Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

Biraz düşündüm de haklısınız.Telefonu kaydettirecek bir pasaportum yok.Tanıdık da yok.Pasaport için ayrı para,kayıt için ayrı para,imei için ayrı para,ilerde kaydı düşerse tekrar kayıt için ayrı para vs vs.En iyisi Huawei Ascend G7 alayımG7'nin siyahının aralık sonunda gelmesi kesin mi?

Buyuk ihtimalle gelecek. Bayilere de o sekilde bilgi verilmis hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carterjr

ben bu soruyu 2 kere daha sordum ama ekrandaki tuşları alta telefonun kasasına alabiliyoruz dimi ?

Ozel bir eran koruyucu ile mumkun. Emotion 3.0 arayuzune sahip honor 6 icin var boyle birsey. Honor6 konusunda bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 21 Aralık 2014; 11:33:57 >
  • Root ile ilgili rus sitelerindeki root dosyalarını bile denedim ama olmadı.
    Bu zamana kadar xda da konusu bile açılmadığına göre bunun root dosyasını bulamayacağız sanırım.Root dosyası çıkmazsa çok beğendiğim halde satmak zorunda kalacağım.
    Root müjdesi verene çay ısmarlarım
  • swet key, weather&clok apk kurdum.
    bunları ilgili yerlerine atamadım.

yani hava durumlu saati ana ekranda görselleme ve klvayeyi de arama motorlarında görselleme yapamadım

bunların yapılışını bilen arkadaşlardan yardım olarak bekliyorum.
  • Bir haftadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim yalnız video kayıt ederken sesleri kısık kaydediyor, ileride buna bir güncelleme gelir heralde, onun dışında en ufak bir pişmanlığım yok. Uzun zamandır 1000 lira civarında tel. bakıyordum Desire 816 ya yakindim htc stabilitesi yüzünden ama bu telefon onun da üstünde özelliklere sahip, 2gb ram ve 3000mah pil gibi ayrıca 64 bit işlemcisi de var ben kesinlikle öneririm ufak tefek sıkıntıları olsa da hangi telefon sorunsuz ki iphone lar bile sorunlu artık en azından bir ton para vermemiş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Root ile ilgili rus sitelerindeki root dosyalarını bile denedim ama olmadı.
    Bu zamana kadar xda da konusu bile açılmadığına göre bunun root dosyasını bulamayacağız sanırım.Root dosyası çıkmazsa çok beğendiğim halde satmak zorunda kalacağım.

Abi sanırım tel yurtdışında daha yaygınlaşmadi yoksa xda da falan konusu olmayacak mümkün değil gibi geliyor bana biraz zaman alacak ama anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

ben bu soruyu 2 kere daha sordum ama ekrandaki tuşları alta telefonun kasasına alabiliyoruz dimi ?

Ozel bir eran koruyucu ile mumkun. Emotion 3.0 arayuzune sahip honor y icin var boyle birsey. Honor6 konusunda bulabilirsin

Sanal tuşları yok edebiliyorsunuz zaten, aşağıdan yukarı kaydırınca da geri geliyor. Bence böylesi daha iyi zaten yoksa telefonu yanlardan tutacak yer kalmıyor, artık çoğu uygulama da uyumlu hale geliyor otomatik tam ekran yapıyor ileride hepsi geçer buna. Telefonda da böyle özellikler olduktan sonra kapasitif yada fiziksel tuşlar gereksiz artık bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

quote:

Ozel bir eran koruyucu ile mumkun. Emotion 3.0 arayuzune sahip honor y icin var boyle birsey. Honor6 konusunda bulabilirsin

Sanal tuşları yok edebiliyorsunuz zaten, aşağıdan yukarı kaydırınca da geri geliyor. Bence böylesi daha iyi zaten yoksa telefonu yanlardan tutacak yer kalmıyor, artık çoğu uygulama da uyumlu hale geliyor otomatik tam ekran yapıyor ileride hepsi geçer buna. Telefonda da böyle özellikler olduktan sonra kapasitif yada fiziksel tuşlar gereksiz artık bence.

Benim için sikinti yok zaten. Arkadas merak etmis bende acikladim Hocam :) san tuslari bende sevmem ama yeni arayuzde gizlenebilmesi sayesinde sikinti yasamadim

• quote:

Roota ihtiyacim hic olmadi ama senin icin arasrircam hocam :) tanidiklarima bi sorcam bakalim

• quote:

quote:

Roota ihtiyacim hic olmadi ama senin icin arasrircam hocam :) tanidiklarima bi sorcam bakalim

Teşekkür ederim.
    Aslında root ile kullandığım enaz 20 tane uygulama hafıza kartında bekliyor.En başta titanium backup,root Explorer ,reklam engelleyen AdAway gibi uygulamalar.
    Pek çok telefondan daha popüler ama şimdiye kadar niye çıkmadı bilemiyorum.

• quote:

quote:

Abi sanırım tel yurtdışında daha yaygınlaşmadi yoksa xda da falan konusu olmayacak mümkün değil gibi geliyor bana biraz zaman alacak ama anlaşılan.

Huawei ile ilgilenen pek yok sanırım yoksa samsung s3 ü üçe katlıyabilecek bir telefon ve bence daha popüler olması gerek ama sanırım çinlileri pek sevmiyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Huawei ile ilgilenen pek yok sanırım yoksa samsung s3 ü üçe katlıyabilecek bir telefon ve bence daha popüler olması gerek ama sanırım çinlileri pek sevmiyorlar.

Huawei ile ilgilenen aslinda cok ama bu cihaz cinden sonra ilk turkiyede cikti. Rusyada italya da fln da cikacak yada su siralar cikti. Bu cihaz huawei için hero product secilmisti. Yani satislar ciddi olacaktir diye tahmin ediyorum. Yavas yavas root rom hersey cikar ortaya

Android 5 gelecegi de kesinlesti zaten. 6 ayi bulur tahminimce. Android 5 ile birlikte batarya performansinin biraz daha artacagi da biliniyor. Bu kadari bile fazla aslinda :)

• burada ki g7 kullanan arkadaşlar,

yorumlarda bulunuyoruz, sayfa düzenlense iyi olur diyoruz ama bilgili ve daha önce android tecrübesi çok olup da burada yazı yazan arkadaşların çoğunluğu buralarda sorulan birçok soru ve yardım isteğine nedense duyarsız oluyor birkaç msj önce yazılmış bir istek oluyor okusalar bile es geçip kiminle soru cevap yazışıyorlarsa onunla yazışıp geçiyorlar.
    oysa bu forum bu bölüm g7 için açılırken yardımlaşma bilgi eksiklikler görüşler paylaşımlar vs. üzerinden açıldı.
    umarım bundan sonra msjları okuyan tecrübeli arkadaşlar ilgi duyarak soru görüş ya da program ekleme silme vb. istekleri olan arkadaşlara da yardımcı olurlar.

not: benim msjlar yukarılarda güncel bile deyip tekrar yazdım sonrasında bir iki sayfa daha yazışmalar yapılmış beş on msj yazılmış ama sorularıma cevap alamamışım.

lütfen bunu bir itiraz alınganlık vs.olarak algılamayın
    paylaşımların hepimiz adına tecrübe ve keyif getirmesi için yazdım.

herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

swet key, weather&clok apk kurdum.
    bunları ilgili yerlerine atamadım.

yani hava durumlu saati ana ekranda görselleme ve klvayeyi de arama motorlarında görselleme yapamadım

bunların yapılışını bilen arkadaşlardan yardım olarak bekliyorum.

Hava durumu widgeti için ana ekranda iki parmağınızla küçültme hareketi yapın görsel düzenleme modu gelecektir. Oradan araçlar içerisinde aşağıdaki hava durumu, galeri ve müzik widgetlarını göreceksiniz. Onları sola doğru kaydırın telefonunuzdaki tüm widgetler orada yer almakta sürükleyip istediğiniz ekranda kullanabilirsiniz. Bende saati yanlış gösteriyor nedense bende kullanıyorum :)

Klavye için mesaj yazma yada klavyeyi kullanabileceğiniz herhangi bir yerden klavyeyi açın. Boşluk tuşuna basını tutun giriş seçenekleri açılacaktır ordan swiftkeyi seçiniz. Tekrar açtığınızda eski klavyeniz açılacak sonra tekrar aktif etmeniz gerekiyor sanırım tam hatırlayamadım ilk aldığımda yapmıştım. Selamlar

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 21 Aralık 2014; 11:47:41 >

• Ben aslında o arkadaşa cevaben yazmıştım hocam da tembellik yapıp son mesajı alintilayinca sana yazmış gibi oldum kusura bakma hocam
  • M3RTi kullanıcısına yanıt
    üstad teşekür ederim ilgi duyarak yazdığınız için.
    daha önce hiç anroid vb telefon kullanmadığımdan g7 alınca en kestirme kendi forumundan yardımlaşma yolu ile çözüm bulabilir durumdayım, deneme yanılmalarla da uğraşıyorum
    teşekkürler tekrar
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen arada kaynamalar olabilir yoksa kimse bilerek yardım etmemezlik yapmaz kanımca. Cevap alamayan arkadaşlar tekrar alıntı yapıp hatirlatabilirler.
    Bir de cihaz yeni daha keşfedilmemiş özellikleri olabilir piksel testi vs telde var mı nasıl yapılıyor ben bilmiyorum daha mesela, xda gibi yerlerde konusu da henüz yok ki oralardan birşey öğrenip paylaşalım.
    Bu tip aksamalar şu aşamada normaldir hocam söylediğiniz gibi kimse alınmasın sabırlı olunsun yeter.

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    hocam g7 ler de de varmı sanal tuşları kapasitif yapma imkanımız ?
  • weather clock widget olarak yaptım ama amacım masa üstünde gözükmesi, g7 nin çift saatli ekranını kaldırdım. biri sürekli etlik gösteriyor hiç ilgisi yok bulunduğum yer eryaman ankara öyle ayarladım yine birisi eryaman birisi etlik olunca kaldırdım masaüstünden.
    yeni kurduğum widget in hava durumu ve saati gösteren panelini masaüstünde gözükmesini istiyorum inceledim çözemedim.

teşekkürler
  • Bende dün itibari ile aveadan taahhut ile aldım telefon gayet güzel bu paraya alınabilecek en iyi telefon bence. Yanlız ya bulamadım yada gerçekten yok titrşim kapama özelliği. Bildirimlern titreşimini kapatamıyorum. Oyunların bildirimi gelince titriyor var mı acaba bunun bir yolu

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.