Şimdi Ara

HUAWEİ ASCEND G301 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
74.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnar

Hocam bi zahmet arayıp öğrenin.
    bu telefondan ben de aldım dün elime geçti. fiyatına göre çok çok iyi gayet hızlı buldum özellikle wifi süper. almadan önce araştırmıştım genelde siyah model tercih edilmiş sorunlu çıkan iade edilmiş, iade edilen telefon başkalarına gönderilmiş çizik var diyen çok kişi gördüm. bu nedenle beyaz olanı çok az tercih edildiğinden beyaz modelini aldım ve telefon ışıl ışıl tertemiz en ufak iz bile yok. şu an telefon sorunsuz umarım ilerde sorun çıkmaz.
  • Gerçekten fiyatıyla düşünüsek olağan üstü bir tel. çok ama çok memnunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün ilk defa telefonu elime aldım. Kalitesi ve ekranı beni şaşırttı gercekten bu fiyata bedava ama bizdeki nasıl bir şans ise ekran da ölü pixel gibi yatak bir çizgi var. Insanın nasıl sınırını bozuyor anlatamam

• quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

Bende dün ilk defa telefonu elime aldım. Kalitesi ve ekranı beni şaşırttı gercekten bu fiyata bedava ama bizdeki nasıl bir şans ise ekran da ölü pixel gibi yatak bir çizgi var. Insanın nasıl sınırını bozuyor anlatamam
    android 4.0 güncellemesi aldı mı acaba?
  • GhosTon kullanıcısına yanıt
    Çok fazla vakit kaybetmeden geri gönderin hocam. Hatırlarsanız bende değişim yapmıştım, telefon elime ulaştı.
  • quote:

Çok fazla vakit kaybetmeden geri gönderin hocam. Hatırlarsanız bende değişim yapmıştım, telefon elime ulaştı.
    Merhaba arkadaşlar.Öğrenciyi, pek oyun oynamayı düşünmüyorum.G301 mi yoksa Vision mı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Merhaba arkadaşlar.Öğrenciyi, pek oyun oynamayı düşünmüyorum.G301 mi yoksa Vision mı tavsiye edersiniz?

Alıntıları Göster
    G300 de olduğu gibi radyo var arkadaşlar, iki cihazın tek farkı ekran kartı yongası(200 - 205). Öğleden sonra APK'sını yüklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aradaugrarim

G300 de olduğu gibi radyo var arkadaşlar, iki cihazın tek farkı ekran kartı yongası(200 - 205). Öğleden sonra APK'sını yüklerim.

Alıntıları Göster
    (Radyo APK) Buradan indirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Ürün degisim oldu şimdi dağıtıma cikmis. Hizlial.com verdigi hizmetten dolayı cok hoşuma gitti bundan sonra hepsiburada.com U kullanmayı düşünmüyorum. Hepsiburada eski cazipligini tamamen kaybetti ve hizmet sunamiyor. Hizlial.com karşımda surekli bi insan vardı ve robotik mesajlar vermediler hizliydilar falan filan ama cok memnun kaldım.

• GhosTon kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bana bazen cevap vermiyorlardı ama değişim konusunda çok iyiler.
  • quote:

Aynen hocam. Bana bazen cevap vermiyorlardı ama değişim konusunda çok iyiler.
    hizli aldan aldım bende babama, inşallah sorunlu gelmez, birde andorid 2.3 yazıyor orda , burda 4.0 ice cream diyorsunuz, güncelleme mi geldi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

hizli aldan aldım bende babama, inşallah sorunlu gelmez, birde andorid 2.3 yazıyor orda , burda 4.0 ice cream diyorsunuz, güncelleme mi geldi acaba?

Alıntıları Göster
    Güncelleme geldi mi acaba en üncel android sürümü ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkn-ctn

Güncelleme geldi mi acaba en üncel android sürümü ne?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben 2 adet aldım 2 sinde de sorun yok maşallah.Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim.Bu fiyata bu telefonu almayanı dövsünler ,hatta köprüde sallandırsınlar
  • Gercekten harika bir telefon degisim ürünü geldi bende inceledim. Bu fiyata inanılmaz bir ürün ayrıca android sürümü 2.3.6 ama ben bir eksik göremedim uygulama konusunda tüm uygulamalar var performans da yeterli ? Laf olsun diye guncelleme aramaya gerek yok... Bu telefon bu sürümle bütünleşmiş performansı guzel daha niye guncelleme yapalım ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhosTon -- 8 Kasım 2013; 15:26:55 >
  • quote:

Gercekten harika bir telefon degisim ürünü geldi bende inceledim. Bu fiyata inanılmaz bir ürün ayrıca android sürümü 2.3.6 ama ben bir eksik göremedim uygulama konusunda tüm uygulamalar var performans da yeterli ? Laf olsun diye guncelleme aramaya gerek yok... Bu telefon bu sürümle bütünleşmiş performansı guzel daha niye guncelleme yapalım ki ?

Kullanmak istediğim programlar android 4.0 ve üstüne uyumlu ondan bu kadar ısrarcıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji manyağı

quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji manyağı

arkadaşlar size bir sorum olacak ben de bu telefondan kullanıyorum çok güzel ve kullanışlı bir telefon ama benim küçük bir sorunum var. telefonla konuşurken ahize ile kulaktan konuşursam karşı taraf kendi sesinin yankı yaptığını söylüyor yani benim sesim ona net gidiyor onunki de bana net geliyor ama onunki kendine geri yankı yapıyor konuşurken. bu problem telefonu hoparlöre alınca olmuyor sadece ahizedeyken oluyor. 5-6 kişiyle denedim hepsinde ahizedeyken aynı sorun oldu yani sorun benim telefonda.bu sorunla başka karşılaşan var mı ve nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

bende de ahize sesini eger sonuna kadar acarsam kulakliktada ses karsiya yanki ypiyor. zaten ses cok yuksek oluyor ben o yuzden bir iki dis kisiyorum yankilama olmuyo ve yuksek sesten rahatsiz olmuyorum

merhaba arkadaşım bu söylediğinin deneyeceğim ama bu kesin çözüm mü bunu yaparsam karşı taraf sesini tekrar duymaz mı? bir sayfada bir arkadaş dual mikrofonu kapatmayı anlatmış onu kapatsam düzelir mi acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar navigasyon için igo'yu nasıl yüklerim bu telefona?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 8 Kasım 2013; 20:10:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Arkadaşlar navigasyon için igo'yu nasıl yüklerim bu telefona?

Alıntıları Göster
    Ekran görüntüsü nasıl alıyoruz bilen var mı?
  • quote:

quote:

Gercekten harika bir telefon degisim ürünü geldi bende inceledim. Bu fiyata inanılmaz bir ürün ayrıca android sürümü 2.3.6 ama ben bir eksik göremedim uygulama konusunda tüm uygulamalar var performans da yeterli ? Laf olsun diye guncelleme aramaya gerek yok... Bu telefon bu sürümle bütünleşmiş performansı guzel daha niye guncelleme yapalım ki ?

Kullanmak istediğim programlar android 4.0 ve üstüne uyumlu ondan bu kadar ısrarcıyım

Hangi program mesela bir cok popüler program varda bende merak ettim açıkcasi. Android 4 de olup da 2.3 de olmayan uygulamalar nelerdir

• quote:

quote:

quote:

Hangi program mesela bir cok popüler program varda bende merak ettim açıkcasi. Android 4 de olup da 2.3 de olmayan uygulamalar nelerdir

SketchBook Pro

Helium (Premium)
    Transport Tycoon
    Instapaper gibi gibi programlar sizin işinize yarar mı bilmem ama sketchbook olsun benim için gerekli ve bu yüzden istiyorum bundan ısrarcıyım. size 2.3 yetebilir saygı duyarım ama başkasının ihtiyaçlarını bilmeden konuşmayalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

SketchBook Pro

Helium (Premium)
    Transport Tycoon
    Instapaper gibi gibi programlar sizin işinize yarar mı bilmem ama sketchbook olsun benim için gerekli ve bu yüzden istiyorum bundan ısrarcıyım. size 2.3 yetebilir saygı duyarım ama başkasının ihtiyaçlarını bilmeden konuşmayalım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar telefondan kablosuz olarak fotoğrafları laptopa nasıl aktarabilirim acaba? Hisuite programını yükledim ama beceremedim. Bu arada laptopta kullandığım internet Turkcell Vınn. Kablosuz internetim yok. Fotoğrafları pc'ye atarken kablo işiyle uğraşmak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.