Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su sayfayı artik devralmani bekliyoruz, bende telefonun ekranı o şekilde görünce gittigidiyordan tamperli cam sipariş veriyoeum, belki faydasını görürüz.

http://m.gittigidiyor.com/urun/138741709

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaHoMaRsE Hocam bayağa sağlam düştü o kadar kısa mesafede iyi aldı ama hızını biraz ağır olduğundan :) bence tamperli camda korumazdı, yaptırınca birde tamperli cam taktirip denerim olmadı teşekkür ederim

oturan adam Hocam valla güldürdün beni, umarım uygun olur, teşekkürler

Garanti hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar daha önce böyle bir durum yaşamadım İzmir'de oturuyorum KVK var burada elden teslim edebilirim yarın. Ama Brightstar'ı mı aramam gerekli? Yol gösterin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

MaHoMaRsE Hocam bayağa sağlam düştü o kadar kısa mesafede iyi aldı ama hızını biraz ağır olduğundan :) bence tamperli camda korumazdı, yaptırınca birde tamperli cam taktirip denerim olmadı teşekkür ederim

Garanti hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar daha önce böyle bir durum yaşamadım İzmir'de oturuyorum KVK var burada elden teslim edebilirim yarın. Ama Brightstar'ı mı aramam gerekli? Yol gösterin lütfen

Eğer Brightstar ise Teleservis bakar Kvk ise KVK verin o zaman.
  • M3RTi kullanıcısına yanıt
    gecmiş olsun hocam..ben bundan önce huawei mate telefonunmu sizinki gibi kırmıstım.normal fiyatı 300 400 arasıydı.bende istanbulda oldugum için dogubankta ntelefoncuya götürmüstüm 150 tlye yaptırmıstım..cokta güzel olmustu..fakat bunu normal bir telefoncuya götürme çünkü bu huwaei telefonların ekranı normal degişemiyor bayagı zahmetli oluyor aklınızda bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

MaHoMaRsE Hocam bayağa sağlam düştü o kadar kısa mesafede iyi aldı ama hızını biraz ağır olduğundan :) bence tamperli camda korumazdı, yaptırınca birde tamperli cam taktirip denerim olmadı teşekkür ederim

Hocam Brightstar ile KVK anlaşmalı deniliyordu, teleservis ayrı bir firma değil mi? Kafam karıştı afedersiniz

eddl hocam dışarıda yaptırsam 150 lira olacağını sanmam aliexpress'de bile 60 küsür dolar. Kaldıki hiç bi yerde yoktur tahminimce. Bugün İzmir Çankaya^daki bit pazarının altını üstüne getirdim 2 tane kılıf bulabildim biri silikon biri beyaz deri kapaklı. Servise vereceğim mecbur, garantisi bozulmaması için

Hocam KVK'ya yakınsan bi uğra derim ama ,birghtstar zaten teleservice yönlendiricek tahminimce,paranla yaptırıcağın için fiyat al istersen önce,ama genelde telefonların 3'te 1'i fiyatına ekranlar oluyor,misal G2 1800 civarıydı ekranı 600 discovery 600 dü ekranı 180,S3 1000 TL civarına inince ekranı 300 TL olmuştu bunlar servis fiyatları ama genede yeni cihaz tam olarak kestiremeyiz ama 350 yi geçmemesi lazım.Ayrıca hocam temperli yan taraftan alınan darbelere azda olsa tepki verebilir cunku tamamen yapısıyor ve zor ayrılıyor,gerçekten bende üzüldüm hele birde asgari ücretle çalışıyormussunuz yarı maaş resmen,kapaklı kılıfta duserken kılıf acılırsa gene ekran ustune yapısabilir hersekilde temperli cam taktırın kırılmaz değil onlarda ama bi nevi kırılmama ihtimali olur yani ,ayrıca tamamen şans işi stad'dan aşağıya düşüyo bu cihaz hic birsey olmuyo 70 cm'den düşünce kırılıyor.(Bütün modellerde bu şekilde.)Kılıf olsa kenarları silikon oldugundan belki korurdu hani geçmiş olsun sizin için demiyorum artıkta başka arkadaşlar okursa onlar en azından kılıf ve temperli cam kullnasın en azından cihazın ilk günlerinde.Size tekrar geçmiş olsun hocam.

Çok geçmiş olsun hocam umarım en hesaplı şekilde hallolur

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Here maps tavsiye ederim. Ücretsiz ve başarılı

Bizim oralarda son yapılan yollar İGO da gösteriyor. Here Maps göstermedi..
  • Atak-1 hocam teşekkürler, bu garanti işinden birşey anlamadım ben. Teleservis ile KVK yanyana zaten sabahtan ikisinide arayıp fiyat yada bilgi alıyım ben ona göre götürürüm. Garanti dışı kalmıyor değil mi ? Öncelikle Brightstarı arayıp bilgi mi almalıyım? Daha yeni olduğundan sipariş verememiştim, bugün yarın alacaktım tamperli cam n11'den kısmet değilmiş. 350'yi geçmezse iyi ama umarım yedek parça sıkıntısı yoktur. kısa sürede teslim etseler bari :)

amlodis sağolun, ölü piksel konusunda test yapmayacağım demiştim bir sayfa önce size, demek bir bildiğim varmış

bu arada düştüğü kısımdan kasa hafif yamulmuş :) Kasada ucuz değildir 100 200'de ona alırlar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 21 Aralık 2014; 23:54:21 >
  • quote:

Atak-1 hocam teşekkürler, bu garanti işinden birşey anlamadım ben. Teleservis ile KVK yanyana zaten sabahtan ikisinide arayıp fiyat yada bilgi alıyım ben ona göre götürürüm. Garanti dışı kalmıyor değil mi ? Öncelikle Brightstarı arayıp bilgi mi almalıyım? Daha yeni olduğundan sipariş verememiştim, bugün yarın alacaktım tamperli cam n11'den kısmet değilmiş. 350'yi geçmezse iyi ama umarım yedek parça sıkıntısı yoktur. kısa sürede teslim etseler bari :)

amlodis sağolun, ölü piksel konusunda test yapmayacağım demiştim bir sayfa önce size, demek bir bildiğim varmış

Şimdi şöyle BirghtStar ve Teleservice aslında anlaşmalı yani aynı firma ama KVK baktığına dair söylemlerde mevcut fakat aslını astarını tam bilemiyoruz direk KVK garantili cihazlar zaten KVK kontrolunde ama BrightStar yazan cihazlarda teleservisin garanti verdiği doğru,KVK'yla bi görüş istersen.
    Ekran fiyatına gelince ellerinde muhakkak vardır bu kadar cihaz sattılar önceden stok tutmuşlardır,67 dolar yurtdışında ekranın fiyatı 30 dolar direk servis pahalı satar yani 97 dolar 230 lira civarı yapıyor üstüne işçilik 30 lira alınırsa 250-260 c,varı 70 lira alınrsa 300 lira civarı olur,garantinizde devam eder 300'den pahalı fiyat verirlerse servisler kazıktır,allah yardımcımız olsun.

Geçmiş olsun hocam.

• Bu telefonun siyahı ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı? Bir de genel olarak kullanan arkadaşlar telefondan memnun değil mi? LG G2 ile bu telefon arasında gidip geliyorum ama sanırım bunu alacağım.
  • Çok pahalı bu fiyata bunu almam hayatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

quote:

Atak-1 hocam teşekkürler, bu garanti işinden birşey anlamadım ben. Teleservis ile KVK yanyana zaten sabahtan ikisinide arayıp fiyat yada bilgi alıyım ben ona göre götürürüm. Garanti dışı kalmıyor değil mi ? Öncelikle Brightstarı arayıp bilgi mi almalıyım? Daha yeni olduğundan sipariş verememiştim, bugün yarın alacaktım tamperli cam n11'den kısmet değilmiş. 350'yi geçmezse iyi ama umarım yedek parça sıkıntısı yoktur. kısa sürede teslim etseler bari :)

Şimdi şöyle BirghtStar ve Teleservice aslında anlaşmalı yani aynı firma ama KVK baktığına dair söylemlerde mevcut fakat aslını astarını tam bilemiyoruz direk KVK garantili cihazlar zaten KVK kontrolunde ama BrightStar yazan cihazlarda teleservisin garanti verdiği doğru,KVK'yla bi görüş istersen.
    Ekran fiyatına gelince ellerinde muhakkak vardır bu kadar cihaz sattılar önceden stok tutmuşlardır,67 dolar yurtdışında ekranın fiyatı 30 dolar direk servis pahalı satar yani 97 dolar 230 lira civarı yapıyor üstüne işçilik 30 lira alınırsa 250-260 c,varı 70 lira alınrsa 300 lira civarı olur,garantinizde devam eder 300'den pahalı fiyat verirlerse servisler kazıktır,allah yardımcımız olsun.

67 dolar olanın orjinal olduğunu sanmıyorum ama herhangi bir yazı göremedim ona dair. Ama aşağı yukarı fiyat seviyesi o olsa gerek. 350'den pahalı olmayacak gibi bu arada kasada yamulmuş hafif, tam yamulduğu yerden biraz baskı uyguladım valla terazi olarak kullanılır dümdüz şuan :) Önce BrightStar'ı arıyıp bilgi alıyım ve KVK'yı sorayım. Sizleride bilgilendiririm garanti konusunda, çok teşekkür ederim

hugo__mboy hocam sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 22 Aralık 2014; 0:03:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

quote:

67 dolar olanın orjinal olduğunu sanmıyorum ama herhangi bir yazı göremedim ona dair. Ama aşağı yukarı fiyat seviyesi o olsa gerek. 350'den pahalı olmayacak gibi bu arada kasada yamulmuş hafif, tam yamulduğu yerden biraz baskı uyguladım valla terazi olarak kullanılır dümdüz şuan :) Önce BrightStar'ı arıyıp bilgi alıyım ve KVK'yı sorayım. Sizleride bilgilendiririm garanti konusunda, çok teşekkür ederim

Rica ederim tekrar geçmiş olsun,orjinaldir ekranı buyuk ihtimal 67 dolar az uz bi para değil ve cihaz daha yeni yan sanayi firmalar üretim yapmamıştır sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Çok pahalı bu fiyata bunu almam hayatta

iphone 6 var çok daha ucuz tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 22 Aralık 2014; 0:29:04 >
  • Arkadaşlar iki soru m olacak 5.0 sorunsuz sürüm için düşünün g7 vs g2 hangisi alır 64 bit öyle bir fark yaratacak mı kullanımda birde meizu 4x i beklemelimiyim. Tek sıkıntı gpu tarafındaki vasat 305-306 ilişkisi keşke 320 felan olsaymisww bu arada gpu da 64 bit e geçiyor mu

• sayfa yöneticiliği konusunda blur tutturmuş lepantoya verecem diye, aralarında nasıl bi bağ varsa artık, kendisi geçen gün burdan demiyomuydu aranızdan bi gönüllü seçin diye, neyse yau çok da tın, nelerle uğraşıyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Hocam Brightstar ile KVK anlaşmalı deniliyordu, teleservis ayrı bir firma değil mi? Kafam karıştı afedersiniz

eddl hocam dışarıda yaptırsam 150 lira olacağını sanmam aliexpress'de bile 60 küsür dolar. Kaldıki hiç bi yerde yoktur tahminimce. Bugün İzmir Çankaya^daki bit pazarının altını üstüne getirdim 2 tane kılıf bulabildim biri silikon biri beyaz deri kapaklı. Servise vereceğim mecbur, garantisi bozulmaması için

Brightstar garantili ise Teleservis bakıyor ona fakat Kvk baktığını söyleyenler var ben şunu bilirim Kvk bakabilir normalde fakat servisağı veya servis personeline göre durum değişebilir. Yinede istersen şansını bir dene ama yapcağını zannetmiyorum bence vakit kaybetme Teleservise ver hemen camı değişsin telefonun eline al.

@komedi6 Zaten o arkadaş değilmiydi sayfa yöneticisi nasıl bir daha ona veriyor bir tek şu ön sayfa düzenlense yeter zaten genellikle bazı soruların yanıtlarını orda bulabilir arkadaşlar yeni alan kişiler yoksa diğer türlü bizler bildiğimiz konuda yardımcı oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 22 Aralık 2014; 0:24:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Arkadaşlar iki soru m olacak 5.0 sorunsuz sürüm için düşünün g7 vs g2 hangisi alır 64 bit öyle bir fark yaratacak mı kullanımda birde meizu 4x i beklemelimiyim. Tek sıkıntı gpu tarafındaki vasat 305-306 ilişkisi keşke 320 felan olsaymisww bu arada gpu da 64 bit e geçiyor mu

G2 32 bit işletim sistemine sahip o yüzden arada farklar olucak fakat 5.0da Art otomatik olarak kullanılcağı için donanım olarak G2 bu telefondan önde oyüzden bir adım önde olabilir şimdilik daha sonrasında Uygulamalar Oyunlar hepsi 64 bite geçiş yapılınca s410 o zaman görücez. Yani burda 64 bitlik bir işlemci çok büyük rol oynuyor.

Note 4 bakarsanız forumda bir çok kişi umutla bekliyor 64 bit kilidi aktif edilsin diye çünkü şu anda eğer o 64 bit kilidi aktif edilirse Note 4 şu anki piyasadaki bütün telefonları silip gecicek donanımda s810 yakın bir değerde performansı fakat 5.0 ilede 32 bitte çalışcak. G7 işte şu anda çok önemli konumda zaten 5.0 ile 64 bit kilidi aktif olcak fakat uygulamalar vede diğer şeylerinde geçişi lazım bundan sonrasını bizde bilmiyoruz o zaman bizde görücez.

@cmengn Teşekkürler Bu arada Golden temasını atmanız iyi olmuş yükledim denedim güzelmiş gerçekten fakat Widget durmadan değiştiren bir insan olduğum için Bende launcher yükledim şimdilik biraz böyle takılırım yine duvar kağıdı güzel onu kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.