Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen arkadaşlar yeni konu üzerinden devam etmek faydalı olacaktır yeni konunun ana menüsüde gayet güzel oldu benim buraya son yazımdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam
  • LG G2 vs Huawei G7 sizce ?
  • ACETECA kullanıcısına yanıt
    Konu baba konu üzerinden devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nikons

uzak durun g7'den ölü pixel'i sorunu var. Satın aldığım bayi ölü pixeli kabul etmelerine rağmen huawai 5 tane den az olunca değiştirmeyiz yanıtını verdi.Şu an ürün 1 günlük olmasına ragmen bu firma yüzünden bozuk piksele sahip telefon kullanıyorum.Huawai uzak durulacak bir firmaymış aman diyorum benim yaptığım hataya düşmeyin!!!

Bir çok firma için ölü piksel sayısı 8-10 civarıdır. sizde kaç tane var bilmiyorum fakat bu tüm dünyada normal kabul edilir
  • nikons N kullanıcısına yanıt
    çok kötü bir durum geçmiş olsun ama bu durumu monitördede yapıyorlar lcd de..
    samsung dada aynı durum var..bende 3 adet çıktı lcd almadılar 5 adet dediler..
  • cmengn C kullanıcısına yanıt
    valla dünya standardını bilmem de etrafımda kimsenin telefonunda sürekli yeşil yanan tek bir nokta yok.Paranın zor kazanıldığı günümüzde aldığım telefonda böyle bir şey niye olsun?
  • quote:

valla dünya standardını bilmem de etrafımda kimsenin telefonunda sürekli yeşil yanan tek bir nokta yok.Paranın zor kazanıldığı günümüzde aldığım telefonda böyle bir şey niye olsun?

Elektronikte sıkıntı her vakit olabilir. Gidip 10 bin TL ye led tv alırsın oku pixel onda da çıkar. 5 bin el ye buzdolabı alırsın soğutması iyi değildir sana verilen ürünün uğraş dur. Biz şu ana kadar sıkıntı yaşamadık. Ama bundan önce ki cihazım note 2 de sürüsüyle sorun yaşayan ve servislerin kapısında yatan arkadaşlarım oldu.
  • alacaklara duyrulur n11 1000/111 tl ındırım her an aktıf olabılır sıcak fırsatlardan konuyu takıp edın telefonu 830 a getırebılırısınız
  • quote:

Size yaşadığınız haksızlığı normalmiş gibi davranan insanlara aldırış etmeyin ve hakkınızı sonuna kadar savunun.Şöyle düşünelim siz almış olduğunuz firmaya telefon karşılığı bir yeri eksik para verseniz veya paranızı eksik verseniz kabul eder mi?etmez.Siz firmaya karşı tüm yükümlüğünüzü tam olarak yerine getirirken firmanın size karşı ayıplı ürün satması kabul edilemez ve bu konu da yaşamış olduğunuz bu haksızlığı her platformda dile getirmekten çekinmeyin.Bugün sizin başınıza gelen haksızlığı normalmiş gibi algılatmak yarın bizlerin de başına gelebilecek haksızlıkları peşinen kabullenmemiz demektir.Allah yar ve yardımcınız olsun, doğru da muhakkak diretin.

• nikons N kullanıcısına yanıt
    "Nolcek kardeşim her cihazda sorun çıkabiliyor.." zihniyeti yüzünden bu noktaya geldik zaten. Adamlar verdiğimiz kağıt 10TL'nin kenarında 0,5 cm. yırtık var diye 10TL'yi kabul etmezken biz ölü pixeli neden kabul edelim...
    Hocam hakkını sonuna kadar ara, cihazın değişimin yapmazlarsa da nerde olursa olsun tüm sosyal ağlarda sana destek veririm.

• @high speed dirt
    @nativen

öyle bir sistem varkı elimizi kolumuzu bağlıyor..samsung monitör aldım 3 adet piksel hala duruyor..hiç gelişme yok..
    3 ay sonra garantisi bitecek ne olacak kim verecek hakkımı??

adamların garantisinde böyle yazıyormuş 5 adet ölü piksel e kadar değişim yok diyor..

sonuç : bu cihazlardan markalardan almayarak tepkimizi belirtelim..
  • Eski Nokia telefonlardaki gibi Huawei G7'de de telefon kapalı iken alarm çalıyor.
    Dün gece meraktan denemek istedim yatarken telefonu kapattım ve sabah 07:00'da alarm sesi ile uyandım
    alarmi kapattigimda ise pin kodu soran ekran karşımda idi.
  • nativen N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.Her yeri arıyıp sıkıştırıyorum.Dün müşteri hizmetleriyle konuştum kesinlikle yeni cihaz vermek zorundalar dedi.Vermezlerse bizi arayın tutanak tutalım dediler.Başka vodafone bayilerini dolaştım biz böyle bir ürün olduğunda bire bir değiştiriyoruz dediler.Akşam aldığım yere gidip tekrardan hakkımı arayacağım.Huawei 'de bunaltıyorum bu konuda.Piyasada yer edinmeye çalışan firmaların bu tarz durumlarda daha hassas olmaları gerektiğini düşünüyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
  • high speed dirt kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim.Forumdan destek olmanız bile beni çok memnun etti.Bugün adamlarla tekrar konuşacağım vodafone müşteri hizmetlerini aradım.aldığınız bayi bire bir değişim yapmak zorunda yoksa rapor tutumak zorunda kalırız dedi.Hem bayi hem huawei mağduru olduk.gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.Tekrardan teşekkür ederim.
  • rica ederim haklının ve mağdurun her zaman yanında olmazsak kendi karakterimizden ödün vermiş oluruz.Ne ben sizi ne de siz beni tanıyorsunuz ama mağduriyet yaşamış birine olur böyle şeyler demek, normalmiş gibi kabullenmek zulme sırt çıkmak demektir.Bu mağduriyetinizden dolayı sıkıntınız çözülene ve hak, adalet yerini bulana kadar yanınızda olmaya devam edeceğiz forum ve duyarlılığı edinmiş insanlar olarak ...
  • quote:

Hocam çok teşekkür ederim.Forumdan destek olmanız bile beni çok memnun etti.Bugün adamlarla tekrar konuşacağım vodafone müşteri hizmetlerini aradım.aldığınız bayi bire bir değişim yapmak zorunda yoksa rapor tutumak zorunda kalırız dedi.Hem bayi hem huawei mağduru olduk.gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.Tekrardan teşekkür ederim.

hocam sız hakkınızı tam arayamamışsınız,
    1)urunu alalı kaçgun oldu bılmıyorum fakat 7 gun yada 15 gun ıcınde koşulsuz ıade hakkınız vardı,
    2)velev kı ölu pıksellı urunu degıstırmıyorlar tuketıcı hakları hakem heyetıne gıderek hakkınızı arayın, muhtemelen degısım verırler
    3)vodafone bayınden almıssanız sıkayetvar a vodafone u sıkayet edın arıcaklardır
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    cep telefonu gibi ürünlerde koşulsuz iade diye bir olay yok zaten olamaz bana başkasının kullandığı telefonu sıfır diye satamazlar
  • Günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
  • Oyunla hiç alakası olmayan, telefonu aldığında 2 sene rahat kullanacak birisi için sizce bu telefon ideal mi? Tek istediği rahat kullanım. Asus zenfone 6 çok büyük olduğu için vazgeçtik. 1000tlyi geçmeyecek bir bu var sanırım elimizde kalan.
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.