Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vrl marius

Uyguladım golden temayı. Çok güzel oldu. Tekrar teşekkürler.

Rica ederim her zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun manuelini indirdim ama desteklediği sd kart kapasitesi ve hızı yazmıyor? Siz nereden öğrenmiştiniz max 32gb desteklediğini?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Temperli cam mi taktiniz normal film mi?

temperli cam hocam

Nereden aldiniz ben cinden siparis verdim gelmedi daha. Ekrana tam oturdu mu parmak izi birakiyor mu?

gittigidiyordan aldım 20 liraya tam oturuyor parmak izide bırakmıyor :)
  • Beyler ben daha önce ace 2 konusundada sayfa yöneticiği yaptım bir sure sonra değiştirince devrettim,yarın cihazlarım gelicek kutu acılısı resimleri falan filan yukleyip anasayfayı duzenleyebilirm,ben daha cihazı kullanmadıgımdan ortaya atlamak istemedim yada oturan adam'a veririz sayfayı isteyenler bildiklleri ipuçlarını ve perfonmans gelişmelerini özel mesajla kendisine yada kimi seçmek istiyorsak ona gönderir ilk mesaj düzenlenir,daha sonra cihaz değişimi yada zaman yuzunden bırakmak isteyen olursa sayfanın arayuzunun kopyasını yeni arkadaşa devreder ve konu kaldığı yerden devam eder en azından şimdiki gibi ordan burdan bilgi toplamış olmayız.
  • tuning07 kullanıcısına yanıt
    Kitapçıkta yaziyor. Ama bi arkadas 64 takıp çalıştığını yazmıştı sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Gold tema icin sunu bi deneyin arkadaslar

http://dosya.co/d1bbe4acc2e13f8c/Golden.zip

Teşekkürler hocam inşallah oluyordur deneme şansınız oldu mu acaba benim şu an deneme şansım yok da

• Arkadaşlar ekran koruyucu konusunda bence düşünmeden kaliteli bir tamperli cam alın derim.

2 buçuk günlük telefonum botumun bağcıklarını çözerken yaklaşık 50-70 cm yükseklikten beton merdivene düştü, ekranın sağ köşeye gelmiş tam dış platiğe 0 olarak o kısım tamamen iptal. İlk defa başıma geldi garip bir duyguymuş.

Brightstar garantili bakalım ne fiyat verecekler tahmin ve tavsiyelerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 21 Aralık 2014; 22:52:04 >

• quote:

quote:

Rica ederim her zaman

Oluyormuş çok teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

quote:

Rica ederim her zaman

Oluyormuş çok teşekkürler hocam

Rica ederim hocam

• Evet 64 gb calisiyo arkadaslar

• @komedi6 Kapattığım zamanda yine bir gecikme yaşanıyor farketmiyor bir tek nedense Chromede bu durum yok diğer browserlarda var bu durum.

@vrl marius Ben bir kaç tane indirip atmıştımda iyi yapmışsın paylaşım yapmak ile bilmeyenler için faydalı olabilir fakat yinede adam akıllı bir tema yok doğru düzgün belki ilerde daha iyi temalar gelebilir bekleyecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

Arkadaşlar ekran koruyucu konusunda bence düşünmeden kaliteli bir tamperli cam alın derim.

2 buçuk günlük telefonum botumun bağcıklarını çözerken yaklaşık 50-70 cm yükseklikten beton merdivene düştü, ekranın sağ köşeye gelmiş tam dış platiğe 0 olarak o kısım tamamen iptal. İlk defa başıma geldi garip bir duyguymuş.

Brightstar garantili bakalım ne fiyat verecekler tahmin ve tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Dostum cidden çok üzüldüm geçmiş olsun, kılıf takılımıydı? Şimdi ekran konusunda baya bi bilgilendim bu tamamen şans işi yani ekran yandan darbe alırsa gorilla glaas olsa olmasa fark etmez duz dusse kırılmazdı yandan darbe alırsa kılıf bi nevi kurtarabilir,tahminimce 300 TL civarı tutar genelde ekranlar telefonların fiyatının 3 te 1'i oluyor.Temperli camdada yan darbelerce ozellikle koşe üstü kırılabilir ama bi ihitimal kırılmayabilirde,üzücü durum geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

Arkadaşlar ekran koruyucu konusunda bence düşünmeden kaliteli bir tamperli cam alın derim.

geçmiş olsun en azından 300 400 arası bir fiyat çıkarırlar. Geniş ekranda tamperli cam şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: jonhatendavis

Arkadaşlar kamera fotoğraf çekerken çıkardığı sesi kapatabiliyor muyuz? Ben bulamadım

Kamera açıkken sag üstte 3 çizgiye basıp oradan ayarlara girin. Orada var ayarı.

Tesekkurler açınca kapaniyormus
  • Çok geçmiş olsun ben iki tane sipariş verdim aliexpresten ama daha gelmedi

• Atak-1 hocam teşekkürler, kılıf takılı değildi. Zaten ekran çarptı direk ya kapaklı kılıf korurdu yada tamperli cam. Ama şahsi fikrim tamperli cam korumazdı sağ köşeden 0 vurmuş bi çıkıntı. Merdiven beton haliyle düz zemin değil, fayans vs olsa sadece üst kısım çatlardı sanırım ekrana zarar gelmezdi. Valla akşam akşam iyi canımı sıktı asgari ücretle çalışan biri olarak :) Umarım dediğiniz fiyatlara yakın olur içimi rahatlattınız açıkcası ben 500 lira civarı düşünmüştüm, ama 720P gerçi umarım pahalı değildir.

etomon teşekkürler hocam, umarım dediğiniz fiyat aralığında olur

jonhatendavis teşekkür ederim, yılbaşı vs nedeniyle kargonuz gecikecektir, o arada başka bir koruyucu kullanmayacaksanız size en azından ceketinizin cebine koymayın derim ben, selamlar

bu arada;http://www.aliexpress.com/item/For-Huawei-Ascend-G7-LCD-Display-screen-and-Touch-Digitizer-Assembly-by-free-shipping/32237444844.html

KVK'ya mı götüreyim arkadaşlar yarın direk olarak yoksa brightstar'ı mı aramalıyım? Yol gösterirmisiniz lütfen

• aslında orda sesi kapatmayı açıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 21 Aralık 2014; 23:11:52 >
  • M3RTi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun inan üzüldüm, ama canını hic sıkma maksimum 300 TL civarı tutar.Bu şekilde düşmeye koruma yada temper zor tutardı belki hasar biraz daha az olurdu ama sağlık olsun, tekrardan geçmiş olsun..

• M3RTi kullanıcısına yanıt
    telefonu o halde görünce hemen masanin kenarından alıp cekmeceye koydum. umarım uygun fiyata halledersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre2737

Arkadaşlar merhaba ben alalı cihazı 1 hafta oldu simdilik çok memnunum hic bir sikintim yok lakin bir sorum.var yazı tipi fontu nasıl degistirecegiz bilginiz varmı

Google Playden İfont uygulamasını indirip ordan kişisel kısmından temalardan yazı tipini değiştirebilirsiniz fakat her yazı tipi sorunlu olabilir ona göre.

@M3RTiGeçmiş olsun bu arada Annem genellikle çantasına koyuyor cebe koymuyor. Tamperli cam aslında gerekli fakat şimdilik normal ekran koruyucu almıştık onu kullanmaya devam edicez. 300 tutar tahminimce arkadaşların dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 21 Aralık 2014; 23:24:03 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.