Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prozium77

zil sesini kısılması durumu kimsede yok mu????

ayarlar-hareket kontrolü-telefonu kaldır-gelen çağrılar için zil sesini azalt bu kısma bi bakarmısın
  • Huawei g7 16 gb beyaz Sıfır kapalı kutu. Faturalı. Sanal pazar üzerinden 9 taksitle almak isteyen PM atsın.
    Fiyat 950 tl
  • Ben de bekliyorum merak ettim
  • bu değerleri nasıl yakaladınız bilemiyorum ama değerler çok iyi
    bir şey öğrenmek istiyorum bilen arkadaşlardan bende şöyle bir şey olmuştu yanlışlık varsa
    düzeltsin arkadaşlar, telefonu şarja taktığım bir gün şarjı %100 yapmadan telefonu şarjdan almıştım şarj %85 ti ertesi gün
    pilde kullanıma baktığımda 3 gün diyordu yani %100 olsun ya da olmasın şarjdan çıkarınca göstergeler sıfırlar mı yoksa sıfırlaması için %100 şarj etmek mi gerek.
    bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
  • TEMBERLİ CAMI NERDEN ALABİLİRZİ ACABA SİTE VAR MI
  • asigolu A kullanıcısına yanıt
    Bildigim ve kullandigimdan gordugum kadariyla %100 olunca sifirlaniyor. Ama ayarlar pil ve sureye girdiginde gorulen grafikte sarja takildigi gorulebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu değerleri nasıl yakaladınız bilemiyorum ama değerler çok iyi
    bir şey öğrenmek istiyorum bilen arkadaşlardan bende şöyle bir şey olmuştu yanlışlık varsa
    düzeltsin arkadaşlar, telefonu şarja taktığım bir gün şarjı %100 yapmadan telefonu şarjdan almıştım şarj %85 ti ertesi gün
    pilde kullanıma baktığımda 3 gün diyordu yani %100 olsun ya da olmasın şarjdan çıkarınca göstergeler sıfırlar mı yoksa sıfırlaması için %100 şarj etmek mi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Arkadaslar video kayit sesindeki problemi cozdum. Baska programa veya bir toola gerek yok. Su an vaktim yok. Aksama yazcam buraya hazır olun

Güzel haber hocam bekliyoruz merakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigolu

bu değerleri nasıl yakaladınız bilemiyorum ama değerler çok iyi

90 I geçince sıfırlıyor olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the walker ve oturan adam bilgiler için teşekkürler demek ki bende yanılmamışım bir yanlışlık yokmuş.
  • Arkadaşlar buradan mı yoksa baba konudan mı devam edilecek?

• Arkadaslar video ses kaydinin azliginin duzeltilmesi icin asagidaki adimlari uygulayin.

*#*#2846579#*#* kodunu ceviriciye girip arama tusuna basin

Project menu
    Backround setting
    Dual micro setting

Bunu off duruma getirin.

Normal ses kaydi duzelmiyor ama video kayit sesi duzeliyor. Hayirli olsun herkese

Tesekkurleri alabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 23 Aralık 2014; 19:08:18 >
  • cmengn C kullanıcısına yanıt
    Helal olsun. Her iki türlü de denedim. Kesin çözüm. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfklsz

quote:

Orijinalden alıntı: mhrylmz34

quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Tema linkinde Service Temporarily Unavailable diyor. İndiren varsa dropbox a filan atabilir mi?

Dostum buyur. Zipten çıkarılmış hali.

https://www.dropbox.com/s/sxjtwmneul0nau3/Golden.hwt?dl=0

Uyguladım güzel bir tema

hocam temayı nasıl yüklicez, bu uygulamayı çalıştıracak program yok diyor telefon

forumda ki bir kaç sayfa önceki dropbox linki üzerinden telefon ile dosyayı indirdim.dosya yöneticisine girdim. yerel seçeneğinden sd kart ordanda dowload klasöründe olan indirdiğim dosyanın üzerine basılı tutup taşı diyerek dahili hafızadaki HWThemes klasörüne taşı yeter.
    sonra temalarada çıkar zaten

• http://m.gittigidiyor.com/urun/138741338

Ben buradan sipariş verdim.
  • Eywallah Saolasın İyi oldu bu.
  • eyvallah hocam..
  • KONUYA TEK SAYFADAN DEVAM ETSEK ÇOK İYİ OLACAK. HER İKİ SAYFAYI DA TAKİP ETMEK ZOR OLUYOR. BU KONUDAN DEVAM EDILMESININ BIR FAYDASI YOK BENCE. YENİ GELEN KISI ZATEN ARADIGINI BULAMIYOR. ESKİ TAKIPCILER SADECE DIGER KONUYA YAZARSA KONU 1-2 GÜN SONRA ALT SIRALARA DÜŞER ZATEN. NE DERSINIZ?

• katılıyorum.
    buraya bağlanan arkadaşlar lütfen bilgi belge paylaşım soru görüş öneri istek vb. durumlarınızı arkadaşımızın açtığı yeni konu baba konu üzerinden devam edelim, yukarıda yazdığım işleri yapacak arkadaşlar oraya yazmaya başlarlarsa burası kendiliğinden pasifleşir.
    benim burada son yazımdır. yeni bölümde iyi paylaşımlar
  • Linki Vereyim bende.. Bu konudan...

http://forum.donanimhaber.com/m_100759130/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XScale -- 23 Aralık 2014; 20:49:36 >
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.