Şimdi Ara

Huawei Ascend G301 Sahipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Ascend G301 Sahipleri telefon hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Bende düşünüyorum almayı fakat karar veremedim aklımda bazı sorular var
    * Ses nasıl bir arızası varmı?
    * Şarj süresi ne kadar?
    * Hangi tür oyunları kaldırıyor?
    * Telefonda donmalar oluyormu?
    * İnternete girildiğinde hızlı mı ?
    * Video, Film seyrederken sıkınt
    ı çıkarıyor mu ?

• Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba

Bahsetmiş olduğunuz kriterlerin hepsini rahatlıkla aşan bir cihaz olduğunu belirtmeliyim ayrıca Vision gibi bu cihazda ses kısık ses problemide yok..5-6 gündür sorunsuz kullanıyorum..Ekranı oldukça iyi,wifi ise en arka odadan bile full çekiyor,normal kullanımda şarjı 3 gün gidiyor uygulama,oyun ve internet erişimini baz alırsak 1.5 günlük bir performans çıkarttı..
  • bizde bugün aldık birkaç gün sonra yorum yapabilirim.ilk izlenim gayet olumlu.
    299 tl ye böyle cihaz zor bulunur
  • Simdilik sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dünden beri kullanımlarımız sonucu çok başarılı bir telefon diyebiliriz kendi sınıfında
  • Arkadaşlar telefonu aldım yakında geliyor fakat arama yaparken sesin boğuk gitme gibi bir durum var sanırım kaç kişide böyle acaba görüşlerinizi alabilirmiyim? 1 veya 2 gün sesin gayet güzel gidip geldiğini sonralardan görüşme yaparken sesin boğuk gitmesi yönünde çok kişi mesaj atmış. Kaç gün oldu telefonu alalı ve böyle bir sorun oluyormu cevaplarını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Huawei Nexus 6P 64GB
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sallamahesap

Arkadaşlar telefonu aldım yakında geliyor fakat arama yaparken sesin boğuk gitme gibi bir durum var sanırım kaç kişide böyle acaba görüşlerinizi alabilirmiyim? 1 veya 2 gün sesin gayet güzel gidip geldiğini sonralardan görüşme yaparken sesin boğuk gitmesi yönünde çok kişi mesaj atmış. Kaç gün oldu telefonu alalı ve böyle bir sorun oluyormu cevaplarını bekliyorum.

Ben on gündür kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım..
  • Arkadaşlar bu telefon şimdi hizlial da kargoyla 310 tl geliyor. Ama Samsung Galaxy Trend S7560 var 509 tl 75tl puan veriyor 434 tlye geliyor kararsız kaldım. Hangisini alsam arada 124 tl fark oluyor
    Hanıma hediye alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizxx

Arkadaşlar bu telefon şimdi hizlial da kargoyla 310 tl geliyor. Ama Samsung Galaxy Trend S7560 var 509 tl 75tl puan veriyor 434 tlye geliyor kararsız kaldım. Hangisini alsam arada 124 tl fark oluyor
    Hanıma hediye alacağım.

huawei g301 aldım memnunum ama hediye alacaksanız eşiniz bu markaya karşı önyargılı olacaktır.
    bence aralarında 100 tl lik performans farkı olmaz(belki huawei baskın gelir)
    Ama marka halk tarafından bilinmeyince tv de çıkan dandik markalardan sanıyorlar :)
  • Aradaslar merhaba, bu tel den cocuklarima 2 tane aldim. Orjinal radyo sunu da kurdum. Su ana kadar iphone dahil androidlerde de farkli tecrubelerim var. Bu tel hizlial daki 300 tl lik fiyatini gercektrn fazlasi ile hak ediyor. Hiz olarak pil olarak cekim gucu olarak valla diyebiirim ki htc, samsungun bir cok modeline ve iphone a fark atabilir. O gereksiz kvk programlarindan da root la kurtulacagim ancak garanti sorunu olur mu onu bilmiyorum iste. Ama durustce su a akilli bir tek almak isteyen aklini kullansin ve bunu alsin derim.bundansonra tel alacaksam huawei yi tercih ederim. Ayrica ustundeki 2.3
    .6 gayetiyi 4.4 egecmek gereksiz olabilir

• Haaa ayrica acem_i ye esler konusunda katilmamak isten degil. Huawei mi o ne filan gibi muhabbetler donebiliyor gercekten ama arastirip almanin faydasi her seyin bilindik marka olmasini gerektirmiyor. Bir taninmis marka ilk ciktiginda taniniyormuydu. Zamanla huawei de bence yerini alacaktir guvenilenler arasinda....

• Şu an yurt dışındayim 2 tane aldm hediye olarak hizlial dan siparişler ulaştı. Haftaya türkiyeye gelince görebilecem telefnları ama biri babamda ve iki telefonu kullananlarda çok beğendi hiç bir şikayet almadım. Bence fiyatı çok uygun, iyi bir android telefon sahibi olmak için bir şans. Şiddetle tavsiye ederim.
  • Merhabalar, benim de bir kaç sorum olacaktı.
    - Atrix'de olduğu gibi bunda da refurbished muhabbeti mi var? Bir kaç yerde vidalarda, sd kart yuvasında çizik gibi birşeylerden bahsedildiğini gördüm.
    - Flash desteği var mı? Yani youtube harici sitelerden video izleyebilir miyim? Dizi film sitelerinden.
    - İnterneti kablosuz paylaşma özelliği var mı? Wi-fi hotspot oluyor sanırım.
    - Ses boğukluğu gibi bir sorundan bahsedilmiş. Bu her cihazda mı var yoksa bazı şanslı arkadaşlara mı denk gelmiş. Gerçi çözümü de verilmiş. Ayrıca şu anki telefonumda görüşme yaparken karşı tarafın sesini çok az alıyorum, değiştirme nedenlerimden biri de bu. Gürültülü bir ortamda böyle bir sorun oluyor mu?
    İlk android telefonum olacak. Yaklaşık 1-2 sene idare etsin yeterli, sonrasında üst modellere geçmeyi planlıyorum. Kullanım amacım; rahatça görüşme yapabileyim, internette gezineyim ve bazı oyunları oynayabileyim. Zaman zaman fotoğraf video çekerim. Videonun 720p olması önemli değil. Aynı fiyata Vision ile bunun arasında kaldım, ekran kalitesi ve büyüklüğü açısından bu daha kafama yatıyor. Atrix furyasını net karar veremeyerek kaçırmıştım, bunu bari kaçırmayayım.
    Forumda mutlaka cevaplar yer alıyor olabilir ama baktığım yerlerde bulamadım, açıkçası 20 sayfalık başlığı okumak da zor geldi biraz :) Cevaplarsanız sevinirim, git başlığa bak derseniz de yapacak bir şey yok

• acill çocuk şekil şifreyi yanlış girmiş tlf acamıyorum yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimeti

Merhabalar, benim de bir kaç sorum olacaktı.
    - Atrix'de olduğu gibi bunda da refurbished muhabbeti mi var? Bir kaç yerde vidalarda, sd kart yuvasında çizik gibi birşeylerden bahsedildiğini gördüm.
    - Flash desteği var mı? Yani youtube harici sitelerden video izleyebilir miyim? Dizi film sitelerinden.
    - İnterneti kablosuz paylaşma özelliği var mı? Wi-fi hotspot oluyor sanırım.
    - Ses boğukluğu gibi bir sorundan bahsedilmiş. Bu her cihazda mı var yoksa bazı şanslı arkadaşlara mı denk gelmiş. Gerçi çözümü de verilmiş. Ayrıca şu anki telefonumda görüşme yaparken karşı tarafın sesini çok az alıyorum, değiştirme nedenlerimden biri de bu. Gürültülü bir ortamda böyle bir sorun oluyor mu?
    İlk android telefonum olacak. Yaklaşık 1-2 sene idare etsin yeterli, sonrasında üst modellere geçmeyi planlıyorum. Kullanım amacım; rahatça görüşme yapabileyim, internette gezineyim ve bazı oyunları oynayabileyim. Zaman zaman fotoğraf video çekerim. Videonun 720p olması önemli değil. Aynı fiyata Vision ile bunun arasında kaldım, ekran kalitesi ve büyüklüğü açısından bu daha kafama yatıyor. Atrix furyasını net karar veremeyerek kaçırmıştım, bunu bari kaçırmayayım.
    Forumda mutlaka cevaplar yer alıyor olabilir ama baktığım yerlerde bulamadım, açıkçası 20 sayfalık başlığı okumak da zor geldi biraz :) Cevaplarsanız sevinirim, git başlığa bak derseniz de yapacak bir şey yok

2 haftalık kullanıcı olarak yardımcı olmaya çalışayım (ilk akıllı telefonum)

1-Benim cihazda ekran dahil çizik yoktu.(hala ekran koruyucuyu çıkarmadım.şuan çizik doldu)
    2-flash desteginin ne olduğunu bilmiyorum ama şimdi ddizi.org sitesine girip deneme yaptım film seyrediliyor.
    3-internet paylaşımının olduğunu okumuştum ama denemedim.(net paketim yok)
    4- ses gayet net benimkinde.
    5-eski telefonunuzdan memnunsanız ahize kısmında kir birikmiş olabilir. temizlerseniz (elektrik süpürgesiyele dikkatli bir şekilde çekmek bile işe yarayabilir:) , veya ihne ile dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.)
    6-vizyona göre bence + ları fazla

örnek: ekranı geniş,pil çıkıyor,ekran gorilla glas vs. (arkadaşımın vizyonunda takılmalar oluyormuş ben (301 ile) takılma yaşamadım)

vizyon biraz daha hafif ve ince (121 gr-140 gr)
    bu fiyata alınacak(bence) en iyi telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: prvn90

acill çocuk şekil şifreyi yanlış girmiş tlf acamıyorum yardım...

5 hatadan sonra 30 saniye beklerseniz girer.(muhtemelen çözmüşsünüzdür sorunu ama genel bilgi kalsın),
  • Merhabalar. Ben yaklaşık bir hafta önce g301 aldım. Fiyatı uygun geldi. Acaba vision mu alsaydım diye düşünüyorum. Bende çok donma oluyor. Visionun ramı 1 gb g301 inki 512 mb acaba vision alsaydım donmazmıydı... Telefonumun içinde facebook ve twitter zaen yüklüydü, içinde bulunan kendim yuklediğim uygulamalr, messenger(facebook) , whatsapp, line, battery, norton mobile, foursquare. Cnn turk flan yuklu geldi. Oyun yuklemiştim onlarıda sildim. Neden donuyor anlamadım. Ama donma ole bole diil. Gerçekten acayip donuyor. Lütfen cevap verin!![Kunye=]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahabugra

Merhabalar. Ben yaklaşık bir hafta önce g301 aldım. Fiyatı uygun geldi. Acaba vision mu alsaydım diye düşünüyorum. Bende çok donma oluyor. Visionun ramı 1 gb g301 inki 512 mb acaba vision alsaydım donmazmıydı... Telefonumun içinde facebook ve twitter zaen yüklüydü, içinde bulunan kendim yuklediğim uygulamalr, messenger(facebook) , whatsapp, line, battery, norton mobile, foursquare. Cnn turk flan yuklu geldi. Oyun yuklemiştim onlarıda sildim. Neden donuyor anlamadım. Ama donma ole bole diil. Gerçekten acayip donuyor. Lütfen cevap verin!![Kunye=]

Visionda da 512 ram var. Aşırı donma varsa hemen değişime gönder.

• 6 tane aldim. birine kvk siz romu attim. real racing de takilma olmadan oynuyorum. birine android 4 attim bazen RAM yetersiz kaliyor. interneti hizi 7.2 MB. ses de sorun yok. kismet 7. telefona

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.