Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon elimize ilk geçtiğinde ölü piksel testi vs. yapabileceğimiz bir menüsü var mı biliyor musunuz? lg g2'lerde arama ekranına belli bir kod girildiğinde bir test menüsü geliyordu arkadaşımın telefonundan hatırladığım kadarıyla...
  • komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazınız hayırlı olsun. Yanlız şubatı bulma meselesini nereden öğrendiniz? Daha birkaç gün önce face sayfalarından bu ay sonunda gelecek mesajı attılar da ?
  • Asphalt 8 Testi ilk yarış orta ayar 2. yarış yüksek ayarda. yüksekte biraz kasıyor gibi geldi bana. çok akıcı değil gibi sanki
    http://youtu.be/ENAss7t7M0M
  • peki beyler bişey daha sorucam kvk garantili olsun diyorsunuz hızlıal yada hepsiburada dan alınan telefonların garantisi neresi ? hangi garanti şirketi ilgileniyor bilginiz varmı ?
  • Telefonu Avea'dan taahhütle alacağımı belirtmiştim.Telefonun beyazını alacaktım.Avea'da sadece beyaz var.Aralık ayı sonu gibi siyahı gelecekmiş.Bu sefer siyah almaya niyetlendim.Avea'ya ne zaman gelir bilmiyorum.İnternette incelemelerine bakarken OnePlus One incelemesine denk geldim.Telefonun özellikleri gayet iyi.İnternette G7 ye yakın fiyatta satanlar var.Kredi kartının limiti ayın 28'inden sonra artacak.Hattın Avea'ya taşınması da önümüzdeki hafta cumayı bulabilir.Bekledikçe kafam iyice karışıyor.İki telefon arasında çok fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

Telefonu Avea'dan taahhütle alacağımı belirtmiştim.Telefonun beyazını alacaktım.Avea'da sadece beyaz var.Aralık ayı sonu gibi siyahı gelecekmiş.Bu sefer siyah almaya niyetlendim.Avea'ya ne zaman gelir bilmiyorum.İnternette incelemelerine bakarken OnePlus One incelemesine denk geldim.Telefonun özellikleri gayet iyi.İnternette G7 ye yakın fiyatta satanlar var.Kredi kartının limiti ayın 28'inden sonra artacak.Hattın Avea'ya taşınması da önümüzdeki hafta cumayı bulabilir.Bekledikçe kafam iyice karışıyor.İki telefon arasında çok fark var mı?

one plus tr de var mi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

Şu yazıyı okumasaydım beyazını alacaktım fakat okuduktan siyah almaya niyetlendimDediğin gibi facebook sayfasında aralık sonunda gelecek demişler.Yalnız ben telefonu Avea'dan taahhütlü alacağım.Siyahı Turkcell'de var ama Avea'ya da gelir mi ki?

Gelecektir kesin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: carterjr

peki beyler bişey daha sorucam kvk garantili olsun diyorsunuz hızlıal yada hepsiburada dan alınan telefonların garantisi neresi ? hangi garanti şirketi ilgileniyor bilginiz varmı ?

hepsiburadadan aldığımın kutusunda teknoteks etiketi vardı. hb m. hizmetlerine sordum teleservis garantili dediler.

• oturan adam kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden satılıyor.
  • oturan adam kullanıcısına yanıt
    teleservisi önermiyordular sanırım dimi hocam forumdaki arkadaşlar :/
  • Beach Buggy Racing Testi. (Oyunda optimizasyon sorunu var gibi sanki, ilk açıldığında güzel oynatıyor, 1-2 yarış sonra lag başlıyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor.)
    http://youtu.be/oJk2GG2vLgw
  • resmi olarak türkiyeye girmedi diye biliyoruym. satılıyorsa da ithalatçı garantisi ile satılıyordur.

evet, teleservisi önermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Asphalt 8 Testi ilk yarış orta ayar 2. yarış yüksek ayarda. yüksekte biraz kasıyor gibi geldi bana. çok akıcı değil gibi sanki

Hocam bu oyunlarda cihazın ısınma durumu nedir?
  • Biraz önce sipariş geçtim n11 den 880 tl ödeme yaptım. Telefonu Avea bayisinden inceledim. Telefon numune vermişler sadece dışını inceleyebildim gayet şekil duruyor. Avea bayisi ürünün kendilerinde bittiğini söyledi şaşırdım. Bir de telefonu beyaz eşya satan bir yerde gördüm adam 1400 tl fiyat çekti arkama bile bakmadan çıktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Arama ve mesajlar icin telin kendi kara listesini kullanıyorum, mailler içinde uygulamaların kendi spam filtrelerini yeterli oluyor.

numarasız sms leri engelleyemiyor kendi kara listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

quote:

Cihaza ekran filmi taktiran oldu mu

temperli cam taktım film neki :D temperli cam taktırın parmak izi yok darbe yok mis gibi :D

Tamperli camlı nasıl görünüyör ürün sırıtma kalınlık hissi gibi durumlar oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

Asphalt 8 Testi ilk yarış orta ayar 2. yarış yüksek ayarda. yüksekte biraz kasıyor gibi geldi bana. çok akıcı değil gibi sanki

Hocam bu oyunlarda cihazın ısınma durumu nedir?

rahatsız etmeyecek kadar az. hatta elim telefonu ısıttı bile diyebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Arama ve mesajlar icin telin kendi kara listesini kullanıyorum, mailler içinde uygulamaların kendi spam filtrelerini yeterli oluyor.

engelle butonu var ama çalışıyor mu bilmiyorum daha yeni engelledim
    http://i.hizliresim.com/vQLWMr.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Onu bilmiyorum iste hocam hic denemedim

• beyler bu telefonu HB den mi almak mantıklı HIZLIAL dan mı ? HB nin garantisi teleservis. HIZLIAL ın kini bilmiyorum TELESERVİS öneriyormusunuz ? garantisi nasıldır ?
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.