Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende cam taktirdim ekrana,telefona bide a 101 de kampanya vardi 19 tl ye 16 GB micro sd 30 mb/sn class 10 toshiba kart taktim daha guzel oldu cok cok memnunum inanilmaz akici telefon cm browser bu cihazda ucuyor adeta tavsiye ederim, sarja gelince 3G cok fazla kasmayanlar, oyun oynamayanlar 2. gunu rahat gorebilirler bariz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcisi nedeniyle düşünmediğim telefonu bir bayide elime alınca baya hoşuma gitti
    Kasası, kamerası ve pil ömrü gerçekten başarılı.
    İlk sayfalarda oyunlarla ilgili pek yorum göremedim. Oyun performansı nasıl cihazın. Menü geçişlerinde şişme kasma yaşayan var mı? Aşırı bir ısınma var mı? Lollipop güncelleştirmesi ile 64bit işlemcinin performansında nasıl değişiklikler bekleniyor? Yılbaşında fiyatı düşer mi sizce? Telefon kıyasmalayı pek sevmiyorum ama s4 ile performanslarını karşılaştırabilecek arkadaş var mı?
    Diğer seçeneklerim delta garantili ithal g2 ya da g3 çok ucuza geliyor ama lg nin gerçekten kronik sorunları olması ve ithal ürünlerdeki garantiye pek güvenemiyorum Yorumlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sene331

İşlemcisi nedeniyle düşünmediğim telefonu bir bayide elime alınca baya hoşuma gitti
    İlk sayfalarda oyunlarla ilgili pek yorum göremedim. Oyun performansı nasıl cihazın. Menü geçişlerinde şişme kasma yaşayan var mı? Aşırı bir ısınma var mı? Lollipop güncelleştirmesi ile 64bit işlemcinin performansında nasıl değişiklikler bekleniyor? Yılbaşında fiyatı düşer mi sizce? Telefon kıyasmalayı pek sevmiyorum ama s4 ile performanslarını karşılaştırabilecek arkadaş var mı?
    Diğer seçeneklerim delta garantili ithal g2 ya da g3 çok ucuza geliyor ama lg nin gerçekten kronik sorunları olması ve ithal ürünlerdeki garantiye pek güvenemiyorum Yorumlarınızı bekliyorum..

S4 s5 note 3, 4 g2 3 vs hepsinden hızlı m8 ile aynı performansta diyelim. Şişme kasılma yok. Tek kötü yanı kamera düşük ışıkda çok fazla noise üretiyor. Birde kasa fazla büyüknsanki 5.5" ekrana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: sene331

İşlemcisi nedeniyle düşünmediğim telefonu bir bayide elime alınca baya hoşuma gitti

S4 s5 note 3, 4 g2 3 vs hepsinden hızlı m8 ile aynı performansta diyelim. Şişme kasılma yok. Tek kötü yanı kamera düşük ışıkda çok fazla noise üretiyor. Birde kasa fazla büyüknsanki 5.5" ekrana göre.

+ her görenin aa pılas mı aldın demesi.

• Canlarla g7 nefs-î suret
     Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 20 Aralık 2014; 9:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carterjr

hocam tamperli camı nerden aldınız acaba ?

gittigidiyorda g7 temperli cam yazın göreceksiniz :)
  • ben klasik filmleri tercih ediyorum :) g7 için özel film çıktı mı acaba?
  • Telefon ile most wanted oyun testi. İstediğniiz başka oyun varsa onları da deneyebilirim.
    (Ekrana baka baka oynadım o yüzden biraz kötü oynamış olabilirim )
    http://youtu.be/SBHiw8ai7UI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 20 Aralık 2014; 9:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

ben klasik filmleri tercih ediyorum :) g7 için özel film çıktı mı acaba?

g7 için filmler sitelerde mevcut hocam kapaklar bile çıkmaya başladı :)
  • gigabit78 kullanıcısına yanıt
    Facebook huawei device turkiye sayfasinda gordum bi kullanicinin sorusuna cevap olarak yazmislar

• İgo yükleyen ölçümü hic?

• benim merak ettiğim şey şimdi anroid 5.0 güncellemesi geldiğinde 64 bit desteklemeye başlayınca sarj durumunda ne gibi değişiklik olacak. şuan mükemmel olduğunu söylemeye gerek yok ama güncellemeden sonra yarı yarıya bile bozarsa çok üzülürüm.
  • amlodis A kullanıcısına yanıt
    Ben kendi telefonumda avea kullanıyorum. Normalde su anda Turkcell var anneminkinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: samilton

benim merak ettiğim şey şimdi anroid 5.0 güncellemesi geldiğinde 64 bit desteklemeye başlayınca sarj durumunda ne gibi değişiklik olacak. şuan mükemmel olduğunu söylemeye gerek yok ama güncellemeden sonra yarı yarıya bile bozarsa çok üzülürüm.

Önce bir güncelleme gelsin ondan sonra neler oluyor bekleyip goruceZ. Bundan daha kotu ne yapabilirler ki zaten. En kötüsü bu ise bunun iyisini Lolipop ile düşünemiyorum.

Önemli olan bataryadan çok performans bana gore.
  • Teşekkürler hocam, bu pil değerlerinden anlamıştım zaten, 1997 den beri turkcell kullanıyordum son bir yıldır vodafone, arada ciddi fark var hala malesef, turkcell de batarya bariz daha iyi dayanıyor. Eski telefonumda tasker kkullanırken farketmistim ofiste vodafone 5-6 baz istasyonu arasında sürekli geziyorken turkcell tek baz da sabit kalıyordu. 2g leri saymıyorum bile 8-9 tane oluyordu.
    Bu sene turkcell e geri döneceğim inşallah.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Telefon güzel olabilirde donanım olarak ne G2 seviyesinde ne de Note 3 seviyesinde hocam. Neye göre hızlı arayüzler çok farklı en basitinden menü yok sizde. Şişme kasma yapmayabilir o ayrıda G2, Note 3 filan hızlı demek yanlış olur aradaki donanım farkında uçurum var
  • Konu günlerdir Popülerde ama hala ilk mesajı vs tatmin edici değil. Merak ettiğimiz için soruları soruyoruz, sonra allaha emanet bekliyoruz.

• memleket44 kullanıcısına yanıt
    Ben yukledim igo kullanıyorum, çokta memnunum :)

• Şu ilk sayfa işini çözemedik gitti. Yok android konusunda fena sayılmam ama daha ziyade android box lardan anlarım. Bir yiğit çıksa da şu anlatılanları bir araya getirse çok iyi olacak

• Konu sahibi konuyu devrederse ilk mesaji duzenleyebilirim ama dönüş yapmadı.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.