Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet haklisiniz bana gore beyazi siyahina gore daha buyuk ve kaba durmasa ben de hic onemsemezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

üstad teşekür ederim ilgi duyarak yazdığınız için.
    daha önce hiç anroid vb telefon kullanmadığımdan g7 alınca en kestirme kendi forumundan yardımlaşma yolu ile çözüm bulabilir durumdayım, deneme yanılmalarla da uğraşıyorum
    teşekkürler tekrar
    @amlodis Ölü piksel testi için Google Play'e Dead pixel test yazıp çıkan programlardan birini indirmeni gerek. Bi önceki telefonuma yapmıştım buna yapmayacağım sonra çıkar falan hiç takamam valla çok memnunum :)

@tuning07 SwiftKey önerebilirim, çoğu arkadaş TouchPal kullanıyor sanırım. Denedim alışamadım ben, selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 21 Aralık 2014; 17:16:55 >
  • Fleksy keyboard.

Bu arada framaroot ile root edilmiyor mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: samilton

benim merak ettiğim şey şimdi anroid 5.0 güncellemesi geldiğinde 64 bit desteklemeye başlayınca sarj durumunda ne gibi değişiklik olacak. şuan mükemmel olduğunu söylemeye gerek yok ama güncellemeden sonra yarı yarıya bile bozarsa çok üzülürüm.

Önce bir güncelleme gelsin ondan sonra neler oluyor bekleyip goruceZ. Bundan daha kotu ne yapabilirler ki zaten. En kötüsü bu ise bunun iyisini Lolipop ile düşünemiyorum.

Önemli olan bataryadan çok performans bana gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

guncelleme bana bildirim olarak geldi, ancak ben guncellemedim belki oturmamis olabilir dusuncesiyle, o yuzden o sorun karsima cikmadi,su anda bile bu cevabi cm browserdan touchpal x ile yaziyorum. sorun devam ederse tarayicinin onceki surumunu kurmayi deneyebilirsin, google play disinda tamindir benzeri sitelerde olmasi lazim bak istersen.

Ben guncelledım normalde ben Uc browser kullanıyorum fakat Cmde arada bir bakıyorum zaten sorun var nedense bu arada sizde klavye gecikmesi yasıyor musunuz.?

Şahsen bende bu sorun var hızlı yazınca klavyede gecikmeler ve kasılmalar meydana geliyor. Belki çoğu arkadaş yasamıyor ama bende var bir tek Uc browserda bu sorun yok bende onu kullanıyorum hem daha tasarruflu diye.

Butun klavyeleri denedim fakat hepsinde gecikme var. Sanırım sorun yazılımsal gibi. Birde Widget attıgımızda ekrana donma sorunu home butonuna basınca tekrardan başa donunce düzeliyor.

Ben klavyede yavaş yazdığımdan farkedemiyorum ama widgeti kaldırınca sanırım herkeste aynı problem oluşuyor birde video ses kaydı zayıf ama bunlarda çok önemli
    problemler değil.iki katı fiata aldığımız pek çok telefondaki problemler aklıma gelince bunlar devede kulak gibi kjalıyor.Gerçi video sesi aslında önemli ama eğer microfonlardan kaynaklanan problem değil ise yazılım ile düzelecektir.

Ben klavyede ki sorun onemli benım ıcın. Video cekwrkenki sesin az çıkması olayı bende yok ben rastlamadım zaten yazılımsal olabilirdi belki sonradan guncelleme ile düzelebilir.

Bakalım bir hata güncellemesi gelebilir belki veya gelmeyebilir Lolipop güncellemesi gelcek onunla düzelebilir belli olmaz. Ama Lolipop güncellemesinin gelmesi uzun olabilir onceden bir hata güncellemesi beklıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

quote:

guncellemenin paralel veya serial olması ile ilgisi yok
    unoffical ise kastettiğiniz henuz custom rom hazırlayanlar dısında lolipop firmware yok google'in kendi nexus cihazı haric

Var Şöyle söyliyim eğer paralel ithalat ile alınmışsa cihaz ona önce gelir güncelleme belli olmaz tabi EUR,AME,SEA adlı olarak. Tr cihazların sonunda Tr diye yazar zaten öncelik paralel ithalatçı cihazların olur. Bu tüm telefonlarda genellikle öyledir.

Hocam iskembeden sallamayalim cihazı kim ithal ederse etsin donanım yazılım ayni birine paralel diye güncelleme gelmemesi gibi bir saçmalık olmaz.

Android cihazlarda güncellemeler ülkelere göre ayrı ayrı verilir.

• quote:

quote:

quote:

guncellemenin paralel veya serial olması ile ilgisi yok
    unoffical ise kastettiğiniz henuz custom rom hazırlayanlar dısında lolipop firmware yok google'in kendi nexus cihazı haric

Var Şöyle söyliyim eğer paralel ithalat ile alınmışsa cihaz ona önce gelir güncelleme belli olmaz tabi EUR,AME,SEA adlı olarak. Tr cihazların sonunda Tr diye yazar zaten öncelik paralel ithalatçı cihazların olur. Bu tüm telefonlarda genellikle öyledir.

Hocam iskembeden sallamayalim cihazı kim ithal ederse etsin donanım yazılım ayni birine paralel diye güncelleme gelmemesi gibi bir saçmalık olmaz.

Siz benim dediğimi anlamıyorsunuz herhalde Ben guncelleme gelmez demiyorum Paralel ithalatçı cihazlara guncellemeyi once alır daha sonrasında. Tr cihazlar almaya başlar. Kime sorarsanız bu böyledir.

• DİKKAT DİKKAT SES SORUNU ÇÖZÜMÜ

Ses sorununu çözdüm . Ayrıntılar videoda (Videonun açıklamalar bölümünü de okuyun)

Video kaydedici çözümü için:http://youtu.be/z8e4_bvr3qg (Yanında güzel bir galeri uygulaması da geliyor)

Ses kaydedici çözümü için:http://youtu.be/JUOvthf_AYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 21 Aralık 2014; 18:31:48 >

• ben gecikme yasamiyorum fakat hangi klavyeyi kullaniyorsaniz kelime tahmini benzeri gereksiz ozelliklerini kapatirsaniz kasilma az da olsa azalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Temperli cam mi taktiniz normal film mi?

temperli cam hocam

Nereden aldiniz ben cinden siparis verdim gelmedi daha. Ekrana tam oturdu mu parmak izi birakiyor mu?
  • Daha çok tema için;

1-) http://www.emui.com/plugin.php?id=themezone bu adresten istediğiniz temayı indirin
    2-) İndirdiğiniz temanın dosyasını telefonunuzda HWThemes klasörünün içine atın
    3-) Temalar uygulamasına girip Kişisel sekmesinden indirdiğiniz temayı seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrl marius -- 21 Aralık 2014; 19:42:56 >
  • Arkadaşlar merhaba ben alalı cihazı 1 hafta oldu simdilik çok memnunum hic bir sikintim yok lakin bir sorum.var yazı tipi fontu nasıl degistirecegiz bilginiz varmı
  • Linkte g7 yok ki hocam mate 7 ninkiler uyar mı acaba
  • Uyuyur. Ben indirdim kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the walker

Android cihazlarda guncellemeler ulkelere gore yani cihazdaki roma gore farkli zamanlarda gelebiliyor. Xperia Z1 cihazimda avrupa cihazlarina guncelleme geldikten sonra benim tr cihazima guncelleme gelmisti. Arkadasin anlatmaya calistigi bu galiba.

Evet ülkeye gore elbette değişebilir ama paralel veya resmi ithalat olmasi birsey değiştirmez.

Paralel ithalat neden daha ucuzdur çünkü Uzakdoğu yada arap ülkelerinden ucuz olarak alınan telefonlardır ve her telefonun ülke koduna göre güncelleme gelir.
    Arkadaşımız dediğinde haklıdır bu durum genelde tüm markalarda aynıdır.Hatta mesela samsung galaxylerde ülke kodunu değiştirip otadan daha erken güncelleme alıyorduk.
    Onun için distribütör ile paralel ithalat telefonların güncelleme alması değişik zamanda olur.

• vrl marius V kullanıcısına yanıt
    Mate7 gold un teması çok hoşuma gidiyor ama yok heralde onu bi bulabilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

DİKKAT DİKKAT SES SORUNU ÇÖZÜMÜ

Ses sorununu çözdüm . Ayrıntılar videoda (Videonun açıklamalar bölümünü de okuyun)

Video kaydedici çözümü için:http://youtu.be/z8e4_bvr3qg (Yanında güzel bir galeri uygulaması da geliyor)

Ses kaydedici çözümü için:http://youtu.be/JUOvthf_AYA

Kusura bakma arkadaşım ama hem uygulama linkini göremedim hemde videodan bir şey anlıyamadım.Açıklamanız bana göre yeterli değil.Sonuç güzel ama biraz daha teferruatlı açıklama yazarsan sevinirim.

• bu telefonu o kadar kişi aldı o kadar kşi kullandı. hala radyo olup olmadığını bilen yokmu.. bu telefonun aktif radyosu yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the walker

Android cihazlarda guncellemeler ulkelere gore yani cihazdaki roma gore farkli zamanlarda gelebiliyor. Xperia Z1 cihazimda avrupa cihazlarina guncelleme geldikten sonra benim tr cihazima guncelleme gelmisti. Arkadasin anlatmaya calistigi bu galiba.

Evet ülkeye gore elbette değişebilir ama paralel veya resmi ithalat olmasi birsey değiştirmez.

Paralel ithalat neden daha ucuzdur çünkü Uzakdoğu yada arap ülkelerinden ucuz olarak alınan telefonlardır ve her telefonun ülke koduna göre güncelleme gelir.
    Arkadaşımız dediğinde haklıdır bu durum genelde tüm markalarda aynıdır.Hatta mesela samsung galaxylerde ülke kodunu değiştirip otadan daha erken güncelleme alıyorduk.
    Onun için distribütör ile paralel ithalat telefonların güncelleme alması değişik zamanda olur.

Bu tartışmayı başka yerde devam ettirin bence, konu kirlenmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 21 Aralık 2014; 20:46:11 >

• arkadaş, radyo donanımsal olarak var, yazılımsal olarak kilitli durumda bu konuda ki bilgi de ülke vergi durumlarına göre telefon henüz yeni daha çook yazılımlar çözümlere kavuşur. önemli olan şuan iyi bir telefon mu
    evet iyi bir telefon
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.