Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klavye önerisi olan var mi arkadaşlar? Örneğin note 3 gibi numerik klavyenin harflerin uzerinde oldugu vb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning07 -- 21 Aralık 2014; 17:07:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de 700 tl üzerine alışverişlerde 111 tl indirim sağlayan kuponum var ilgilenenler on yoluyla mesaj atabilirler ücret 50 tl bu telefonu almak için kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Bende dün itibari ile aveadan taahhut ile aldım telefon gayet güzel bu paraya alınabilecek en iyi telefon bence. Yanlız ya bulamadım yada gerçekten yok titrşim kapama özelliği. Bildirimlern titreşimini kapatamıyorum. Oyunların bildirimi gelince titriyor var mı acaba bunun bir yolu

Bende aveaden almayı düşünüyorum.
    Aylık net ne kadar ödicen hocam ve 12 mi 24 aymı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

burada ki g7 kullanan arkadaşlar,

yorumlarda bulunuyoruz, sayfa düzenlense iyi olur diyoruz ama bilgili ve daha önce android tecrübesi çok olup da burada yazı yazan arkadaşların çoğunluğu buralarda sorulan birçok soru ve yardım isteğine nedense duyarsız oluyor birkaç msj önce yazılmış bir istek oluyor okusalar bile es geçip kiminle soru cevap yazışıyorlarsa onunla yazışıp geçiyorlar.
    oysa bu forum bu bölüm g7 için açılırken yardımlaşma bilgi eksiklikler görüşler paylaşımlar vs. üzerinden açıldı.
    umarım bundan sonra msjları okuyan tecrübeli arkadaşlar ilgi duyarak soru görüş ya da program ekleme silme vb. istekleri olan arkadaşlara da yardımcı olurlar.

not: benim msjlar yukarılarda güncel bile deyip tekrar yazdım sonrasında bir iki sayfa daha yazışmalar yapılmış beş on msj yazılmış ama sorularıma cevap alamamışım.

lütfen bunu bir itiraz alınganlık vs.olarak algılamayın
    paylaşımların hepimiz adına tecrübe ve keyif getirmesi için yazdım.

herkese teşekkürler

Sanırım uygulamalar ile ilgili soru sormuştunuz.Öncelikle virüs programı yüklemenize hiç gerek yok boşuna telefonu kasar uygulama önerisine gelince herkesin kullandığı uygulama değişir.Siz ancak şu işlem için hangi uygulama yüklemem lazım diye sorarsanız cevap alabilirsinizBenim kullandığım uygulamalar sizin işinize yaramıyabilir.
    Ayrıca tüm androidlerde aynı olduğu için googlede aratırsanız hangi uygulama ne işe yarar bulabilirsiniz..

NOT:İlk sayfa için talip olan kimse çıkmadı,mesela ben 2 ay sonra telefonumu değiştirebilirim bende bu hastalık halini aldı onun için becerebilsemde konuyu devralmam ama arkadaşlar talip olursa konu sahibine rica ederiz zaten bir yetkili önermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 21 Aralık 2014; 13:41:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaHoMaRsE

Arkadaşlar temperli cam yorumlarinizi bekliyoruz... gittigidiyorda 19 lirayada var 32 lirayada

19 liralıktan aldım gayet güzel birebir oturuyo ekrana önceki yorumlarımı okuyabilirsin bu konuda için rahat şekilde al
  • quote:

weather clock widget olarak yaptım ama amacım masa üstünde gözükmesi, g7 nin çift saatli ekranını kaldırdım. biri sürekli etlik gösteriyor hiç ilgisi yok bulunduğum yer eryaman ankara öyle ayarladım yine birisi eryaman birisi etlik olunca kaldırdım masaüstünden.
    yeni kurduğum widget in hava durumu ve saati gösteren panelini masaüstünde gözükmesini istiyorum inceledim çözemedim.

teşekkürler

Kendi hava durumu uygulamasını niye kullanmıyorsunuz.Hem hava durumunu hemde saati doğru gösteriyor
  • Ekran taş gibi oldu mu? Resim atabilir misin ? Birde takması basit mi ?

• grolof kullanıcısına yanıt
    üstad cevaplarınız için teşekürler,

masa üstünde iki saatli durum çıkıyordu biri dediğim gibi eryaman kendi yerim diğeri ilgisi olmayan etlik. etlik kısmını değiştiremeyince ekrandan kaldırdım sanırım sildim. şimdi widgeti sildim ama şimdi de dediğiniz gibi eskisini getiremiyorum nerede nasıl canlandırabilirim bulamadım.
    yönlendirme yapabilirseniz sevinirim. aslında ben etlik yazan sağda ki yeri silmek istiyorum olmuyor ilgili yerinden şehir eklede sadece eryaman yapmıştım ama masaüstü ekranına yine eryaman ve etlik geliyordu.
    ikinci yeri de iptal edecek ya da ikinci yeri de arzu ettiğim yeri yazacak durum var mı
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

guncelleme bana bildirim olarak geldi, ancak ben guncellemedim belki oturmamis olabilir dusuncesiyle, o yuzden o sorun karsima cikmadi,su anda bile bu cevabi cm browserdan touchpal x ile yaziyorum. sorun devam ederse tarayicinin onceki surumunu kurmayi deneyebilirsin, google play disinda tamindir benzeri sitelerde olmasi lazim bak istersen.

Ben guncelledım normalde ben Uc browser kullanıyorum fakat Cmde arada bir bakıyorum zaten sorun var nedense bu arada sizde klavye gecikmesi yasıyor musunuz.?

Şahsen bende bu sorun var hızlı yazınca klavyede gecikmeler ve kasılmalar meydana geliyor. Belki çoğu arkadaş yasamıyor ama bende var bir tek Uc browserda bu sorun yok bende onu kullanıyorum hem daha tasarruflu diye.

Butun klavyeleri denedim fakat hepsinde gecikme var. Sanırım sorun yazılımsal gibi. Birde Widget attıgımızda ekrana donma sorunu home butonuna basınca tekrardan başa donunce düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

Root ile ilgili rus sitelerindeki root dosyalarını bile denedim ama olmadı.
    Bu zamana kadar xda da konusu bile açılmadığına göre bunun root dosyasını bulamayacağız sanırım.Root dosyası çıkmazsa çok beğendiğim halde satmak zorunda kalacağım.
    Root müjdesi verene çay ısmarlarım

Abi sanırım tel yurtdışında daha yaygınlaşmadi yoksa xda da falan konusu olmayacak mümkün değil gibi geliyor bana biraz zaman alacak ama anlaşılan.

Huawei ile ilgilenen pek yok sanırım yoksa samsung s3 ü üçe katlıyabilecek bir telefon ve bence daha popüler olması gerek ama sanırım çinlileri pek sevmiyorlar.

Merak etmeyin çıkar bence G7 daha şu anda bebek 2-3 yaşına girdi hepsi çıkar zaten 5.0 gelince birde onun için beklencek.

Xiaomi bakarsanız oda Çinli bir firma Rootda var romda var. Belki biraz zaman alır ama kesin çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Bende dün itibari ile aveadan taahhut ile aldım telefon gayet güzel bu paraya alınabilecek en iyi telefon bence. Yanlız ya bulamadım yada gerçekten yok titrşim kapama özelliği. Bildirimlern titreşimini kapatamıyorum. Oyunların bildirimi gelince titriyor var mı acaba bunun bir yolu

Bende aveaden almayı düşünüyorum.
    Aylık net ne kadar ödicen hocam ve 12 mi 24 aymı

63 civarı hocam
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ekranda iki parmağini birleştirdi asagida araçlara tıkla,hava durumunu basili tutup ana sayfana sürükle bırak.

Daha sonra hava durumuna gir,üstsağ köşede 3 çizgiye tıkla oradan istediğin şehri ekleyip çıkarabilirsiniz
    ayarlar kismina girip güncel yeri etkinlestirirseniz bulunduğunuz yeri gösterir sadece tabi yaklaşık olarak her zaman tam sonuç vermez ama bunun için konum hizmeti açık olmalıdır.

• carterjr kullanıcısına yanıt
    Ben hic arastirmadim. Aliexpressten bakmak lazim vardir muhtemelen

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yaptım. mat görüntülü iki saatli eryaman ve etlik olan görüntü masaüstüne geldi
  • ben de gold'dan bu telefonu aldım. henüz elime ulaşmadı. Keşke biraz daha küçük boyutlu olsaymış ama samsung wave 2'den sonra ilaç gibi gelecektir herhalde.
  • Hocam simdi hava durumu ikonuna üzerine tıklayıp hava durumuna girin yukarıda anlattığım gibi 3 çizgiye basıp etlige basili tutup silebilirsiniz, muhtemelen Eryaman yazan güncel yer diye gozukuyordur ,sadece o kalsın tek yer gözükür böylece
  • quote:

üstad cevaplarınız için teşekürler,

masa üstünde iki saatli durum çıkıyordu biri dediğim gibi eryaman kendi yerim diğeri ilgisi olmayan etlik. etlik kısmını değiştiremeyince ekrandan kaldırdım sanırım sildim. şimdi widgeti sildim ama şimdi de dediğiniz gibi eskisini getiremiyorum nerede nasıl canlandırabilirim bulamadım.
    yönlendirme yapabilirseniz sevinirim. aslında ben etlik yazan sağda ki yeri silmek istiyorum olmuyor ilgili yerinden şehir eklede sadece eryaman yapmıştım ama masaüstü ekranına yine eryaman ve etlik geliyordu.
    ikinci yeri de iptal edecek ya da ikinci yeri de arzu ettiğim yeri yazacak durum var mı
    teşekkürler

Ana ekranın boş bir yerine parmağınızı basılı tutunca altta açılan menüde araçlara tıklarsanız ordan widgetleri görebilirsiniz,parmağınızı bastırarak sürükleyin.hava durumunu tıkladığınızda açılan sayfanın sağ üstündeki
    üç çizgiyi tıklayın ordan ayarlar kısmından ayarlıyabilirsiniz.Bendede 3 yer vardı ikisini sildim ama tam hatırlamıyorum sanırım üstüne basılı tutunca sil
    yada X seçeneği çıkacak yada konumu açarak uydudan bulunduğunuz yeri bulmasını sağlayın.

NOT:Ben cevap yazana kadar sağolsunlar arkadaşlar cevap vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 21 Aralık 2014; 14:32:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

guncelleme bana bildirim olarak geldi, ancak ben guncellemedim belki oturmamis olabilir dusuncesiyle, o yuzden o sorun karsima cikmadi,su anda bile bu cevabi cm browserdan touchpal x ile yaziyorum. sorun devam ederse tarayicinin onceki surumunu kurmayi deneyebilirsin, google play disinda tamindir benzeri sitelerde olmasi lazim bak istersen.

Ben guncelledım normalde ben Uc browser kullanıyorum fakat Cmde arada bir bakıyorum zaten sorun var nedense bu arada sizde klavye gecikmesi yasıyor musunuz.?

Şahsen bende bu sorun var hızlı yazınca klavyede gecikmeler ve kasılmalar meydana geliyor. Belki çoğu arkadaş yasamıyor ama bende var bir tek Uc browserda bu sorun yok bende onu kullanıyorum hem daha tasarruflu diye.

Butun klavyeleri denedim fakat hepsinde gecikme var. Sanırım sorun yazılımsal gibi. Birde Widget attıgımızda ekrana donma sorunu home butonuna basınca tekrardan başa donunce düzeliyor.

Ben klavyede yavaş yazdığımdan farkedemiyorum ama widgeti kaldırınca sanırım herkeste aynı problem oluşuyor birde video ses kaydı zayıf ama bunlarda çok önemli
    problemler değil.iki katı fiata aldığımız pek çok telefondaki problemler aklıma gelince bunlar devede kulak gibi kjalıyor.Gerçi video sesi aslında önemli ama eğer microfonlardan kaynaklanan problem değil ise yazılım ile düzelecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Ben klavyede yavaş yazdığımdan farkedemiyorum ama widgeti kaldırınca sanırım herkeste aynı problem oluşuyor birde video ses kaydı zayıf ama bunlarda çok önemli
    problemler değil.iki katı fiata aldığımız pek çok telefondaki problemler aklıma gelince bunlar devede kulak gibi kjalıyor.Gerçi video sesi aslında önemli ama eğer microfonlardan kaynaklanan problem değil ise yazılım ile düzelecektir.

Sorun yazilimsal cunku gurultu engellemeye calisiyor. Bunu video kaydinda sesin yukselince hemen kisiilmasindsn anlayabilirsiniz.

Root yapilBilirse ikinci mikrofonu devre disi birakmakla sorun cozulebilir.

• Dün bayiye sordum olumsuz yanıt aldım.Bugün müşteri hizmetlerini aradım bayilerden bilgi alabilirsiniz dedi.Siz hangi bayiden bilgi aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.