Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstad ne zaman olacak 222lik kampanya ? Bilginiz var mı? Biz de kaçırmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

bende daha once kullanmıstım temperli cam ekran daha hoş oluyo sanki , ben daha telefonu almadan aldım temperli camı, pazarteside telefon gelicek ,gerçekten çok saglam duruyor ve ayrıca kolay kolay çizilmezde darbelerdende korur ve arkadaşında dediğ gibi tam oturuyor ekrana model için uretildiğinden sırıtmaz yani.

Link verebilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

Telefonu Avea'dan taahhütle alacağımı belirtmiştim.Telefonun beyazını alacaktım.Avea'da sadece beyaz var.Aralık ayı sonu gibi siyahı gelecekmiş.Bu sefer siyah almaya niyetlendim.Avea'ya ne zaman gelir bilmiyorum.İnternette incelemelerine bakarken OnePlus One incelemesine denk geldim.Telefonun özellikleri gayet iyi.İnternette G7 ye yakın fiyatta satanlar var.Kredi kartının limiti ayın 28'inden sonra artacak.Hattın Avea'ya taşınması da önümüzdeki hafta cumayı bulabilir.Bekledikçe kafam iyice karışıyor.İki telefon arasında çok fark var mı?

İyi diyorsunuz fakat o telefon kayıtlı olarakmı satılıyor yoksa kayıtsızmı o kadar fiyata Kayıtlı ile 1000 tl ise o zaman daha iyi ama kayıtsız o kadarsa 120 tl falan gibi kayıt işlemi için para veriliyor diye biliyorum. S801 ve 3gb Ram Ayrıca Cyanogeonmod kullanıyor genellikle güncelleme alan bir rom diyebilirim. Ama telefonun garantisi olmucak ayrıca Kılıf ve diğer bileşenleri zor bulunuyor Aliexpress ve Ebay tarzı sitelerden alabilirsin belki N11'dede vardır bakmadım.

Telefona bir şey oldumu Cep telefonu tamircilerini yolunu tutcan ve fazla paraya yapcak yani bunlar önemli. Eğer yurtdışına gidicek veya kalan varsa oraya sipariş verip alınabilir oda davetye usulü satılıyor fakat yine daha ucuza gelirdi. Yine güvenilir satıcılardan almakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Daha telefonu inceleme fırsatım olmadı ama 5.5 inç çok büyük değil mi? Şuanda 4.5 inç kullanıyorum. 5 inç olsa kabulde 5.5 nasıl durur bilemiyorum. Pantolona filan sığacak mı acaba

Büyük biraz cebe sığıyor fakat eğilince falan sıkıntı çıkarıyor açıkcası. Biraz daha minimal yapsalarmış iyi olurmuş G3 gibi olsaydı mesela.
  • ekran görüntüsü nasıl çekiyoruz? bu fiyatta hayret? 64 luk hafıza kartıda taktım en az 1 yıl kafam rahat...
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    hocam bayii de bu yeni cikan akilli telefonlarin ithali ile ilgilenen bi adam soyledi bana, sayfanin her dedigine inanma ilk baslarda aralik ayi sonu diyorlardi simdi ocak ortasi diyorlar, diyecegim o ki siz kimseye inanmayin umarim istediginiz renk erken gelir ve aramiza katilirsiniz.

• ekran görüntüsü nasıl çekiyoruz?
  • merhabalar,

arkadaşlar ilk akıllı telefon olunca genel uygulama ve güvenlik uygulamalarına ihtiyaç var
    antivirüs olsun gerekli olmazsa olmaz gibi olan uygulamalar nelerdir indirmek ve kurmak istiyorum.

madde halinde gerekçeleri ile yazılırsa burada benim gibi tecrübesiz arkadaşlara ipucu olur.
    teşekkürler
  • garanti belgesinde teleservice yazıyosa k.v.k bakmıyo arkdaşlar. bakırköydeki yerini telfonu aldıgım avea bayisindeki personel ile birlikte aradık bakılmıyo dendi. bende ilk kvk ya göndericektim cihazı fakat bakmıyoruz denince teleservice ye gittik. bu arada turkcel peşin fiyatına 12 ay kontratlı satıyomuş g7 yi. nakiti olmayanlar düşünebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

ekran görüntüsü nasıl çekiyoruz?

Ses kısma ve güç tuşlarını beraber basılı tutabilir veya bildirim panelindeki bölümden ekran görüntüsü alınabilir.

• Bizde aradık kvk'yı bize evet gönderilebilir solediler bayiye arattırdım ve oda avea'ydı , demek iletişimsizlik var neyse artık teleservis çokta sorunlu değil 2 kere iphone dğeişimi sıkıntısız yaptırmıstı tanıdıklarım,idare eder diyelim :)
  • Bizde aradık kvk'yı bize evet gönderilebilir solediler bayiye arattırdım ve oda avea'ydı , demek iletişimsizlik var neyse artık teleservis çokta sorunlu değil 2 kere iphone dğeişimi sıkıntısız yaptırmıstı tanıdıklarım,idare eder diyelim :)
  • Arkadaşlar temperli cam yorumlarinizi bekliyoruz... gittigidiyorda 19 lirayada var 32 lirayada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHoMaRsE -- 20 Aralık 2014; 22:12:48 >
  • Hizlialdan world card ile alan oldu mu hic.. ocak 13 de 100 tl world puan arti 67 tl de hizlial para puan veriyomus kesin gelir mi bu puanlar world bazen yamuk yapiyor bilgisi olan cevaplasin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuralkan -- 20 Aralık 2014; 22:36:24 >
  • Suan telwfonu en uygun nerden alabiliriz yardimci olacak varmi

• guncellemenin paralel veya serial olması ile ilgisi yok
    unoffical ise kastettiğiniz henuz custom rom hazırlayanlar dısında lolipop firmware yok google'in kendi nexus cihazı haric
  • Bu arada siyahı gelince almak istiyordum ama
    turkcell deincelerken bu aksam (izmir forum bornova ) gaza gelip beyazını aldım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apranax87

Suan telwfonu en uygun nerden alabiliriz yardimci olacak varmi

n11 den 75 lik çekle 880 e aldım3 tl de sallamatik vardı. Forumda ücretsiz verenler var çeki yarın son olması lazm kullanmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhabalar,

arkadaşlar ilk akıllı telefon olunca genel uygulama ve güvenlik uygulamalarına ihtiyaç var
    antivirüs olsun gerekli olmazsa olmaz gibi olan uygulamalar nelerdir indirmek ve kurmak istiyorum.

madde halinde gerekçeleri ile yazılırsa burada benim gibi tecrübesiz arkadaşlara ipucu olur.
    teşekkürler

güncel dir

tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyoruz
  • Arkadaşlar şu Linkteki sayfanın en sonunda bir kulaklık var acayip bişey bir türlü bulamadım nette nerede satılıyor nedir bilen var mı ?

http://consumer.huawei.com/minisite/worldwide/Ascend-Mate7/index.htm
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.