Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

An itibarı ile (bende en azından )http://tr.huaweidevice.com/ adresi açılmıyor

Kimsede açılmıyor hocam şu an. Ne oldu bilemiyoruz tabi. Batmasınlarda
  • adam ciddiye almis la n11 de ki kampanya bonus ve ceklerle bunu 800 tl nin altina ile mal edenler var forumu okuyun. bu fiyata daha iyisini bulduysan op basina koy.
  • 3G/2G nasıl switch ediyoruz bu telefonda
    ayarlarda bulamadım da
  • Yeni birsey daha kesfettim (sms kullanan kaldi mi bilmiyorum ama) mesajlarda kisilerin listelendiği sayfada bir kisiye uzun basıp "işaretle" butonuna basarsanız o kişiyi en üste atıyor forundaki üst konu gibi bisey oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3G/2G nasıl switch ediyoruz bu telefonda
    ayarlarda bulamadım da

Ayarlar, kablosuz ve ağlar, diğer, mobil ağlar, tercih edilen ağ türü sadece gsm secerseniz 2g gsm+wcdma secerseniz 2g+3g oluyor. En ustteki ise 4g ama ona gerek yok şimdilik

Edit:bildirim panelinden mobil aglara basılı tutunca direk mobil ağlar sayfadina atlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 22 Aralık 2014; 11:56:32 >
  • Ayarlar, Diger, Mobil aglar, Tercoh edilen ag turu. Burdan degistirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memleket44 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
  • Cem_16 kullanıcısına yanıt
    Sdcard0 olabilir mi kayıt yaptığınız yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Arkadaslar bu snap camera hem hafza kartina kayit yapmiyor hem de en son cekilen fotoyu gostermiyor.

Hafiza kartini seciyorum gecerli usb bellek takin diyor.

Kendi hafizasini secsem bile en son cekilen fotoyu gostermiyor ama galeriye kaydediyor. Bu sorunu yasayan var mi?

Maalesef google kitkatta 3.parti yazılımların hafiza kartına kayıt yapmasını engellemiş. Cok sacma ama oyle maalesef. Root gelene kadar bu sekilde idare edicez

Kendi hafizasina kayit yapiyor ama ekrani sola cekince fotolar gelmiyor bos ekran geliyor. Arkadasin s3unde geliyor. Ama onun ki kitkat degil 4.3

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar bu snap camera hem hafza kartina kayit yapmiyor hem de en son cekilen fotoyu gostermiyor.

Kendi hafizasini secsem bile en son cekilen fotoyu gostermiyor ama galeriye kaydediyor. Bu sorunu yasayan var mi?

Maalesef google kitkatta 3.parti yazılımların hafiza kartına kayıt yapmasını engellemiş. Cok sacma ama oyle maalesef. Root gelene kadar bu sekilde idare edicez

Kendi hafizasina kayit yapiyor ama ekrani sola cekince fotolar gelmiyor bos ekran geliyor. Arkadasin s3unde geliyor. Ama onun ki kitkat degil 4.3

Benim için yüksek sesle video ceksin yeter. Göstermeyse de olur girer galeriden bakarım İsterseniz tek kanaldan ses kaydi yapmaya izin veren baska program da kullanabilirsiniz. Ben denediğim programlar içinde bir tek bunda gördüm ayarı o yuzdem bunu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 22 Aralık 2014; 13:01:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim için yüksek sesle video ceksin yeter. Göstermeyse de olur girer galeriden bakarım İsterseniz tek kanaldan ses kaydi yapmaya izin veren baska program da kullanabilirsiniz. Ben denediğim programlar içinde bir tek bunda gördüm ayarı o yuzdem bunu kullanıyorum.

bende çok aradım ama mikrofon seçtiren program bulamadım. şimdilik tek umudum lg camera pro.

• quote:

An itibarı ile (bende en azından )http://tr.huaweidevice.com/ adresi açılmıyor

Genelde olan bisey
    Umarım kovulmuşturlarda bizde rahat ederiz

• Arkadaşlar telefonu 1 haftadır kullanıyorum. gayet memnunum. Yanlız bulunduğum yerde telefona uyun bir kılıf temin edemedim. Kutu içerisinden çıkan plastik kılıf ile kullanıyorum. Kapaklı , şık ve sağlam bir mkılıf temin etmek istiyorum. İnternette satılanların yorumlarında ekseriyatla kılıfların tam oturmamasından şikayet ediliyor. Hali hazırda kullanan ve kılıftan memnun olanlardan tavsiye kapaklı kılıf adresi alabilirmiyim acaba ?
  • bende bu akşam cihazı turkcelden alacağım.internette satılan temperli cam filmlerden kullanan var mı?nereden,hangi modeli almalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 23 Aralık 2014; 8:56:09 >
  • Bamsı Beyrek kullanıcısına yanıt
    merhaba, birkaç msj yukarıda yazdım. bende aynı yazıları okumuştum. sonra ankarada sosyete pazarı gibi biryerde bu ürünlerden satan vatandaştan buldum. test yaptı sağ sol üst alt tırnakları ile oynayarak mükemmel şekilde oturttu ve kalıp uymaması gibi birşey sözkonusu değil. kullanıyorum.
    satıcı hb gg n11 gibi yerlerde bulabilirsiniz adı ZORE kapaklı beyaz aldım sağ alt köşesinde ASCEND G7 dikişli ve yaldızlı şekilde

30 tl
    ister bulunduğunuz yerlerden canlı alın ister internet ortamından ama sıkıntı olmasın diyorsanız canlı satın alma daha iyidir. hatta ben pencerelisi var onu bulamadım pencereyi de ben açma gibi niyetim var. telefonumuzda özellik var pencere açıldı mı orada saat vs. gösteriyor gelen arama görme açma red gibi seçenekleri yapabiliriz
  • mrb arkadaslar forumda göremedim ben G7 için pencereli kılıf aldım .

sorum şu kılıfın kapağı kapalıyken ekranda saat ve müzikçalar görünüyor. ekrana farklı uygulamaları da
    ilave edebiliyor muyuz ?? tecrübe eden varsa paylaşırsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: endars13

mrb arkadaslar forumda göremedim ben G7 için pencereli kılıf aldım .

sorum şu kılıfın kapağı kapalıyken ekranda saat ve müzikçalar görünüyor. ekrana farklı uygulamaları da
    ilave edebiliyor muyuz ?? tecrübe eden varsa paylaşırsa sevinirim..

Kılıfı nerden aldığınızı öğrenebilir miyim. Bir de mümkünse 1-2 resim koyabilir misiniz.
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin kapağa baktım gittigidiyordan çok hoş duruyor, fakat gösterge ekranı yok sanırım kapagin onunde camlı bölme?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

quote:

quote:

quote:

Hafıza kartına kaydediyor ama dediğiniz gibi galeride fotolar videolar gözükmüyor kayıt yerini takip edip dosya yöneticisine girerek görebilirsiniz

Oradanda yine dosya yöneticisi üzerinden kes galeriye yapıştır yapınca galerilerde görünüyor

Ben telefonu aldığımda henüz açmadan eski telefondan hafıza kartını çıkarıp yeni telefona taktıktan sonra açtığım için olsa gerek
    resimler direk hafıza kartına atılıyor ve görüntülemede (galeri ile ) herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Sd kart DCIM GÖSTERİYORUM ORAYA KAYIT YAPIYOR AMA GALERİDE GÖZÜKMÜYOR

Galeriyi acin altta diger yazisina tiklayin orada camera adli klasorde gorebilirsiniz.

Programin bir sucu yok arkadaslar kitkatta hafiza kartina erisim yok maalesef programlar hafiza kartina yazma yapamiyor. O yuzdn sd kart secemiyoruz.

• Bu kılıflardan isteyene 8-9 TL ye yurtdışından getirebilirim. Ben sipariş vereceğim isteyen faydalansın. İstanbul içi olursa iyi olur. Birde kargo ücreti ödetmeyelim size :) isteyen pm atabilir.

http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-silikon-kilif-mavi-P38519856

bunlar 2-3 TL daha pahalı. 11 TL gibi bi rakam sanırım.

http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-kilif-tpu-soft-termoplst-silikon-model-P40626937

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 22 Aralık 2014; 15:35:01 >

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.