Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

arkadaşalar n11 de indirim ve bonusla 780 liraya geliyor alınırmı yoksa 650 liraya lumia 925 alınır

Alinmaz. 500 lira olsa alinirdi.

şakamı
  • quote:

ciddimisiniz

Hocam bu soru sorulmamali artik. Bir kere telefonun o fiyati edip etmeyecegini bir kenara birakirsak bu telefon 1000 liraya satiliyor. Alan insanlar o fiyati edecegini dusunmus ve almis simdi gelip 780 liraya alinirmi demek ne kadar dogru?

Ki 780liraya bu telefonun kalitesinde baska telefon varsa bes dakika dusunmeden alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni konu açtım. konunun ilk mesajı niyetine.http://forum.donanimhaber.com/m_100759130/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

bende bu akşam cihazı turkcelden alacağım.internette satılan damperli filmlerden kullanan var mı?nereden,hangi modeli almalıyım.

Temperli cam demek istedin heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 22 Aralık 2014; 23:52:36 >
  • Temaları yükledikten sonraki klasör görüntüsü bu, temalar gözükmüyor ??

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Arkadaşlar yeni konu açtım. konunun ilk mesajı niyetine.http://forum.donanimhaber.com/m_100759130/f_//tm.htm

Eline sağlık hocam. Gayet iyi olmuş.
  • quote:

Arkadaşlar yeni konu açtım. konunun ilk mesajı niyetine.http://forum.donanimhaber.com/m_100759130/f_//tm.htm

Hocam ilk mesaj olayi sonuclanmadan bunu yapmasak daha iyiydi sanki. Simdi konu bolunecek takip edilemeyecek ve populer konulardan dusecek.

• Tabiki değiliz... canavar masallah

• tuning07 kullanıcısına yanıt

bende bu şekilde gözüküyor.. 2 tane temalar bölümünden indirmiştim. hafıza kartına indirmiş kendisi. Sonra golden temayıda onların olduğu yere attım. Sonuç üçüde gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 22 Aralık 2014; 18:02:22 >

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Yönetim konu sahibine söyleyin diyor, konu sahibi de ilgilenceğim internetim yok diyor. 2 aydır interneti düzenleyemediğine göre interneti kökten kapattı herhalde En azınadn almayı düşünen arkadaşlar şimdilik faydalansın diye açtım
  • Baba konu güzel olmuş ama
  • hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    Yukarda Ekran döndürme olayı bende gözükmüyor aç kapa yapıp yeniden başlat yaptım yine gözükmüyor.Gözükmemesi bir yerde iyi fakat senin orda gözükünce tuhaf gözüktü.
  • aranızda galeri uygulaması kullanan var mı ? varsa uygulama linki atabilir misiniz ?
  • quote:

arkadaşalar n11 de indirim ve bonusla 780 liraya geliyor alınırmı yoksa 650 liraya lumia 925 alınır

pil hariç her konuda lumia iyi ben olsam onu tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: npinarci18

aranızda galeri uygulaması kullanan var mı ? varsa uygulama linki atabilir misiniz ?

Quickpic kullaniyorum uzun zamandir. Marketten indirebilirsin

• Ekran döndürme derken hocam. Titreşimi mi dedin acaba :)
  • Arkadaşlar bugün KVK'ya gittim sadece Turkcell'in ithal ettiği ürünlere destek verdiklerini söylediler. Kaldıki daha anlaşma yapılmamış gibisinden bişey söyledi yani Turkcell'den alınmış olsa yine onarılmayacaktı sanırım. Teleservise gönderdim bende.

Sabah hem Brighstar hemde Teleservice ile görüştüm ama yaklaşık 20-25 dakika sürdü. Telefonda bir muhattap bulamıyorsunuz, sürekli bilgisayar ile konuşturuyor nasıl bağlandığımı hatırlamıyorum ikisinede :)

Telefonu istenbul Maltepe'deki Teleservice'e göndermemi söylediler Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli olarak, teşekkür edip kapattım. İzmir'deki Teleservice şubesine gidip vereyim dedim baktım 52 kişi sırada hemen boşta olan bir çalışana yönelip bilgi aldım onlarda zaten istanbula gönderiyormuş. Bende sıra beklemekten vazgeçip oturduğum semtteki kargo ile kargoladım ürünü. Bakalım ne olacak gelişmeleri aktarırım arkadaşlar

• Arkadaşlar bugün KVK'ya gittim sadece Turkcell'in ithal ettiği ürünlere destek verdiklerini söylediler. Kaldıki daha anlaşma yapılmamış gibisinden bişey söyledi yani Turkcell'den alınmış olsa yine onarılmayacaktı sanırım. Teleservise gönderdim bende.

Sabah hem Brighstar hemde Teleservice ile görüştüm ama yaklaşık 20-25 dakika sürdü. Telefonda bir muhattap bulamıyorsunuz, sürekli bilgisayar ile konuşturuyor nasıl bağlandığımı hatırlamıyorum ikisinede :)

Telefonu istenbul Maltepe'deki Teleservice'e göndermemi söylediler Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli olarak, teşekkür edip kapattım. İzmir'deki Teleservice şubesine gidip vereyim dedim baktım 52 kişi sırada hemen boşta olan bir çalışana yönelip bilgi aldım onlarda zaten istanbula gönderiyormuş. Bende sıra beklemekten vazgeçip oturduğum semtteki kargo ile kargoladım ürünü. Bakalım ne olacak gelişmeleri aktarırım arkadaşlar

Edit: 2 adet gitmiş silemedim bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 22 Aralık 2014; 18:37:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Tema linkinde Service Temporarily Unavailable diyor. İndiren varsa dropbox a filan atabilir mi?

Dostum buyur. Zipten çıkarılmış hali.

https://www.dropbox.com/s/sxjtwmneul0nau3/Golden.hwt?dl=0

Uyguladım güzel bir tema

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.