Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prozium77

çağrı sesini açıyorum ayarlardan, birisi arayınca tekrar kısılıyor. müzik kütüphane sinden parça seçip birisine arattırın ses otomatik ikinci kademeye düşüyor duyulmuyor

Ben denedim sikinti yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek ki benim telde bi sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

G7 mi satıyorum beyler 1 günlük düşünen yazsın..

ilginç,

oysa ki telefonu ben dahil çevremdekiler o kadar beğendi ki, kuzenimden tut arkadaşlarıma kadar hepsi aynı telefondan alacağız bize modelini söyle diyorlar,

çok sakınan göze çöp batar nazar değecek diye korkuyorum, çok seviyorum telefonumu

Cihaz çok güzel satınca geri alırım zaten de borç ödemem lazım acilem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum gorilla glass var mı sosyal medya kamera vs önemli fazla oyun oynamam tasarımı hoşuma gitti ekran 226ppi yazıyor net mi peki ekran şarj vs nasıl tavsiye eder misiniz
  • quote:

demek ki benim telde bi sorun var

Fabrika ayarlarina donmeyi dene bi hocam bakalım

• hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    Sonunda yaptım, bende micro sd kart yoktu. Tema dosyaları HWThemes/.cache adında bir klasör içinde idi aldım hepsini HWThemes klasörünün içine attım halloldu.

Destek için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzft9

arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum gorilla glass var mı sosyal medya kamera vs önemli fazla oyun oynamam tasarımı hoşuma gitti ekran 226ppi yazıyor net mi peki ekran şarj vs nasıl tavsiye eder misiniz

Gorilla glass yok. Diğer her yönden tatmin eder sizi fazlasıyla.

• onun dışında nasıl telefon gorilla glass çizilmez özellikten başka bi şey değil darbe olayına inanmıyorum 5 liralık bi jelatinle farkı kapatırız da donanım olarak nasıl
  • 5 liralık jelatinle çizilmez yaparız telefonu :) donanım yönünden nasıl tasarımı çok hoşuma gitti
  • Hocam teşekkürler bakalım kaç gün sürecek, bu arada bir sorum olacak;

Ekran kırılınca bildiğimiz cam gibi parça parça dökülmeler oldu, bu normal mi? Elimdeki discovery'nin ekranına vuruyorum plastikmişcesine bir his ve ses geliyor. Ayrıca bu telefonu düşürdüğüm kadar eski telefonlarımı düşürmemişimdir bayağa sağlam çıktı :) Ekran olayına bi açıklık getirmek gerek
  • Telefon ile Ne yapmak istediğinize bağlı. Çok ağır oyunlar harici takılma donma vs kesinlikle yaşamazsınız. Ön arka kamera gayet tatmin edici.

• quote:

demek ki benim telde bi sorun var

dostum telde bi sıkıntı yok aynı problem bendedd vardı ayarlardan biyerden yaptım ama şimdi bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

Hocam teşekkürler bakalım kaç gün sürecek, bu arada bir sorum olacak;

Ekran kırılınca bildiğimiz cam gibi parça parça dökülmeler oldu, bu normal mi? Elimdeki discovery'nin ekranına vuruyorum plastikmişcesine bir his ve ses geliyor. Ayrıca bu telefonu düşürdüğüm kadar eski telefonlarımı düşürmemişimdir bayağa sağlam çıktı :) Ekran olayına bi açıklık getirmek gerek

G7 kullanılan materyali hiç bilmiyorum fakat Normal plastik gibi değil.General Mobile bilmiyorum fakat şu anki her telefonda en azından gorilla glas teknolojisinde Cam malzeme kullanılıyor genellikle bu teknoloji çizilmeye ve darbelere dayanıklı bir şekilde üretilsede şu anda her telefonun boyutları ve ekran kasa oranlı artıyor. Bu yüzden dikkatli kullanılması lazım. Ama kesin bildiğim bir şey var aynı şekilde G7'de Cam bir malzeme ile kaplıdır diye düşünüyorum Belki Corning kullanılmasa bile onun kadar sağlamdır yinede şunun altını çizmekte fayda var her telefonun illaki ekranı kırılır.

• Arkadaşlar durum böyle ise n11 deki çok g7 yorumu olan cemaynet satıcısından almamak lazım. Israrla brightstar ve Kvk garantili diye satıyor cihazı. Brightstar garantili olanlar bile teleservise gidiyorsa ne anladık bu işten.

Bu arada n11deki satıcıların çoğuna siyah renk geliş tarihini yeniden sordum ancak ocak ortası filan gibi diyorlar. Oradan almayı düşünen arkadaşların bilgilerine...

• Telefonu yaklaşık bir ay oldu alalı forumda yapilan yorumları hep okudum herkes guzel paylasimla yapmış ilk akilli telefonum bu oldu onun için fazla bilgim yok fakat telefondan çok memnunum telefonun şarj süresi için yotumunuzu öğrenmek isterim dogrusu. Resim atabildimmi bilmiyorumresim cikmadiysa yazı ile belirteyim 2gun 19 saat ve erken suresi 3 saat kalan şarj %5

• quote:

zil sesini kısılması durumu kimsede yok mu????

ben telefonu alip ilk cagri geldiginde farkettim
    telefonu yeniden başlattım henüz tekrar olmadı
  • Huawei g7 16 gb beyaz Sıfır kapalı kutu. Faturalı. Sanal pazar üzerinden 9 taksitle almak isteyen PM atsın.
    Fiyat 950 tl Öğleden sonra dönerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrylmz34

quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Tema linkinde Service Temporarily Unavailable diyor. İndiren varsa dropbox a filan atabilir mi?

Dostum buyur. Zipten çıkarılmış hali.

https://www.dropbox.com/s/sxjtwmneul0nau3/Golden.hwt?dl=0

Uyguladım güzel bir tema

hocam temayı nasıl yüklicez, bu uygulamayı çalıştıracak program yok diyor telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

Orijinalden alıntı: endars13

gittigidiyor dan aldım vantuzlu

üst kısım tam yapışmıyo ama genel olarak memnunum

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-ascend-g7-kilif-vantuz-kapakli-pencereli-138465207?urvid=20429864

Telefonu elinize aldığınızda çok kaba veya büyük duruyormu zaten telefon büyük

kılıf bence kalın değil
    kullanım olarak beni rahatsız etmedi
    tabi belki siz farklı düsünebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfklsz

quote:

Orijinalden alıntı: mhrylmz34

quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Tema linkinde Service Temporarily Unavailable diyor. İndiren varsa dropbox a filan atabilir mi?

Dostum buyur. Zipten çıkarılmış hali.

https://www.dropbox.com/s/sxjtwmneul0nau3/Golden.hwt?dl=0

Uyguladım güzel bir tema

hocam temayı nasıl yüklicez, bu uygulamayı çalıştıracak program yok diyor telefon

İndirdiğin dosyayı tıklarsan öyle uyarı alırsın.Arkadaş izah etmiş ama anlıyamadınız sanırım.Zipten çıkardığınız sonu hwt ile biten dosyayı telefon hafızasındaki
    HWThemes adlı klasöre kopyalayın ve sonra ana sayfadaki temaları tıklayıp kişisel kısmından o temayı uygula deyin.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.