Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dahili radyosu var mi yoksa internetten mi kullaniyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuralkan

Dahili radyosu var mi yoksa internetten mi kullaniyosunuz

Ben internetten dinliyorum ama artık dinlemem herhalde. Kıta fena gidiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuralkan K kullanıcısına yanıt
    Dahili radyosu bulunmuyor. (donanımsal olarak mevcut root yapılarak açılabilir sanırım ilerde)

• Cihaza ekran filmi taktiran oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Günde 2 kere sarja takmaya, powerbank la gezmeye alışınca zor geldi bu sekilde

Bu arada yeni bir şey keşfettim (mağara degildir umarım) alttaki kare tuşuna basılı tutunca bir önceki uygulamaya dönüyor.

Bu paylaşımlar ileride kaybolup gidecek şu birinci sayfa bi düzenleseydi,yeni alanlara yada unutanlara güzel bir rehber olacak

• katılıyorum. örnek ben bugün aldım daha önce tüm baştan okudum ama oku unut oluyor hangi şey hangi sayfada ara bul uygula gibi
    başlangıca özelliklerin yanına uygulamalar keşifler örnek paylaşımlar vs.
    örnek ben üste kılıf bakmam lazım ön panele koruyucu bakmam lazım
  • ayın sonunda siyahı gelecek dediler facebook sayfasından. beyazını beğenmeyen arkadaşların haberi olsun. şu anten bölümlerindeki renk farklılığı beyazda çok sırıtıyor siyahta öyle değil
    bu arada lg g2 varken bu alınmaz ama 999tl ye yetkili servis garantisi ile sıfır g2 bulmanız lazım ki mümkün değil, üstelik 16 da olmaz g7 de sd kart var mesela, lg g2 de 32gb alman lazım ki örneğin ben 32+32 kullanmak isterim 16+32 eyvallah ama 16+0 olmaz kesinlikle. 32+0 olabilir ama fiyatları 1300 civarında falan. o yüzden bu telefonu boşuna lg g2 ile karşılaştırmayın bence
    zaten materyal olarak falan g7 baya üstün.
  • http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-kilif-akilli-pencere-vantuzlu-mod-2filmkalem-P39199057,
    http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-kilif-rio-deri-flip-3-hediye-P37448195

bunlardan var arkadaşlar ya da farklı önerisi olan var mı
    derili olan kapalı mıknatıslı mıknatıs manyetik demektir ve ekran için zararlıdır ama en iyi tecrübe almış kullanan arkadaşlardır

önerilerinizi bekliyorum.

• böyle bir telefona özellikle birinci sayfa hiç yakışmıyor, bu arada g3 ile bu telefonun arasında kaldım, hangisini alsam karar veremiyorum, g3 ün 2k ekranı ve ppi değeri kararsızlığmın en büyük sebebi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 19 Aralık 2014; 21:18:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Kapaklilardan almayın hocam. Kalıplarına sıkıntı var olmuyor tam. Silikon kılıflar iyidir.

• üstad arkasına zaten kutudan çıktı amacım ön paneli de koruma altına almak sizin bahsettiğiniz slikonlu ürünlerde kapaklı ön paneli koruyan değilmi

ayrıca pc ye bağladım şarj oluyor ama telefona bağlanamıyor muyuz mesela radyo apk sı forumun 6.7.8 sayfalarından birinde paylaşılmıştı indirmiştim usb de pc takdım ama telefona bağlantı tuşu vs. mi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 19 Aralık 2014; 21:49:28 >
  • Yaklaşık 2-3 haftadır kararsız olan ben android alacaksam rom ve root olacak diye düşündüğüm için G7 yi es geçip LG G2 ye yöneliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Dahili radyosu bulunmuyor. (donanımsal olarak mevcut root yapılarak açılabilir sanırım ilerde)

Roota gerek kalmiyor g301 de radyo apk si vardi onu yukluyorduk bu hafta alirsam ayni rodyo uygulamasini yuklemeye caliscam belki olur yoksa kota yuzunden dinleyemem..

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

böyle bir telefona özellikle birinci sayfa hiç yakışmıyor, bu arada g3 ile bu telefonun arasında kaldım, hangisini alsam karar veremiyorum, g3 ün 2k ekranı ve ppi değeri kararsızlığmın en büyük sebebi.

G3 alıcaksan şunları söyleyebilirim bu kadar ekran sürelerini yakalaman imkansız diyebilirim sana. 1 günü bile Lolipop ile zor çıkarmaya başladı ayrıca yeni serilerde Kasa çatlaklığı sorunu yine baş göstermeye başladı ben bu saatten sonra tavsiye etmem çünkü bu sorunlar haladaha düzelmedi gerekte yok.Eğer delta garantili falan alıcaksanız o zaman iş değişir 2k ekran dezavantaj tamamen PPİ değeri çok önemli değil zaten Lg panelde değişiklik yaptı ve Kontrast ayarı ile oynadı.

Bu arada bugün çok yoğun kullanımda bu değerleri gördüm açıkcası İcon packlerle falan bir değişiklik yapmıştım. Arka planda 20 yakın uygulama çalıştırdım tabi genel olarak Wifi yoğun olarak kullandım telefon genel olarak elimden düşürmedim yinede banamısın demedi. 1 saatte İnjustice oynamıştım.

Birde Teknolojioku incelemeyi paylaşmış merak edenler için.

http://www.teknolojioku.com/haber/huawei-ascend-g7-inceleme-24523.html?p=1

• Ekran koruyucu taksanız yeterli olur on panel için. İster harici alın. İsterseniz silikon kılıf alıp yanında hediye gelenleri kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: logistico79

merhaba,bu dediğinizi nereden yapıyoruz?

Ayarlar-Geliştirici seçenekleri Aşagıda Pencere Animasyon ölçeği geçiş animasyon ölçeği ve Animatör süre ölçeği var onları 0.5x yapabilirsin.

şimdi kızıcan biliyorumda ayarlar a geliyorum ama geliştici secenekler bende cıkmıyor?
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Telefon hakkinda bolumune gir derleme numarasina 7 kere dokun gelistirici secenekleri acilacak

• Bu arada 32 gb a kadar micro sd deniliyor sanirim lisans parasi odememek icin. 64 gb kart calisiyo haberiniz olsun

• arkadaşlar bu taksit işini nasıl hallediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

böyle bir telefona özellikle birinci sayfa hiç yakışmıyor, bu arada g3 ile bu telefonun arasında kaldım, hangisini alsam karar veremiyorum, g3 ün 2k ekranı ve ppi değeri kararsızlığmın en büyük sebebi.

G3 alıcaksan şunları söyleyebilirim bu kadar ekran sürelerini yakalaman imkansız diyebilirim sana. 1 günü bile Lolipop ile zor çıkarmaya başladı ayrıca yeni serilerde Kasa çatlaklığı sorunu yine baş göstermeye başladı ben bu saatten sonra tavsiye etmem çünkü bu sorunlar haladaha düzelmedi gerekte yok.Eğer delta garantili falan alıcaksanız o zaman iş değişir 2k ekran dezavantaj tamamen PPİ değeri çok önemli değil zaten Lg panelde değişiklik yaptı ve Kontrast ayarı ile oynadı.

Bu arada bugün çok yoğun kullanımda bu değerleri gördüm açıkcası İcon packlerle falan bir değişiklik yapmıştım. Arka planda 20 yakın uygulama çalıştırdım tabi genel olarak Wifi yoğun olarak kullandım telefon genel olarak elimden düşürmedim yinede banamısın demedi. 1 saatte İnjustice oynamıştım.

Birde Teknolojioku incelemeyi paylaşmış merak edenler için.

http://www.teknolojioku.com/haber/huawei-ascend-g7-inceleme-24523.html?p=1

Bilgi için teşekkürler hocam, telefonu daha çok video için kullanacağım için ekran önemliydi benim için, g3'ün sorunları özellikle kasa çatlaması vahim, kaldı ki delta garantili g3'ler kasa çatlamasında değişim yapmıyormuş, lg tr garantilileri de 1700 civarı, g7 almak en uygunu gibi duruyor, siyahını bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.