Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknoloji delisi

Günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

6-8 saat arası bu arada diğer konudan devam ediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Encinyır.

Oyunla hiç alakası olmayan, telefonu aldığında 2 sene rahat kullanacak birisi için sizce bu telefon ideal mi? Tek istediği rahat kullanım. Asus zenfone 6 çok büyük olduğu için vazgeçtik. 1000tlyi geçmeyecek bir bu var sanırım elimizde kalan.

Hocam sizle aynı profilde bir kullanıcı olarak ben aldım ve çok memnunum, hardcore oyuncular hariç çoğu kişiyi memnun eder bu cihaz, öbür konudan devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

Hocam bekleme değil ekran süresi bu yazdığınız gerçekse ben telefonu çöpe atıp g7 alıyorum. Bende asus zenfone 5 var 3 buçuk saat ancak alıyorum ve forumda g7 nin o bataryayla bile 2-3 saat aldığını söyleyen kişiler var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

Hocam bekleme değil ekran süresi bu yazdığınız gerçekse ben telefonu çöpe atıp g7 alıyorum. Bende asus zenfone 5 var 3 buçuk saat ancak alıyorum ve forumda g7 nin o bataryayla bile 2-3 saat aldığını söyleyen kişiler var

Evet hocam ekran süresi yanlışlık yok

Ben en az 5 saat 50 dakika gördüm onda da full 3g de kullandım teli, çoğunluk Wifi olarak da en fazla 7 saat 45 dakika gördüm. Konum, arka plan verisi, otomatik güncelleme, 2 mail hesabı vs herşey açık otomatik parlaklikta

Edit:O kişiler ya cihazı kullanmamış yada cihazlarında problem vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 26 Aralık 2014; 23:22:32 >

• Arkadaşlar bu telefonda rehberden nasıl arama yapıyoruz.samsung gibi kişiyi sağa sürükleyince arama yapılmıyomu.

• dostlar ekrana 3 kere tıklayınca yakınlaşmayı nasıl kapatabilirim...??
  • Telefonu bugün aldım ancak birkaç saat içinde mutlu olmadığımı gördüm, sıfır distribütör garantili ürün, almak isteyen varsa yardımcı olurum.
  • arkadaşlar benım arkadaşa telefon alacagız kararsız kaldım.
    lg g2 32 gb 950 tl
    huawei g7 860 tl

sımdı lg2 ıyı guzel fakat kasası çok dandık duşerse elden 500tl ekran + kasa gıder, g7 alımınyum kasa var saglam telefon, fakat bılemedım açıkcası...
  • Bataryanin mükemmel olduğu yazılmış hep. En az 7 8 saat ekran sureleri hem de 1.5 2 gun kullanımla denmiş.. Ben 5bucuk saat aldım maksimum ekran suresi. Benim cihazında bi anormallik mi var acaba.. Su anda şarj %86 ve 43 dk ekran surem var.. Görüş ve onerilerinizi beklerim..
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    bu fiyatları nerden aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

bu fiyatları nerden aldınız?

n11 111tl kupon +25 tl anında ındırım kamp ıle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrbibrhm

Bataryanin mükemmel olduğu yazılmış hep. En az 7 8 saat ekran sureleri hem de 1.5 2 gun kullanımla denmiş.. Ben 5bucuk saat aldım maksimum ekran suresi. Benim cihazında bi anormallik mi var acaba.. Su anda şarj %86 ve 43 dk ekran surem var.. Görüş ve onerilerinizi beklerim..

1.5 -2 günde 7-8 saat alınması zor alınsa bile bazı şeylerden kısılması lazım. Öncelikle kullanımınız nasıl Wifi ilemi 3g ilemi o değerleri aldınız? Arka plandaki uygulama sayısı ne kadardır. Birde %100'den %90 kadar hızlı bir şekilde şarj düşüyor bu normal bir durum yani. Ayarlardan pile bakmanızda fayda var bazen Android işletim sistemi öne geçebiliyor bunları kontrol edin.
  • arkadaşlar zenfone 5 var sadece pilinden memnun değilim wi-fi ile en düşük parlaklık 4saat ekran süresi alıyorum g7 i 900 tlye buldum sizce geçmek mantiklimi pil performansınızı ss atarsanız süper olur bende buna göre karar vericem

• gorkem631 G kullanıcısına yanıt
    En az 2 kat fark eder. Bu arada diğer konumuz var baba konu. Oraya buyrun derim.

• n11 de hokuspokus ındırımı olan varmı g7 telefon ıcın ? 222 tl yada 111 tl lık ındırımı olanlar yardımcı olursa sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaşlar benım arkadaşa telefon alacagız kararsız kaldım.
    lg g2 32 gb 950 tl
    huawei g7 860 tl

sımdı lg2 ıyı guzel fakat kasası çok dandık duşerse elden 500tl ekran + kasa gıder, g7 alımınyum kasa var saglam telefon, fakat bılemedım açıkcası...

Fiyatlara bakarak g2 32gb derim ama biri distribütör garantili biri paralel, karar sizin

• beyler bu alttaki kısayol cubugu nasıl çıkıyor çekiyorum çekiyorum gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x264 -- 28 Aralık 2014; 20:02:13 >
  • birşey soracaktım ekran süresini kaç saat alıyorsunuz parlaklık %kaç kullanıyorsun zenfonu satıp hemen alicam g7 i

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem631

birşey soracaktım ekran süresini kaç saat alıyorsunuz parlaklık %kaç kullanıyorsun zenfonu satıp hemen alicam g7 i

9 saat alanda var 5 saat alanda var. kullanima bagli. ama zenfone kullanmis arkadaslarin dedigine gore neredeyse iki kati batarya performansi var g7 nin

• telefon n11 den 824 tl ye aldık arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun

n11 1000tl/111tl ındırım
    150/25 ındırım
    824 tl hayırlı ugurlu olsun

bu arada almak ısteyen olursa 1000/111 tl ındırımı ucretsız hesabı verebılırım, sıfre degıstırmeden spariş geçersınız 25 tl ındırım bugun bıtıyor fakat hıc yokdan 840 a almıs olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 28 Aralık 2014; 22:11:02 >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.