Şimdi Ara

HUAWEİ ASCEND G301 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
74.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bluetooth?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

bluetooth?

Bluetooth açtım ama laptopun görmesini nasıl sağlayacağımı bilemedim hocam.
  • Ben kullandım arkadaşımda vardı inceledim süper bende kendime alacağım 1 ay sonra falan ama telefon harika google playdan mini launcher indirince daha da güzel oluyor :D tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

bluetooth?

Bluetooth açtım ama laptopun görmesini nasıl sağlayacağımı bilemedim hocam.

Bluetooth ayarlarından cihazı keşfedilebilir yapın hocam. Denedim oldu.
  • merhaba arkadşalar bence bu telefonu eşime aldım, ekran üzerinde jelatini yoktu ama çizik felan yok, bir sorum olacak, hafızası 4gb denmiş ama telefondan baktığı 2.05gb diyor ektra hafıza kartı içinden çıkmadı, acaba benmi yanlış bakıyorum?

düzeltme:
    Sanırım 2gb belleği sistem kendi için saklıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbeder123 -- 12 Kasım 2013; 16:07:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder123

merhaba arkadşalar bence bu telefonu eşime aldım, ekran üzerinde jelatini yoktu ama çizik felan yok, bir sorum olacak, hafızası 4gb denmiş ama telefondan baktığı 2.05gb diyor ektra hafıza kartı içinden çıkmadı, acaba benmi yanlış bakıyorum?

düzeltme:
    Sanırım 2gb belleği sistem kendi için saklıyor.

Hayirli olsun evet kullanici hafızasi 2gb toplamda 4 gb ve hafıza karti çıkmıyor içinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adet daha sipariş verdim.
  • Telefonun ekranı çok çabuk çizilebiliyor. Bu yüzden jelatinsiz kullanmamak gerek. Benim jelatinin üzerinde dahil bol miktarda çizik var. Bu çizikler sadece jelatin üzerinde kalıyor öyle değil mi?
  • ben jelatin var mı yokmu anlayamadım en düzgün şekilde olup olmadıgını nasıl anlarım. Belli olmuyor olup olmadıgı?
  • ben de kız arkadaşıma alacağım. acaba bu 4.0 mı hızlı al da öyle yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

ben de kız arkadaşıma alacağım. acaba bu 4.0 mı hızlı al da öyle yazıyor?

2.3.6 ile geliyor, ama isterseniz forumda paylaşılan bazı stabil romlar var, yükseltebilirsiniz kendiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu telefonu bende takip ediyorum yazılan yorumlara göre gayet ideal duruyor. Fakat hızlial

şimdi de HTC one v modelini 499 tl'ye satışa çıkardı. Yani bir kararsız var karşınız da.

Sizce mantıklı ve uzun ömürlü olması için hangisi?

http://www.hizlial.com/htc-one-v/02.044.9066.0048
  • arkadaşlar yardım edin ne yapacağım?

HUAWEİ ASCEND G301
     HUAWEİ ASCEND G301

• quote:

Orijinalden alıntı: tkrrdn

arkadaşlar yardım edin ne yapacağım?

Ne oldu ekrana öyle?
  • Arkadaşlar çektiğimiz resimleri bilgisayara nasıl atıyoruz, bağlayınca uygulamalar vs. çıkıyo resimler yok telefondan mı ayarlıyoruz acaba ?
  • telefon cebimdeydi her şey normaldi sonra bi aldım elime ekran böyle olmuş. bi kere daha böyle olmuştu o zaman da cebimdeydi. pilini çıkarmıştım tekrar takmıştım falan düzelmişti o zaman. dünden beri takıp çıkarıyorum kapatıp açıyorum düzelmedi... düşmeden kaynaklı olabilir mi? çok sert şekilde sert zemine düşmedi ama bi iki kere masanın üstünden parkeye düşmüştü... garanti kapsamına girmez mi çok para isterler mi?
  • tkrrdn T kullanıcısına yanıt
    Hocam donanımsal bir problem olduğu kesin, belki de dediğiniz gibi düştüğü için olmuş olabilir. Garantiye girip girmediğini bilemiyorum, ama garantiye gönderecekseniz düştüğünden falan bahsetmeyin, kendi kendine oldu deyin.
  • maalesef köşesindeki gri kısmı biraz yamulmuştu önceden parkeye düştüğü zaman, söylemesem de anlarlar..
    servise gitmeden kendi kendine düzelmesi gibi bi umudum kalmadı artık durum ciddi sanırım.
    ayrıca ara sıra telefon kendi kendine kapatıp açılıyordu hatta bi iki sefer sürekli tekrar başlıyodu yine pili çıkarıp takınca düzelmişti ama sanırım ekranı dışında da bi problem var telefonda. umarım masraf çıkmaz hallolur geri gelir.
    teşekkürler ilginiz iundefinedçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkrrdn -- 24 Kasım 2013; 14:48:24 >
  • rami çok düşük değil miarkadaşlar..

512 mb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Arkadaşlar çektiğimiz resimleri bilgisayara nasıl atıyoruz, bağlayınca uygulamalar vs. çıkıyo resimler yok telefondan mı ayarlıyoruz acaba ?

Yokmu bilen arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.