Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

Bu arada siyahı gelince almak istiyordum ama
    turkcell deincelerken bu aksam (izmir forum bornova ) gaza gelip beyazını aldım bende

Ben de sıyah beklıyorum ama yeni yıla 10 gun kaldı gelmeyecek gibi bi his var
    simdi gidip beyazını alıcam 3 gun sonra gelir sinir olurum bi de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

guncellemenin paralel veya serial olması ile ilgisi yok
    unoffical ise kastettiğiniz henuz custom rom hazırlayanlar dısında lolipop firmware yok google'in kendi nexus cihazı haric

Var Şöyle söyliyim eğer paralel ithalat ile alınmışsa cihaz ona önce gelir güncelleme belli olmaz tabi EUR,AME,SEA adlı olarak. Tr cihazların sonunda Tr diye yazar zaten öncelik paralel ithalatçı cihazların olur. Bu tüm telefonlarda genellikle öyledir.
  • şu tanıdıklarına söylede benim para iadesinide yaptırsın :))))
  • Eyvallah hocam yanlız sayfalarında hiç ocak ortası falan dediklerini görmedim. Hep aralık ayı sonu dediler. Umarım yanılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 21 Aralık 2014; 10:54:15 >
  • Bu arada bir şey var Cm Browser ile yazı yazcağım sırada browser kendi kendine kapanıyor. Sanırım Cm Browsera gelen güncellemede bir sıkıntı oldu sizdede varmı bu sorun?
  • Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum.Kullananlar bana telefon salladığımızda içine vida kaçmış gibi ses çıkartma olayını izah eder misiniz?Sağ taraftaki ses tuşu sallanıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum.Kullananlar bana telefon salladığımızda içine vida kaçmış gibi ses çıkartma olayını izah eder misiniz?Sağ taraftaki ses tuşu sallanıyor mu?

Şiddetli sallamaniz lazım sallanması için. Öyle çok oynak değil yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 21 Aralık 2014; 0:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Arkadaşlar şu Linkteki sayfanın en sonunda bir kulaklık var acayip bişey bir türlü bulamadım nette nerede satılıyor nedir bilen var mı ?

http://consumer.huawei.com/minisite/worldwide/Ascend-Mate7/index.htm

Şuralarda var mesela.

http://www.ebay.com/itm/Original-Huawei-Mate7-Active-Noise-Cancelling-in-ear-earphone-Headsets-AM180-/291325908510?pt=US_Headphones&hash=item43d460961e
    http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Huawei-Ascend-Mate7-Earphone-Huawei-Active-Noise-Cancelling-Ultimopower-Anc-earphone-with-mic-AM180/32242432221.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 21 Aralık 2014; 0:43:40 >

• Ben de bu telefonla ilgilenmeye başladım.
    Telefonu modem olarak kullanabiliyormuyuz. Bununla ilgili bir sıkıntı var mı?
    Bilgi verirseniz sevinirim.
  • Biraz sallanıyor evet, ses de çıkartıyor ama kulağınızın dibine getirip sallarsanız anca duyarsınız takılacak bir durum yok bence benim umrumda bile değil açıkçası. Bu fiyata değil 2500 e de tel alsam ve aynısı olsa gene takmazdim ama herkese göre değişir tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cfb7

Ben de bu telefonla ilgilenmeye başladım.
    Telefonu modem olarak kullanabiliyormuyuz. Bununla ilgili bir sıkıntı var mı?
    Bilgi verirseniz sevinirim.

Kullanılabiliyor ben denedim herhangi bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

arkadaşlar telefon elimize ilk geçtiğinde ölü piksel testi vs. yapabileceğimiz bir menüsü var mı biliyor musunuz? lg g2'lerde arama ekranına belli bir kod girildiğinde bir test menüsü geliyordu arkadaşımın telefonundan hatırladığım kadarıyla...

Guncel kimse olu piksel vs. kontrol yapmadi mi?

• Biraz düşündüm de haklısınız.Telefonu kaydettirecek bir pasaportum yok.Tanıdık da yok.Pasaport için ayrı para,kayıt için ayrı para,imei için ayrı para,ilerde kaydı düşerse tekrar kayıt için ayrı para vs vs.En iyisi Huawei Ascend G7 alayımG7'nin siyahının aralık sonunda gelmesi kesin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Biraz sallanıyor evet, ses de çıkartıyor ama kulağınızın dibine getirip sallarsanız anca duyarsınız takılacak bir durum yok bence benim umrumda bile değil açıkçası. Bu fiyata değil 2500 e de tel alsam ve aynısı olsa gene takmazdim ama herkese göre değişir tabi.

Peki yazılımsal bir sıkıntısı var mı? Bir de telefonla görüşme yaparken ses kalitesi iyi mi? Bu fiyata keşke şu telefonu alsaydım dediğiniz oldu mu?

• ben bu soruyu 2 kere daha sordum ama ekrandaki tuşları alta telefonun kasasına alabiliyoruz dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carterjr

ben bu soruyu 2 kere daha sordum ama ekrandaki tuşları alta telefonun kasasına alabiliyoruz dimi ?

teknik olarak imkansız alamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Biraz sallanıyor evet, ses de çıkartıyor ama kulağınızın dibine getirip sallarsanız anca duyarsınız takılacak bir durum yok bence benim umrumda bile değil açıkçası. Bu fiyata değil 2500 e de tel alsam ve aynısı olsa gene takmazdim ama herkese göre değişir tabi.

Peki yazılımsal bir sıkıntısı var mı? Bir de telefonla görüşme yaparken ses kalitesi iyi mi? Bu fiyata keşke şu telefonu alsaydım dediğiniz oldu mu?

dostum ıphone 5 ve samsung s4 kullanan biri olarak söyluyorum s4 perte cıkınca bunu aldım ve 64 luk hafıza kartını taktım maşallah utandırmıyor ve şaşılacak birşey pili 1 gunu çok rahat cıkarıyor..ses konusunda bana gore çok ama cok ıyı ...biraz ince oldugundan cepte şişkinlikte yapmıyor...

• guncelleme bana bildirim olarak geldi, ancak ben guncellemedim belki oturmamis olabilir dusuncesiyle, o yuzden o sorun karsima cikmadi,su anda bile bu cevabi cm browserdan touchpal x ile yaziyorum. sorun devam ederse tarayicinin onceki surumunu kurmayi deneyebilirsin, google play disinda tamindir benzeri sitelerde olmasi lazim bak istersen.

• Ekran açık ken elimle örtecek şekilde hafifçe dokunuyorum.tel tuş kilidine alıp ekran kapanıyor.arkasın dan ekrana çift tıkıyorum açılı yor.ve en bomba özelliği ise ekran kapalıyken parmağıyla M harfi çiziktiriyorum anında tepki verip hoş bir çizim efektiyle beraber hemen kamerayı açıyor,W çiziyorum hoop w h â t s â p ...Süper.arkadaşlar gördü ve tepki süresine ve bu f/p canavar ına hayran kaldılar

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Arkadaşlar şu Linkteki sayfanın en sonunda bir kulaklık var acayip bişey bir türlü bulamadım nette nerede satılıyor nedir bilen var mı ?

http://consumer.huawei.com/minisite/worldwide/Ascend-Mate7/index.htm

Şuralarda var mesela.

http://www.ebay.com/itm/Original-Huawei-Mate7-Active-Noise-Cancelling-in-ear-earphone-Headsets-AM180-/291325908510?pt=US_Headphones&hash=item43d460961e
    http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Huawei-Ascend-Mate7-Earphone-Huawei-Active-Noise-Cancelling-Ultimopower-Anc-earphone-with-mic-AM180/32242432221.html

Teşekkürler ismini bilmeyince bulamıyordum huawei headphone yazdım bir çok yere çıkmadı ama çok pahalıymış

Benzer ürünlere yöneleyim o zamana

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.