Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ztalan

Telefonu mu 9 taksitle alacaksın? Telefonda jarta taksit geri mi geldi?

Ticari karttır hocam o .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Kaydettiği klasörün tam yolunu verebilirmisiniz ben de bi bakayım, ben yapamadım çünkü

Program camera dosyasının içine kendi DCIM/CAMERA/ klasörü açıyor ve çektiğiniz video ve fotoları buraya kaydediyor

Bi ara deneyim tekrar, şimdi yoruldum

@Mnr980
    Biri üst segment biri orta segment bir telefon. aralarında da 2 kata yakın fiyat farkı var. Saçma bir soru olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

kararsızızm
    g3 32 gp mı g7 mi

Fiyat olarak arada çok fark var. Kıyaslama yapamak olmaz.

• ben ticari kartımı bekliyorum hocam :) ticari kartlara var :)
  • G7 mi satıyorum beyler 1 günlük düşünen yazsın..
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanmak istediğin telefonda ne arıyorsun sen onu söyle önce. Senin için ne önemli?

Benim için Batarya çok önemli mesela. Beni gün içinde her prizi gördüğümde saldırmaktan kurtardı bu telefon ki telefon elimden düşmez. Artı kamerası çok iyi o da elimden düşmez oldu. Tek sorun benim için boyut. O yüzden elimden düşüyor :D.

Oyun vs filan umurumda olmaz. 3. Parti ROM-Kernel istiyorum fakat telefon daha genç, ona zamanı var. ROOOOOOOT diye bağırıyor herkes ama henüz tık yok ki her gün nette araştırıyorum çıktı mı acaba diye.

Sen ne bekliyorsun telefondan?
  • Ticari de olsa 4 taksit olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 22 Aralık 2014; 21:15:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Ticari de olsa 4 taksit olması gerek.

Bir çok firma 9 yapıyor hocam.

• Güzel konu olmuş tebrikler. Orta seviyede düşünülecek bir telefon şansızlığı ise G2 ve S4'ü n paralel ithalat fiyatlarının aynı olması. Kişiye göre üçününde birbirine göre avantajı dezavantajı var. Bence en büyük dezavantajı Huawei için rom seçenekleri yok denecek kadar az. Sırf bu yüzden Mate 7'yi çok beğenmeme rağmen tereddütte bırakıyor

• Doğruymuş, ticarilere en çok 4 diye biliyordum. O da güncellenmiş demek ki.
  • hugo hocamızın da dediği gibi 9 taksit var o yüzden 9 taksit alıcam
  • zil sesini kısılması durumu kimsede yok mu????
  • Cihazı aldim,kurulumları yapıyorum.güncelleme görünümüyor.kilifsiz kullanmak riskli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

G7 mi satıyorum beyler 1 günlük düşünen yazsın..

Beğenmediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozium77

zil sesini kısılması durumu kimsede yok mu????

gelen aramalardaki ses mi? ayarlardan düzeltiyorsunuz

• Beyler Huawei Ascend G7 aldım, ön izlemem dehşetli birfiyat performans ürünü olması. Sadece trt bandrolünden dolayı fm radyo uygulaması çıkmıyor.. bu konuda sistem ayarı ya da uygulama önerisi olan yeşillendirirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Her sürümde puan değişiyor nasıl bir test programıysa artık, Gene 700-800 düşük çıkmaya başladı

17000 almıştım ben daha önce 3 kez yaptım şimdi ona göre yükseldi fakat ben testlere pek fazla bakmam. Sadece görsellik değişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maht86

Beyler Huawei Ascend G7 aldım, ön izlemem dehşetli birfiyat performans ürünü olması. Sadece trt bandrolünden dolayı fm radyo uygulaması çıkmıyor.. bu konuda sistem ayarı ya da uygulama önerisi olan yeşillendirirse sevinirim

burası ekşi değil, biz burda turunculandırırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

G7 mi satıyorum beyler 1 günlük düşünen yazsın..

ilginç,

oysa ki telefonu ben dahil çevremdekiler o kadar beğendi ki, kuzenimden tut arkadaşlarıma kadar hepsi aynı telefondan alacağız bize modelini söyle diyorlar,

çok sakınan göze çöp batar nazar değecek diye korkuyorum, çok seviyorum telefonumu

• çağrı sesini açıyorum ayarlardan, birisi arayınca tekrar kısılıyor. müzik kütüphane sinden parça seçip birisine arattırın ses otomatik ikinci kademeye düşüyor duyulmuyor
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.