Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhaba,
    ben dün bunun beyazını ankara sosyete pazarında rastlantı sonucu buldum. burada daha önce de görüş bildirilmişti kalıp olmuyor diye, ürünü satan arkadaş püf noktası olarak sağ sol alt üst uçlarından tırnakları ile işlem yaptı ve son derece sağlam olarak kalıp oturdu. satıcı püf noktası bu dedi.
    gözümün önünde sağlam şekilde oturunca bende satın aldım 30 tl.
    aslında gözümde saat ekranlı olanlar var pencereli, ya da buna operasyon yapıp pencere açıp kullanacağız.
    bugün fırsatım olursa zero aksesuar ankara mamak da bir uğrayıp canlı görüşeceğim. uygun neler yapabiliyor silikonlu pencereli ürün var mı vs. toptancı merkezi n11.comda var.
    gidip gelme imkanım olursa burada sonuçları paylaşacağım.

Üstad Zore aksesuar mı ismi dükkanın ? yoksa zero damı var ? araştırıken zore gördüm. inceliyorum şimdi.

• Bamsı Beyrek kullanıcısına yanıt
    zore mamak ankara
  • Eywallah sağolun. Şimdi inceleyip siparişliyorum. Selamlar...
  • quote:

merhaba, birkaç msj yukarıda yazdım. bende aynı yazıları okumuştum. sonra ankarada sosyete pazarı gibi biryerde bu ürünlerden satan vatandaştan buldum. test yaptı sağ sol üst alt tırnakları ile oynayarak mükemmel şekilde oturttu ve kalıp uymaması gibi birşey sözkonusu değil. kullanıyorum.
    satıcı hb gg n11 gibi yerlerde bulabilirsiniz adı ZORE kapaklı beyaz aldım sağ alt köşesinde ASCEND G7 dikişli ve yaldızlı şekilde

30 tl
    ister bulunduğunuz yerlerden canlı alın ister internet ortamından ama sıkıntı olmasın diyorsanız canlı satın alma daha iyidir. hatta ben pencerelisi var onu bulamadım pencereyi de ben açma gibi niyetim var. telefonumuzda özellik var pencere açıldı mı orada saat vs. gösteriyor gelen arama görme açma red gibi seçenekleri yapabiliriz

Hocam link verebilirmisiniz?

• quote:

merhaba, birkaç msj yukarıda yazdım. bende aynı yazıları okumuştum. sonra ankarada sosyete pazarı gibi biryerde bu ürünlerden satan vatandaştan buldum. test yaptı sağ sol üst alt tırnakları ile oynayarak mükemmel şekilde oturttu ve kalıp uymaması gibi birşey sözkonusu değil. kullanıyorum.
    satıcı hb gg n11 gibi yerlerde bulabilirsiniz adı ZORE kapaklı beyaz aldım sağ alt köşesinde ASCEND G7 dikişli ve yaldızlı şekilde

30 tl
    ister bulunduğunuz yerlerden canlı alın ister internet ortamından ama sıkıntı olmasın diyorsanız canlı satın alma daha iyidir. hatta ben pencerelisi var onu bulamadım pencereyi de ben açma gibi niyetim var. telefonumuzda özellik var pencere açıldı mı orada saat vs. gösteriyor gelen arama görme açma red gibi seçenekleri yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

quote:

30 tl

üstad ben ankara sosyete pazarı eskişehir yolu bu binanın altında ki satıcılardan birinden aldım. yani link yok
    ama gitti gidiyor n11.com gibi sitelerde de aynı fiyat ve aynı ürün satıcı olarak ZORE yi bulun satılan ürünlerden oradan isteyin.

• gittigidiyor dan aldım vantuzlu

üst kısım tam yapışmıyo ama genel olarak memnunum

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-ascend-g7-kilif-vantuz-kapakli-pencereli-138465207?urvid=20429864

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endars13 -- 22 Aralık 2014; 16:02:18 >

• Teşekkür ederim. Olmazsa haftasonu uğrayıp alayım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endars13

gittigidiyor dan aldım vantuzlu

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-ascend-g7-kilif-vantuz-kapakli-pencereli-138465207?urvid=20429864

Ya şu ekran yeri boş ya çok kötü duruyor bence akıllı kapak gibi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar bu snap camera hem hafza kartina kayit yapmiyor hem de en son cekilen fotoyu gostermiyor.

Hafiza kartini seciyorum gecerli usb bellek takin diyor.

Kendi hafizasini secsem bile en son cekilen fotoyu gostermiyor ama galeriye kaydediyor. Bu sorunu yasayan var mi?

Hafıza kartına kaydediyor ama dediğiniz gibi galeride fotolar videolar gözükmüyor kayıt yerini takip edip dosya yöneticisine girerek görebilirsiniz

Oradanda yine dosya yöneticisi üzerinden kes galeriye yapıştır yapınca galerilerde görünüyor

Ben telefonu aldığımda henüz açmadan eski telefondan hafıza kartını çıkarıp yeni telefona taktıktan sonra açtığım için olsa gerek
    resimler direk hafıza kartına atılıyor ve görüntülemede (galeri ile ) herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Sd kart DCIM GÖSTERİYORUM ORAYA KAYIT YAPIYOR AMA GALERİDE GÖZÜKMÜYOR

Galeriyi acin altta diger yazisina tiklayin orada camera adli klasorde gorebilirsiniz.

Programin bir sucu yok arkadaslar kitkatta hafiza kartina erisim yok maalesef programlar hafiza kartina yazma yapamiyor. O yuzdn sd kart secemiyoruz.

Aynen dediğiniz gibi sorun yok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: endars13

gittigidiyor dan aldım vantuzlu

Telefonu elinize aldığınızda çok kaba veya büyük duruyormu zaten telefon büyük

• arkadaşalar n11 de indirim ve bonusla 780 liraya geliyor alınırmı yoksa 650 liraya lumia 925 alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

arkadaşalar n11 de indirim ve bonusla 780 liraya geliyor alınırmı yoksa 650 liraya lumia 925 alınır

Alinmaz. 500 lira olsa alinirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

arkadaşalar n11 de indirim ve bonusla 780 liraya geliyor alınırmı yoksa 650 liraya lumia 925 alınır

Alinmaz. 500 lira olsa alinirdi.

üste para alınmadan alınmamalı bence
  • Bedava verseler almam...

• ciddimisiniz
  • Arkadaslar bugün yeni telefonu aldım ama arka kamerası uzağı hic net çekmiyor , bayide değiştirirler mi acaba , iade hakkım var mi , iade almazsa ne yapmalıyım ,

Çok teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

An itibarı ile (bende en azından )http://tr.huaweidevice.com/ adresi açılmıyor

Huawei artik o sayfayi kullanmiyo diye biliyorum

Dogrusu bu olmali

http://consumer.huawei.com/tr/

• Bi tanidigimdan aldigim bilgiye gore Siyah olan aveanin distributorlerinden birine gecen cuma gelmis. Distributorun adini vermek dogru olmayabilir o yüzden yazmiyorum. Yakinda avea bayilerinde siyahi gorebilirsiniz arkadaslar.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.