Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun kardeş boş ver kısmetten çıkmış sıkmacanını bilirim o duguyu g2 bennimde başıma gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atak-1 kullanıcısına yanıt
    Atak-1: Haklısınız aslında, kasa canımı sıkmıştıda onda da sorun kalmadı. Neyse genede iPhone 6+ kadar bükülmüyor :))

farti: Garanti konusunu şimdi anladım hocam, yarın arayıp öğreneceğim. N11'deki satıcı büyük puntolarla KVK garantisi yazmıştı eğer ilgilenmiyorlarsa onunlada bi iletişime geçerim :)

sagy: Aynen dediğiniz gibi hocam, ölenle olanın önüne geçilmezmiş, hızlı onarsınlar yeter benim için bi kere oldu 2.yi tekrar etmem artık ders olmuş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 22 Aralık 2014; 0:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Gold tema icin sunu bi deneyin arkadaslar

http://dosya.co/d1bbe4acc2e13f8c/Golden.zip

İndirdim, sıkıştırılmış klasörden de çıkardım ancak dosya yöneticisinden girip tıkladığımda açılamıyor diyor nasıl uygulayabilrim acaba?

Edit: Arkadaşlar hallettim, yapamayan arkadaşlar için anlatıyorum. İndirdiğiniz dosyayı bir zip programı ile açın, sonra dosya yöneticisinden bu dosyayı alıp hwtemalar yazan klasöre koyun. Menüde temala kısmına girdiğinizde temayı göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysgramor -- 22 Aralık 2014; 0:38:05 >

• Gold temayı yükledim ben de şimdi çok güzel olmuş tavsiye ederim.

• Hocam zıp in üzerine basılı tut çıkart de, çıkan dosyayı kopyala deyip üstten cihaz yada yerel di adı sanırım oraya gir aşağıda hwthemes klasörü var onun içine girip yapıştır de, sonra da temaları girip seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Hocam zıp in üzerine basılı tut çıkart de, çıkan dosyayı kopyala deyip üstten cihaz yada yerel di adı sanırım oraya gir aşağıda hwthemes klasörü var onun içine girip yapıştır de, sonra da temaları girip seç

Hallettim hocam sağolun, ben de anlayınca mesajımı editleyip aynı şekilde açıklamış bulundum:)
  • Arkadaşlar simdi n11, gitti gidiyor vs. Baktım g7 aksesuarlari acayip çoğalmış, kapaklı kılıf almayı düşünüyorum ama kimisi mıknatıslı, kimisi vantuzlu(yapistirmali) kafam karisti , alan arkadaşlar paylaşım yaparlarsa bizde alırız..

• ben cam taktırdığım zaman huawei g7 için olanı yoktu, depoya indim başka bi telefonunkini taktılar s3 müydü g3 müydü bilemiycem artık, yani huawei g7 için olan cam değil, ama ahizeyi kapatmadan gayet güzel oturdu, iyi uydurdular yani,

darbeye dayanıklığı etkileyenler düştüğü zemin ve telefonun düşüş ivmesi ve şekli imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

DİKKAT DİKKAT SES SORUNU ÇÖZÜMÜ

Ses sorununu çözdüm . Ayrıntılar videoda (Videonun açıklamalar bölümünü de okuyun)

Video kaydedici çözümü için:http://youtu.be/z8e4_bvr3qg (Yanında güzel bir galeri uygulaması da geliyor)

Ses kaydedici çözümü için:http://youtu.be/JUOvthf_AYA

Hocam teşekkür ederim cihazda canımı sıkan tek konu çözülmüş oldu
    Bu arada videolarda ses sorunu sadece iç mekan çekimlerinde uzaktan tek ses kaynağı olan durumlarda oluşuyor yani videolarında ses kaydı problemi yaşamayan arkadaşların bir de bu şekilde denemelerini tavsiye ederim.Ve evet arkadaşın önerdiği programla bu sorun da çözülüyor.Tekrar tesekkurler...

• Siyah renk bulabileceğim bir yer bilen var mı?
  • Arkadaslar bu snap camera hem hafza kartina kayit yapmiyor hem de en son cekilen fotoyu gostermiyor.

Hafiza kartini seciyorum gecerli usb bellek takin diyor.

Kendi hafizasini secsem bile en son cekilen fotoyu gostermiyor ama galeriye kaydediyor. Bu sorunu yasayan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Çok pahalı bu fiyata bunu almam hayatta

iphone 6 var çok daha ucuz tavsiye ederim.

ya ben iphone dan bahsettim mi şimdi ? banane iphonedan . huaweinin fiyatı G2 lerle S4 lerle kapışıyor . senin 150-200TL daha ucuz olman lazım .
  • M3RTi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.sanırım n11deki cemaynet adlı satıcıdan aldınız. O vatandaş ısrarla brightstar garantili ama kvk ile de anlaşması var diyordu. O nedenle kvk ya gönderebilirsiniz sanırım.

Bu arada hepsiburadaya teknik servis olayını sormuştum. Kvk garantili olarak cevap vermişler bilginiz olsun.

• memleket44 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da link gonderebilirmisiniz lutfen.
    Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vrl marius V kullanıcısına yanıt
    Ben gold tema dahil bir cok tema indirdim linkten, tema klasorune de attim ama gormuyor temalari hala?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuning07 kullanıcısına yanıt
    Temalar uygulamasında en sağ kısımda kişisel sekmesinde görünüyor olması gerek. Zip den falan çıkarmıştınız di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Arkadaslar bu snap camera hem hafza kartina kayit yapmiyor hem de en son cekilen fotoyu gostermiyor.

Hafiza kartini seciyorum gecerli usb bellek takin diyor.

Kendi hafizasini secsem bile en son cekilen fotoyu gostermiyor ama galeriye kaydediyor. Bu sorunu yasayan var mi?

Maalesef google kitkatta 3.parti yazılımların hafiza kartına kayıt yapmasını engellemiş. Cok sacma ama oyle maalesef. Root gelene kadar bu sekilde idare edicez

• mobius strip kullanıcısına yanıt
    Işinize yaramasına sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 22 Aralık 2014; 10:08:04 >
  • Ekran olarak 5.0 ideal ekran boyutu sanırım
    bu telefonu kullanmaya başlayınca bu kanıya vardım :)

Bu arada ben turkcellden aldım telefonu fakat üzerinde herhangi bir turkcell uygulaması mevcut değil
    fatura garanti olarak geçiyo ekstra bir evrağa gerek yok dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 22 Aralık 2014; 9:15:47 >
  • Tema linkinde Service Temporarily Unavailable diyor. İndiren varsa dropbox a filan atabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.