Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ooo süper. İnşaallah HB'ye de hemen gelir. 1 aydır bekliyorum yahu siyahı
  • Harbiden BABA KONU esprisi çok baba olmuş
  • Bu konu tutar.Ana konu gercekten sıkıci.Mate7 yi bekleyip ona göre kararimi verecegim
  • Yaklaşık 50 dk önce Huawei TR resmi face sayfasında bir soruya ARALIK BİTMEDEN siyah çıkmış olacak demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 23 Aralık 2014; 10:43:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endars13

quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

Orijinalden alıntı: endars13

gittigidiyor dan aldım vantuzlu

üst kısım tam yapışmıyo ama genel olarak memnunum

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-ascend-g7-kilif-vantuz-kapakli-pencereli-138465207?urvid=20429864

Telefonu elinize aldığınızda çok kaba veya büyük duruyormu zaten telefon büyük

kılıf bence kalın değil
    kullanım olarak beni rahatsız etmedi
    tabi belki siz farklı düsünebilirsiniz

Herkezin el yapısı farklı evet üzerinde denemek gerek telefon zaten yeterince büyük teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asigolu A kullanıcısına yanıt
    Süre normal gibi gözüküyor fakat bende bu süreleri alıyorum ama ekran sürelerim çok oluyor siz herhalde bu süreçte fazla kullanmamışsınız.

Normalde 2 güne daha fazla alabilirsiniz 1ayda olmuş alalı çünkü. Eğer rutin bir kullanım söz konusu ise bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Arkadaşlar durum böyle ise n11 deki çok g7 yorumu olan cemaynet satıcısından almamak lazım. Israrla brightstar ve Kvk garantili diye satıyor cihazı. Brightstar garantili olanlar bile teleservise gidiyorsa ne anladık bu işten.

Bu arada n11deki satıcıların çoğuna siyah renk geliş tarihini yeniden sordum ancak ocak ortası filan gibi diyorlar. Oradan almayı düşünen arkadaşların bilgilerine...

Bence alınabilir Teleservis artık eskisi gibi değil eskiden daha kotuydu en azından bazı arkadaşlar göndermiş çok kısa sürelerde telefonlarını almışlar.

Sonuçta bu durum tamamen o şehirdeki servis ağının tutumuna bağlı bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Harbiden BABA KONU esprisi çok baba olmuş

İmzamızda geldi baba konumuz hızla ilerliyor
    Sure normal. Telefon neredeyse 3 gun beklemis ustune birde 3 saat ekran acik kalma suresi vermis. Kalan 5 saatlik ekran acik kalma suresini telefonun 3 gunluk beklemesi harcamis.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Sure normal. Telefon neredeyse 3 gun beklemis ustune birde 3 saat ekran acik kalma suresi vermis. Kalan 5 saatlik ekran acik kalma suresini telefonun 3 gunluk beklemesi harcamis.

Benim genelde 22-25 saat arası bekleme 6-7 saat arası ekran (otomatik-orta ayar) oluyor. Arada most wanted filan oynuyorum 1-1.5 saat ve Chrome ile internete giriyorum sadece. Normal mi sizce?

• alakanız için teşekkürler arkadaşlar. normal olmasına sevindim. dediğim gibi ilk akıllı telefonum ve telefonda 3 g hep açık sanırım telefonda
    çekim göstergesinde bazen 3g yazıyor ama genelde H yazısı bulunuyor bazen E yazıyor ne anlama geldiklerini bilmiyorum ama 3g yazısı çok nadir çıkıyor
    onun için 3g açık mı değil mi emin olamıyorum ve senkronize açıktı biraz önce forumdaki paylaşımlar sonucu kısayollar bölümünden kapattım.
    son olarak ta telefonu rutin kullanıyorum saatlerce internette gezinme yapmıyorum.

@farti @hardcrss
    E = Edge
    H = HSPA
    E, 3G, H, H+ Mobil internet hızınızın göstergeleri. Düşükten yükseğe doğru. Yani E ise iyi çekmeyen bir yerdesinizdir netiniz yavaş olur. H+ ise netinizin hızı çok iyidir. Bu anlattığınız gibi çok sık değişiyorsa bu da şarjınızın hızlı bitmesine bir nebze de olsa neden olur. Ne kadar düşük hız alırsanız şarjınız o kadar hızlı biter ayrıca. Özetlersek bence kullanım değerlerinize göre gayet iyi pil ömrü.
  • slmlar..iphone5 i satıp g7 alacağım.
    büyük ekran istiyorum..

nasıl olur sizce ? yorumlarınızı bkliyorum..
    pferformans olarak genel kullanım olarak
  • Herkese selam,

Bu telefon hangi mağazada var ? Gidip görmek istiyorum...

• bu güzel bilgiler için teşekkürler, aydınlanmış oldum ve ne anlama geldiklerini böylece öğrenmiş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

slmlar..iphone5 i satıp g7 alacağım.
    büyük ekran istiyorum..

nasıl olur sizce ? yorumlarınızı bkliyorum..
    pferformans olarak genel kullanım olarak

Daha önce android kullandınız mı?
  • Karayell kullanıcısına yanıt
    Bir çok mağazada bulabilirsiniz. Büyük şehirde iseniz bulma imkanı daha kolay. Ben İstanbulda bir çok telefoncuda, Avea vodafone turkcell bayilerinde görüyorum. Teknosa, Bimeks, Gold, Vatan gibi mağazalarda da bulabilirsiniz ayrıca.
  • Çoğu kişi o satıcıyı Kvk garantili olmasından ötürü Seçiyordu o nedenle alınmaz demiştim. bende sipariş verdim teleservis garantili bugün. İnşallah kazasız belasız elime geçer.

• Karayell kullanıcısına yanıt
    ben dün akşam mecidiyeköydeki turkcel bayisinden aldım.cihaz açık da yoktu,demo vardı,boyutlarına ve görünümüne biraz baktım,zaten daha önce netten araştırıp beğenmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.