Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sakın alıyım deme.3 gündür kargolamadılar iptal ettim. n11 den cemaynet adlı satıcıdan aldım 1 günde elime geçti
  • arkadaşımıza geçmiş olsun umarım en ekonomik çözümle tekrar mutlu olur.
  • eddy kullanıcısına yanıt
    gold da satış reklamı başlamış siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

Ekran olarak 5.0 ideal ekran boyutu sanırım
    bu telefonu kullanmaya başlayınca bu kanıya vardım :)

Bu arada ben turkcellden aldım telefonu fakat üzerinde herhangi bir turkcell uygulaması mevcut değil
    fatura garanti olarak geçiyo ekstra bir evrağa gerek yok dediler.

Bende sizin gibi 5 inç ekranın daha ideal olduğunu düşünenlerdenim.
    Aslında kutusundan ayrıca garanti belgeside olması lazım,tek sayfa halinde fatura ebatında .
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    G7 silver var gold'da sadece şu anda
    G730 ile karıştırmış olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Tema linkinde Service Temporarily Unavailable diyor. İndiren varsa dropbox a filan atabilir mi?

Dostum buyur. Zipten çıkarılmış hali.

https://www.dropbox.com/s/sxjtwmneul0nau3/Golden.hwt?dl=0
  • quote:

G7 silver var gold'da sadece şu anda
    G730 ile karıştırmış olabilirmisiniz

G7 için açıklamada Silver yazıyor ama resimde siyah rengi var. Bu yanıltmış olabilir arkadaşı.
  • dün akşam postaya gelmişti reklam siyah olarak gördüm göz ucuyla bakıp geçtim ama reklam yeni geldiğine göre sanırım siyah doğrudur algısıyla hareket ettim.
    silver doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaHoMaRsE

Arkadaşlar simdi n11, gitti gidiyor vs. Baktım g7 aksesuarlari acayip çoğalmış, kapaklı kılıf almayı düşünüyorum ama kimisi mıknatıslı, kimisi vantuzlu(yapistirmali) kafam karisti , alan arkadaşlar paylaşım yaparlarsa bizde alırız..

Linkte ki ürünlerden kesinlikle almayın. Kalıplarında sıkıntı var. Tam oturmuyor.

http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-kilif-safir-kapakli-mavi-3-ekran-filmi-P37427753

Vantuzluları bilmem. En iyisi silikon bana göre. Bide ekran koruyucu koyarsın. 10 numara 5 yıldız koruma.

• tuning07 kullanıcısına yanıt
    PM gönderdim kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Arkadaslar bu snap camera hem hafza kartina kayit yapmiyor hem de en son cekilen fotoyu gostermiyor.

Hafiza kartini seciyorum gecerli usb bellek takin diyor.

Kendi hafizasini secsem bile en son cekilen fotoyu gostermiyor ama galeriye kaydediyor. Bu sorunu yasayan var mi?

Hafıza kartına kaydediyor ama dediğiniz gibi galeride fotolar videolar gözükmüyor kayıt yerini takip edip dosya yöneticisine girerek görebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Tema linkinde Service Temporarily Unavailable diyor. İndiren varsa dropbox a filan atabilir mi?

Bana göre değilmiş orjinali daha güzel

• merhaba,
    ben dün bunun beyazını ankara sosyete pazarında rastlantı sonucu buldum. burada daha önce de görüş bildirilmişti kalıp olmuyor diye, ürünü satan arkadaş püf noktası olarak sağ sol alt üst uçlarından tırnakları ile işlem yaptı ve son derece sağlam olarak kalıp oturdu. satıcı püf noktası bu dedi.
    gözümün önünde sağlam şekilde oturunca bende satın aldım 30 tl.
    aslında gözümde saat ekranlı olanlar var pencereli, ya da buna operasyon yapıp pencere açıp kullanacağız.
    bugün fırsatım olursa zero aksesuar ankara mamak da bir uğrayıp canlı görüşeceğim. uygun neler yapabiliyor silikonlu pencereli ürün var mı vs. toptancı merkezi n11.comda var.
    gidip gelme imkanım olursa burada sonuçları paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

Arkadaslar bu snap camera hem hafza kartina kayit yapmiyor hem de en son cekilen fotoyu gostermiyor.

Kendi hafizasini secsem bile en son cekilen fotoyu gostermiyor ama galeriye kaydediyor. Bu sorunu yasayan var mi?

Hafıza kartına kaydediyor ama dediğiniz gibi galeride fotolar videolar gözükmüyor kayıt yerini takip edip dosya yöneticisine girerek görebilirsiniz

Oradanda yine dosya yöneticisi üzerinden kes galeriye yapıştır yapınca galerilerde görünüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Bana göre değilmiş orjinali daha güzel

Aynı fikirdeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhaba,
    ben dün bunun beyazını ankara sosyete pazarında rastlantı sonucu buldum. burada daha önce de görüş bildirilmişti kalıp olmuyor diye, ürünü satan arkadaş püf noktası olarak sağ sol alt üst uçlarından tırnakları ile işlem yaptı ve son derece sağlam olarak kalıp oturdu. satıcı püf noktası bu dedi.
    gözümün önünde sağlam şekilde oturunca bende satın aldım 30 tl.
    aslında gözümde saat ekranlı olanlar var pencereli, ya da buna operasyon yapıp pencere açıp kullanacağız.
    bugün fırsatım olursa zero aksesuar ankara mamak da bir uğrayıp canlı görüşeceğim. uygun neler yapabiliyor silikonlu pencereli ürün var mı vs. toptancı merkezi n11.comda var.
    gidip gelme imkanım olursa burada sonuçları paylaşacağım.

Vay be. O kadar uğraştık. Hem bir köşesi hafif havada kaldı. Yalnız öyle aman aman bir oturmamazlık değil. Değişik cihazlarıma onlarca kılıf kullanan biri olarak bunu başaramamak koydu :)

• quote:

quote:

quote:

Oradanda yine dosya yöneticisi üzerinden kes galeriye yapıştır yapınca galerilerde görünüyor

Ben telefonu aldığımda henüz açmadan eski telefondan hafıza kartını çıkarıp yeni telefona taktıktan sonra açtığım için olsa gerek
    resimler direk hafıza kartına atılıyor ve görüntülemede (galeri ile ) herhangi bir sorun yaşamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben telefonu aldığımda henüz açmadan eski telefondan hafıza kartını çıkarıp yeni telefona taktıktan sonra açtığım için olsa gerek
    resimler direk hafıza kartına atılıyor ve görüntülemede (galeri ile ) herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Sd kart DCIM GÖSTERİYORUM ORAYA KAYIT YAPIYOR AMA GALERİDE GÖZÜKMÜYOR

• An itibarı ile (bende en azından )http://tr.huaweidevice.com/ adresi açılmıyor
  • Snap kamera ile hafıza kartına kayıt yapamazsınız. Hafıza kartında sadece uygulamanın data klasörüne kaydedebilir o da uygulamayı silmeniz durumunda fotograflarin da silinmesi anlamına gelir. O yuzden en sağlıklı yol dahili hafızaya kaydedip sd karta dosya yöneticisi ile tasimak. Ben sadece video icin o programı kullanmanızı tavsiye ederim. Fotoğrafları normal kamera ile cekin bence.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.