Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the walker

Hayirli olsun hocam. Hava durumu uygulamasina girin. Sag ustte uc cizgiye dokunun. Silmek istediginiz sehrin ustune uzun basili tutun. Silebileceginiz ekran gelecek.

üstad teşekürler dediğinizi yaptım oldu ama ondan önce ana ekranda ki saatli hava durumu üzerilerine tıklayarak sanırım sildim. bunu öğrenince diğer müzik ve galeri seçeneklerini de sildim onlarda tamam ama saatli hava durumunu ekrana geri getirmem gerek de nasıl araştırıyorum
    biliyorsanız buradan yardımınızı alabilirim teşekürler
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Ana ekran üzerinde boş bir yere 1 2 saniye basılı tutun. Gelen ekrandan araçlara girin orada hava durumu widgeti var. Onun üstüne basılı tutup istediğiniz ekrana taşıyın.
  • http://levelof.blogspot.com.tr/2014/10/upgradeupdate-huawei-ascend-g7-to-50.html

bu site ne iştir anlamadım işyerinden bağlandığım için linkleri açmadı virüslü mü yoksa gerçek mi bilmiyorum ama merak edenler bir baksın ama dikkat etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect_death

http://levelof.blogspot.com.tr/2014/10/upgradeupdate-huawei-ascend-g7-to-50.html

bu site ne iştir anlamadım işyerinden bağlandığım için linkleri açmadı virüslü mü yoksa gerçek mi bilmiyorum ama merak edenler bir baksın ama dikkat etsinler.

sazanlar için bu site

xda da olmayipta baska bir sitede lolipop romu olması pek mumkun degil
  • Radyo olayı bi olsan. 3 gündür 400 mb yedi tunelin radio valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle güzel kılıflar çıksa da keyifle değiştire değiştire kullansak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrylmz34

Şöyle güzel kılıflar çıksa da keyifle değiştire değiştire kullansak

Aynen. Ebay da bile doğru dürüst yok. Biraz daha zaman lazım :)
  • Merhaba, G7 için Android 5.0 güncellemesi planlanmıştır, çıkış tarihini belirleyip sizlerle paylaşacağız, çalışmalarımız sürüyor, cihazlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Huawei facebook sayfasında yazdılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: perfect_death

http://levelof.blogspot.com.tr/2014/10/upgradeupdate-huawei-ascend-g7-to-50.html

linke tıklayınca kaspersky uyarı veriyor.
  • Arkadaşlar bismillah bir çoğumuz cihazlarımızı yeni aldık. Hemen güncelleme istiyoruz :) size şahsi fikrimi söyleyeyim. Bir kaç ay beklemeyin güncelleme vs.
  • yarın alıyorum telefonu n11 den inşallah.
  • hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    aynen , daha sadece nexus cihazlarda var android 5.0
    samsungda htcde sonyde bile yok henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom.

Merhaba, G7 için Android 5.0 güncellemesi planlanmıştır, çıkış tarihini belirleyip sizlerle paylaşacağız, çalışmalarımız sürüyor, cihazlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Huawei facebook sayfasında yazdılar.

Aynen kesin vereceklermis hocam. P8 muhtemelen Android 5.0 ile gelir. Ondan sonra da g7 ve mate7 alir tahminimce

• @vasfiuysal G3 şu anda Android 5.0 aldı zaten paralel ithalatcı cihazlar aldı. Samsungda S5 ise Kies ile yüklenebiliyor ota olarak gelmedi. Note 4 ise 5.0daki sorunlar nedeniyle 5.0.1 duyurdu onunla gelcek. Htc,Sony falan onlar Ocakda anca verir.

Huawei Facebook sayfasına aldanmayın adam bozuk plak gibi durmadan tekrar ediyor bence siz dua edin Zenfonelardan önce alalım o zaman derizki Huawei ilerleme kaydetti daha Mate 2 bile veremedi diye biliyorum Kitkatı. Çalışmalarımızın sürmesi ile bu iş olmaz değil icraat önemli kaldıki LG bile çok kötüyken adamlar Kasımda vericez dediler Flash ile yüklenebilme imkanı verdi Ota ilede aralıkta verdi. Adamlar Haftada bir Lolipop için şimdi hata güncellemeleri veriyorlar. Xiaomi gibi oldular.

Aslında Xiaomide sistem güncellemesi konusunda sıkıntılı durumda onlarda yılda 1 veriyorlar. Benim açımdan düşünürsem güncelleme önemli değil zaten telefonu aldığımız bu fiyata güncellemede gerekmiyor fakat Root ve Xposed önemli kendi açımdan düşünürsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Yeni alan arkadaslar animasyonlari 0.5 e indirmeyi unutmayin. Hiz artisini farkedeceksiniz

bugün aldım avea bayisinden 999 tl ye...bu 0.5 nasıl yapılıyor??

Hocam 3-5 mesaj yukarıda yazıyor son sayfayı bari okuyun.

tamam tamam ))

• Pili bitirmek için öneriniz var mı ciddi ciddi sorun olmaya başladı bu pilin bitmemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Pili bitirmek için öneriniz var mı ciddi ciddi sorun olmaya başladı bu pilin bitmemesi

Başkası batarya bitmesin ister sen batarya bitsin istiyorsun.Ne derdin var bu bataryayla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 19 Aralık 2014; 19:11:55 >

• Günde 2 kere sarja takmaya, powerbank la gezmeye alışınca zor geldi bu sekilde

Bu arada yeni bir şey keşfettim (mağara degildir umarım) alttaki kare tuşuna basılı tutunca bir önceki uygulamaya dönüyor.

• Aynen kare tuşuna basılı tutunca bir önceki uygulamaya geri dönüyor baya güzel olmuş çok hoşuma gitti gün geçmesinki güzel bir özelliğe rastlamayalım

• oturan adam kullanıcısına yanıt
    Avea'dan 24 ay taahhütlü alacağım telefonu.Dün hattımı Avea'ya taşıma işlemini başlattım.İnternetteki olumlu yorumları gördükçe bir an önce elime almak için sabırsızlanıyorum.Özellikle de şu bataryanın uzun süre gitmesi çok hoşuma gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.