Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carterjr

beyler bu telefonu HB den mi almak mantıklı HIZLIAL dan mı ? HB nin garantisi teleservis. HIZLIAL ın kini bilmiyorum TELESERVİS öneriyormusunuz ? garantisi nasıldır ?

Ikiside teleservis hocam. Hangi sitede bonus hediye çeki daha mantıklıysa oradan al
  • quote:

beyler bu telefonu HB den mi almak mantıklı HIZLIAL dan mı ? HB nin garantisi teleservis. HIZLIAL ın kini bilmiyorum TELESERVİS öneriyormusunuz ? garantisi nasıldır ?

hb iade konusunda daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaHoMaRsE

Ben yukledim igo kullanıyorum, çokta memnunum :)

hangi sürümü yüklediniz. ben iGO_9.6.29.404739 sürümünü yükledim. sanırım bu son sürüm...
  • memleket44 kullanıcısına yanıt
    Bende 9.6.29.329069 sendeki daha güncel bana apk yollar misin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaHoMaRsE

Bende 9.6.29.329069 sendeki daha güncel bana apk yollar misin :)

linkini göndereyim ordan indirebilirsin...
  • memleket44 kullanıcısına yanıt
    MaHoMaRsE kullanıcısına yanıt
    Here maps tavsiye ederim. Ücretsiz ve başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 20 Aralık 2014; 18:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Here maps tavsiye ederim. Ücretsiz ve başarılı
    n11 ve gg den kılıf alan var mı ? Hangi kılıfı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etomon

quote:

Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

quote:

Cihaza ekran filmi taktiran oldu mu

temperli cam taktım film neki :D temperli cam taktırın parmak izi yok darbe yok mis gibi :D

Tamperli camlı nasıl görünüyör ürün sırıtma kalınlık hissi gibi durumlar oluyor mu ?

yok oyle kalın bi durum soz konusu degil tam oturuyor ve benim taktıgım camdan sonra daha canlı oldu ekran nedense :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: depressive_tv

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

quote:

Cihaza ekran filmi taktiran oldu mu

temperli cam taktım film neki :D temperli cam taktırın parmak izi yok darbe yok mis gibi :D

Tamperli camlı nasıl görünüyör ürün sırıtma kalınlık hissi gibi durumlar oluyor mu ?

yok oyle kalın bi durum soz konusu degil tam oturuyor ve benim taktıgım camdan sonra daha canlı oldu ekran nedense :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, dün akşam asphalt 8 indirip oynadım, yüksek grafik ayarlarında. Rahatsız edici bir kasma yok, akıcı bir şekilde oynadım, şaşırdığım nokta ise 20 dk. kadar oynadım fakat neredeyse hiç ısınma olmadı cihazda. Gerçekten aldığıma hiç pişman olmadım ve gayet memnunum. Ayrıca tekrar söylemek istiyorum işyerim de normal kullanım ile tam üçüncü günün sonunda akşam zorla bitirdim şarjını. Sadece arama, wifi sürekli açık, arada face ve twitter vs.
    Saygılar.

• Besiktasta bulunan ve ekran koruyucu arayan arkadaşlar için Merkezde imaj iletişim var tavsiye ederim fiyatı 15 TL ve çok temiz iş yapıyorlar.

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    hocam bonus hediye dedğiniz karta gelen paraysa bendeki kart maximum gelecek iş bankasından o sıkıntı işte :( teleservis i önerirmsiiniz hocam siz ?
  • selmand kullanıcısına yanıt
    anladım hocam hb den alıcam o zamn telefonu .
  • Bende G7 alarak aranıza katıldım.

• bende daha once kullanmıstım temperli cam ekran daha hoş oluyo sanki , ben daha telefonu almadan aldım temperli camı, pazarteside telefon gelicek ,gerçekten çok saglam duruyor ve ayrıca kolay kolay çizilmezde darbelerdende korur ve arkadaşında dediğ gibi tam oturuyor ekrana model için uretildiğinden sırıtmaz yani.
  • etomon kullanıcısına yanıt
    Ben alttaki kılıf seçtim salı günü elimde olur yorum atarım....

http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-kilif-clear-soft-seffaf-2film-P39086184

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam bonus hediye dedğiniz karta gelen paraysa bendeki kart maximum gelecek iş bankasından o sıkıntı işte :( teleservis i önerirmsiiniz hocam siz ?

BrightStar ,Teleservice bu ikisi birleşmiş firmalarmış,yan, birghtstarlı üründe teleservise gönderiliyor ama huawei'nin KVK'ylada anlaşması olduğundan tahminimce ürünü KVK'danda onarım hakkına sahip olmuş oluyoruz,ayrıca bu firmalar iphone vb buyuk firmalarada servislik ediyolar biraz sıkıntı çıkarabilirler ama herkese yada her arızaya olmaz o,yanlız araştırmalarım sonunda 2 firmanın aynı kvk'nın ise anlaşmalı olduğunu ve gönderebiliceğimizi öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

Ben alttaki kılıf seçtim salı günü elimde olur yorum atarım....

http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-kilif-clear-soft-seffaf-2film-P39086184
    Cevap için teşekkürler arkadaşlar. Yanında gelen slikonla biraz idare ederim temperli cam siparişi geçiyorum.
  • quote:

Cevap için teşekkürler arkadaşlar. Yanında gelen slikonla biraz idare ederim temperli cam siparişi geçiyorum.

Bence edersin henuz elime gelmedi ama sağlam bir kılıf gibi duruyor en azından orjinal ilk başta kullanmak için yeterli seviyede bence,temperli cam kullanırsanız içiniz azda olsa rahat eder :) ekran daha farklı gorunuyor daha net gibi,ben discovery 2 de denemiştim,arkadaşta huwaei G7'de denemiş aynısını söyledi,pişman etmez kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

quote:

Bence edersin henuz elime gelmedi ama sağlam bir kılıf gibi duruyor en azından orjinal ilk başta kullanmak için yeterli seviyede bence,temperli cam kullanırsanız içiniz azda olsa rahat eder :) ekran daha farklı gorunuyor daha net gibi,ben discovery 2 de denemiştim,arkadaşta huwaei G7'de denemiş aynısını söyledi,pişman etmez kısacası.

Alıntıları Göster
    Daha telefonu inceleme fırsatım olmadı ama 5.5 inç çok büyük değil mi? Şuanda 4.5 inç kullanıyorum. 5 inç olsa kabulde 5.5 nasıl durur bilemiyorum. Pantolona filan sığacak mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: kuralkan

En uygun hangi siteyse kararlastiralim arkadaslar iki adet alcam arkadasda lg g2 den vazgecti g7 alcak tercihim hb gibi bilindik site olsun worldle alcam iade almayanla falan ugrasamam..

Yukarida da yazdim hepsiburadada 100 tl bonus ve 150 tl hediye ceki var. 750 ye geliyor.

Yapmayın arkadaşlar. Hepsiburada hediye çekini 75-75 bölüyor ve 200 alt limitle farklı zamanlarda kullandırıyor. O çekleri kullanırken de 200 lük ürün 125e geldi diye mi sevineceksiniz? 750ye telefon almak için cebinizden 1250 Tl para çıkıyor. Eğer hepsiburadadan alışverişleriniz devam ediyorsa belki tamam ama sadece telefon alacaksanız iyice açılmayın dikkat. Zaten ürünün kategorisi F/P.

Alıntıları Göster
    Son derece yerinde tespit dostum. Yüzde yüz katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.