Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben gitti gidiyordan 4 lü paket aldım ve uyguladım cuk oturdu . zaten bu büyüklükte bir ekran için kesinlikle lazım. ben telefon siparişi ile birlikte vermiştim. birlikte geldiler. cihazın kurulumunu yaptıktan hemen sonra hiçbir şey yüklemeden önce ekran filmini taktım.çizilir mizilir mazallah
  • alaçak arkadaşlara önemli bi tavsiye benden; sakın ola TELESERVİCE garantili olanı almayın. inşallah işiniz düşmez ama düşerse eger annanızdan emdiginiz sütü burnunuzdan getirirler. 6 aralıkta para iadeniz onaylandı dendi,bugun teleserviceden gelen mailde sizin adınıza elimizde iade kaydı bulunmamaktadır dendi bunlar kadar sahtekarını hiç görmedim hayatımda
  • Valla hocam aldık bile, inşallah işimiz düşmez ne diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Avea'dan 24 ay taahhütlü alacağım.Hattın Avea'ya geçmesini bekliyorum.Diğerleri nasıl hâllediyor onu bilmiyorum.
  • Satıcılar hep huawei türkiye garantili diyor.o halde ben ister teleservice ister kvkya gönderemez miyim?

• Arkadaşlar ilk mesaj hakkında bir kaç sayfa önce düzenleme için gönüllü birisi aranıyordu, kimse yapmayacak mı acaba?

Benimde bilen arkadaşlara bir kaç sorum olacak;

- Çift dokunma ile kilit aç ve çizerek aç özellikleri bataryayı etkiler mi?

- Kullanmıyorum fakat ekranın üzerini ört'ü çalıştıramadım, nasıl yapmam gerekiyor ?

- Ara ara şarja soksam sorun olur mu? %25'in altına düşümemeye çalışıyorum genel olarak. Gün içerisinde arabaya in bin yapıyorum çok fazla sürekli olarak bi yerde şarjda kalamıyor haliyle, geceden koysam sorun olur mu ?
  • Selfroot kullanıcısına yanıt
    Hocam bende seninle aynı kararsızlıgı yaşadım ve hala da yaşıyorum.Şu an xperia neo v kullanıyorum.Root,rom,kernel işlerine sırf telefonun performansını arttırmak icin girdim.Güzel keyifli şeyler tabi ama telefon istenilen performansı verirse pek ugrasılcagını düşünmüyorum.Bence g7 den vazgeçme sebebin bu olmamalı.Şahsen benim kararsız kaldıgım nokta oyun performansı.Neo v de hicbir şekilde istedigim performansı alamadım icimde bi heves olarak kaldı.Snap410 nerde snap800 nerde... G7 nin snap400 olmasına ragmen hd ekrana sahip olması beni biraz rahatlatıyor ama ne internette ne de başlık altında oyun testi yok.Kafamdaki öngörüye görede karar vermek istemiyorum.Kısacası ne yapacagımı bilmiyorum.
  • Ana konu ama ana sayfada bir şey yok. Biraz güncelleyin veyahut devredin.
  • Çift dokunma ve çizerek açmanın minimal de olsa bataryaya etkisi olur, pili istedigin zaman sarj et dostum sorun olmaz.
    Avuç ici ile kaparken biraz bastirman gerekiyor, cok nazik olma yani.
  • Bu arada kullandiginiz browser lar neler arkadaşlar, chrome dan memnunmusunuz
  • G7 ye android 5 planlanmis hadi hayirli olsun zamani ilerleyen gunlerde aciklancakmis huawei facebook da yetkililer soyledi darisi benim gibi p7 kullanicilarina.

• Bilgi kaynağı ????

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Çift dokunma ve çizerek açmanın minimal de olsa bataryaya etkisi olur, pili istedigin zaman sarj et dostum sorun olmaz.
    Avuç ici ile kaparken biraz bastirman gerekiyor, cok nazik olma yani.

İlginiz için teşekkürler hocam,birazda yeni diye o kadar kurcaladım yaklaşık 7 saat kadar şarj anca %85'den 69'a düşmüş. Pil yeselerde sorun olmaz heralde :) Pil konusuna da sevindim

quote:

Bu arada kullandiginiz browser lar neler arkadaşlar, chrome dan memnunmusunuz

UC Browser kullanıyorum hocam ben çok memnunum, swiftkey kullanıyorum tavsiye edilen diğer klavyelere alışamadım. En ufak bir kasma gecikme hissetmedim hiç bir uygulamada.

• quote:

Bu arada kullandiginiz browser lar neler arkadaşlar, chrome dan memnunmusunuz

Uc Browser kullanıyorum ben genellikle diğerlerinde klavyede gecikme sorunu oluyor. Chrome hem çok şarj yiyor hemde klavyede gecikme sorunu var.
  • Nexus 4 satılıp bu telefon alınır mı arkadaşlar. Nexus 4'deki akıcılığı bu telefonda bulabilirmiyiz.

• Hocam hangi operatörü kullanıyorsunuz

• Aslında chrome dan çok memnunun da şarjı çok yediğinden şüpheleniyorum ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Cihaza ekran filmi taktiran oldu mu

temperli cam taktım film neki :D temperli cam taktırın parmak izi yok darbe yok mis gibi :D
  • hocam tamperli camı nerden aldınız acaba ?
  • 25 ocakta amerikaya gidiyorum 6 günlügüne ..standart oraya gidilince alınacak telefonu biliyorsunuz..))ama bu tel fikrimi degiştirdi hem ucuz hem 64 lük hafıza kartınıda kaldırıyor...bide kamera cekimi gercekten iyi...yine ıphone alıcam oradan ama bu sefer satmak için)))
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.