum a bende kesinlikle katılıyorum. Ben bu telefonu kız arkadasıma aldım cok memnunuz kamera ekran hız sarj süresi malzeme kalitesi hersey cok memnun edici bir telefon bu fiyata kaçmaz. Normalde ben hepsiburada dan vision alacaktım sırf ekranı 3.7 inç olduğundan dolayı uyuz oldum. 3.7 inç nedir hani yaptıysan 4 yap bari

• ben Kayseride bulamadım telefonu almayı düşünüyorum netten ama gerçekte de bakayım bi nasıl diye düşündüm dün dolaştım hiç bi yerde yok.
  • quote:

yaw wifi açıkken şarjı nasıl hiç gitmiyor:) benim wifi veya data açıkken şarjı içiyor resmen:))

• winger37 W kullanıcısına yanıt
    wifi açıkken şarj çok gidiyor. Ama ekran kararınca uyku modunda wifi de kapanıyor. sanırım arkadaş onu söylemiş.
  • Telefonun resmi android güncellemesi yokmu ?
    rootlamadan güncelleme yapabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup1981

wifi açıkken şarj çok gidiyor. Ama ekran kararınca uyku modunda wifi de kapanıyor. sanırım arkadaş onu söylemiş.

yani orada bi dengesizlik var dostum. benim onceki akilli telefonlar mobil veride brz fazla giderlerdi ama wifide cok yemezlerdi. bu tel ise wifi ve mobil veride sarji resmen iciyor (2g kullaniyorum buarada 3gyi kapadim) ama konusayim nebilim gece sabaha kadar %1 bile dusmuor. onccekiler 5dk konusunca yuzde 1-2 giderdi bu telde 10 dk gorus hala ayni duruyor. ilginc valla
  • Ben aldım cok memnunum tavsiye ederim

• Selamlar sevgiler benim bir sorunum vardı da fikri olan var mıdır ? telefonun hafızasında 2.03 gb, sd kart hafızasında 13.9 gb yer olmasına rağmen "telefonun depolama alanı azalıyor" diye bir uyarı çıktı ve bu uyarıdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm foto çekip kaydetmeme, uygulamaları kaydetmeme gibi bir sorun başladı. Telefonu ilk aldığımda da böyle bir sorun olmuştu ancak kart format çekilince ve pili çıkarıp taktığımda düzelmişti. Şimdi düzelmemekte diretti sizce ne yapılması gerekmektedir? rom yüklesem düzelme olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.