Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Weather&clock'un saati doğru göstermesi için korunan uygulamalara eklemeniz gerekli.
  • Dün bayiye sordum olumsuz yanıt aldım.Bugün müşteri hizmetlerini aradım bayilerden bilgi alabilirsiniz dedi.Siz hangi bayiden bilgi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaHoMaRsE

Ekran taş gibi oldu mu? Resim atabilir misin ? Birde takması basit mi ?

ekran taş gibi oldu evet :D hayatımda ilk defa ekrana koruyucu taktım ve sıfıra sıfır hiç uğraşmadan taktım diyebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depressive_tv -- 21 Aralık 2014; 15:18:00 >

• Temperli cam mi taktiniz normal film mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

guncellemenin paralel veya serial olması ile ilgisi yok
    unoffical ise kastettiğiniz henuz custom rom hazırlayanlar dısında lolipop firmware yok google'in kendi nexus cihazı haric

Var Şöyle söyliyim eğer paralel ithalat ile alınmışsa cihaz ona önce gelir güncelleme belli olmaz tabi EUR,AME,SEA adlı olarak. Tr cihazların sonunda Tr diye yazar zaten öncelik paralel ithalatçı cihazların olur. Bu tüm telefonlarda genellikle öyledir.

Hocam iskembeden sallamayalim cihazı kim ithal ederse etsin donanım yazılım ayni birine paralel diye güncelleme gelmemesi gibi bir saçmalık olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pvnrt

quote:

Bu arada siyahı gelince almak istiyordum ama
    turkcell deincelerken bu aksam (izmir forum bornova ) gaza gelip beyazını aldım bende

Ben de sıyah beklıyorum ama yeni yıla 10 gun kaldı gelmeyecek gibi bi his var
    simdi gidip beyazını alıcam 3 gun sonra gelir sinir olurum bi de

Valla ben biseyi aldıktan sonra arkama bakmadigimnicin artik siyahi gelmiş pembesi gelmiş umrumda olmaz :-)
  • yardımcı olan arkadaşlara teşşekür ederim.

masa üstünde eryaman ve etlik var ayarlara ve 3 çizgiye girdiğimde güncel yer var ve devamında eryaman ankara iki seçenek var
    3 çizgiden sil deyince ankara ve eryaman siliniyor yani güncel yer nerede ise orası etlik olarak kalmış durumda bu güncel yer içi gps de açtım ama sonuç değişmedi. yani ekranımda iki saat iki hava durumu var ve biri gereksiz etlik olarak geliyor.
    weather clock da sildim. bir arkadaşın önerisi ile makinenin kendi hava durumunu kulllanayım dedim ama o da yazdığım gibi.
    tema değiştirsem de fark etmedi.

ayrıca ekran koruyucu seçebiliyormuyuz nereden
    ya da saat gibi görsel güzelliği olan bir ekran koruyucu var mı

seçeneklerde aradım ekran koruyucu bölümü bulamadım

edit: güncel yeri kapatınca etlik gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 21 Aralık 2014; 15:56:50 >
  • Merhaba arkadaslar. Aranıza yeni katıldım, forumu takip etmeye çalışıyorum.
    Sizlerden bilmediklerimi öğreniyorum, herkese teşekkürler. Telofonu 10 gündür kullanıyorum, tanıtmaya gerek yok piyasadaki sözde iyi ve pahalı tel lerden
    bile iyi yanları olduğu malum. Bu fiyata başka böyle bir tel varmı bilmiyorum. Sizlere bir kaç sorum var, ilgilenirseniz sevinirim
    - Rehber kişilerine atadığımız resim o ufak daire kadar kalıyor, büyütmeyi bulamadım acaba yazılımsal mı?
    - Kilitleme ekranı geçişi gün ışığı seçili ancak görünmüyor.
    - Kendi widget i olan saatli hava durumunda varsayılan sehir ayarlı olmasına ragmen, sehir gözükmüyor, ayarlayın yazıp duruyor.
    - Telefonu çift tıklama ile açarken titriyor, bunu kapatmanın yolu var mı?

Sorularım şimdilik bu kadar, herkese tekrar teşekkürler. İyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

burada ki g7 kullanan arkadaşlar,

yorumlarda bulunuyoruz, sayfa düzenlense iyi olur diyoruz ama bilgili ve daha önce android tecrübesi çok olup da burada yazı yazan arkadaşların çoğunluğu buralarda sorulan birçok soru ve yardım isteğine nedense duyarsız oluyor birkaç msj önce yazılmış bir istek oluyor okusalar bile es geçip kiminle soru cevap yazışıyorlarsa onunla yazışıp geçiyorlar.
    oysa bu forum bu bölüm g7 için açılırken yardımlaşma bilgi eksiklikler görüşler paylaşımlar vs. üzerinden açıldı.
    umarım bundan sonra msjları okuyan tecrübeli arkadaşlar ilgi duyarak soru görüş ya da program ekleme silme vb. istekleri olan arkadaşlara da yardımcı olurlar.

not: benim msjlar yukarılarda güncel bile deyip tekrar yazdım sonrasında bir iki sayfa daha yazışmalar yapılmış beş on msj yazılmış ama sorularıma cevap alamamışım.

lütfen bunu bir itiraz alınganlık vs.olarak algılamayın
    paylaşımların hepimiz adına tecrübe ve keyif getirmesi için yazdım.

herkese teşekkürler

Sanırım uygulamalar ile ilgili soru sormuştunuz.Öncelikle virüs programı yüklemenize hiç gerek yok boşuna telefonu kasar uygulama önerisine gelince herkesin kullandığı uygulama değişir.Siz ancak şu işlem için hangi uygulama yüklemem lazım diye sorarsanız cevap alabilirsinizBenim kullandığım uygulamalar sizin işinize yaramıyabilir.
    Ayrıca tüm androidlerde aynı olduğu için googlede aratırsanız hangi uygulama ne işe yarar bulabilirsiniz..

NOT:İlk sayfa için talip olan kimse çıkmadı,mesela ben 2 ay sonra telefonumu değiştirebilirim bende bu hastalık halini aldı onun için becerebilsemde konuyu devralmam ama arkadaşlar talip olursa konu sahibine rica ederiz zaten bir yetkili önermişti.

Ben ilk sayfa ile ilgilenirim dedim ama sorulara tek tek cevap veremem. Eğer uygunsa konuyu ben devr alayim.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    hocam birşey sorucam dikkatimi çekti telefon aldığımızda 4.4.2 olarak mı geliyor ? bizmi 4.4.4 e güncelliyoruz ?
  • Android cihazlarda guncellemeler ulkelere gore yani cihazdaki roma gore farkli zamanlarda gelebiliyor. Xperia Z1 cihazimda avrupa cihazlarina guncelleme geldikten sonra benim tr cihazima guncelleme gelmisti. Arkadasin anlatmaya calistigi bu galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carterjr

hocam birşey sorucam dikkatimi çekti telefon aldığımızda 4.4.2 olarak mı geliyor ? bizmi 4.4.4 e güncelliyoruz ?

4.4.4 olarak geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

turkcell deincelerken bu aksam (izmir forum bornova ) gaza gelip beyazını aldım bende

Valla ben biseyi aldıktan sonra arkama bakmadigimnicin artik siyahi gelmiş pembesi gelmiş umrumda olmaz :-)

Evet beyazi kendini siyaha gore daha buyuk ve kaba gostermeseydi ayni sey benim icin de gecerliydi onemsemezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

burada ki g7 kullanan arkadaşlar,

yorumlarda bulunuyoruz, sayfa düzenlense iyi olur diyoruz ama bilgili ve daha önce android tecrübesi çok olup da burada yazı yazan arkadaşların çoğunluğu buralarda sorulan birçok soru ve yardım isteğine nedense duyarsız oluyor birkaç msj önce yazılmış bir istek oluyor okusalar bile es geçip kiminle soru cevap yazışıyorlarsa onunla yazışıp geçiyorlar.
    oysa bu forum bu bölüm g7 için açılırken yardımlaşma bilgi eksiklikler görüşler paylaşımlar vs. üzerinden açıldı.
    umarım bundan sonra msjları okuyan tecrübeli arkadaşlar ilgi duyarak soru görüş ya da program ekleme silme vb. istekleri olan arkadaşlara da yardımcı olurlar.

not: benim msjlar yukarılarda güncel bile deyip tekrar yazdım sonrasında bir iki sayfa daha yazışmalar yapılmış beş on msj yazılmış ama sorularıma cevap alamamışım.

lütfen bunu bir itiraz alınganlık vs.olarak algılamayın
    paylaşımların hepimiz adına tecrübe ve keyif getirmesi için yazdım.

herkese teşekkürler

Sanırım uygulamalar ile ilgili soru sormuştunuz.Öncelikle virüs programı yüklemenize hiç gerek yok boşuna telefonu kasar uygulama önerisine gelince herkesin kullandığı uygulama değişir.Siz ancak şu işlem için hangi uygulama yüklemem lazım diye sorarsanız cevap alabilirsinizBenim kullandığım uygulamalar sizin işinize yaramıyabilir.
    Ayrıca tüm androidlerde aynı olduğu için googlede aratırsanız hangi uygulama ne işe yarar bulabilirsiniz..

NOT:İlk sayfa için talip olan kimse çıkmadı,mesela ben 2 ay sonra telefonumu değiştirebilirim bende bu hastalık halini aldı onun için becerebilsemde konuyu devralmam ama arkadaşlar talip olursa konu sahibine rica ederiz zaten bir yetkili önermişti.

Ben ilk sayfa ile ilgilenirim dedim ama sorulara tek tek cevap veremem. Eğer uygunsa konuyu ben devr alayim.

Konu sahibine mesaj atmıştım ilgilenicem dedi. Bekliyoruz hala. Devrederse ben de alabilirim yeter ki bi düzelsin şu ilk sayfa artık.

• Gold rengi ne zaman geliyor Türkiye ye?

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Hocam demekki güncel yer etlikte, şimdi güncel yeri tekrar aç. Eryamani sil, telefonun ayarlar kısmında konum erişimi bölümü var oradan konum erişimini aç bundan sonra nerdeysen orayı gösterir gps i açmaya gerek yok, konum erişimini açmadan gps i bile açsan göstermez zaten.

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler üstad
    aynen uyguladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the walker

Android cihazlarda guncellemeler ulkelere gore yani cihazdaki roma gore farkli zamanlarda gelebiliyor. Xperia Z1 cihazimda avrupa cihazlarina guncelleme geldikten sonra benim tr cihazima guncelleme gelmisti. Arkadasin anlatmaya calistigi bu galiba.

Evet ülkeye gore elbette değişebilir ama paralel veya resmi ithalat olmasi birsey değiştirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Temperli cam mi taktiniz normal film mi?

temperli cam hocam
  • quote:

quote:

quote:

Evet beyazi kendini siyaha gore daha buyuk ve kaba gostermeseydi ayni sey benim icin de gecerliydi onemsemezdim

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.