Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Mate7 nin tasarımı o kadar güzelki ilk mate7 ye bakarsanız, G7 nin fena olmayan tasarımı bile göze kötü gözüküyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1983

arkadaşlar el birliği ile şu cihaza fm radio da dahil ettikmi harika olur cihazda donanım olarak mevcut apk sını bulmak ve denemek lazım lütfen bu işe bir el atalım

Dün @eddl arkadaşımıza spirit fm yüklemesini tavsiye ettim. Yükledi ve fm radyo çalıştı :) hemde kulaklık olmadan dışarıya ses verebiliyormuş g7 :)

Şuan için fm radyo konusunda sıkıntı yok.İlerde root çıkınca dilerseniz kendi radyosunu da aktif edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %0 dan %100 e kaç saatte şarj oluyor g7?

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim teşekkürler almamak için bir sebep kalmadı o zaman
  • fatih1983 F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim…

Bencede almamak için bir sebep yok.

İyi forumlar dilerim…

• G7'de gorilla glass var mı?
  • Çok pahalı geldi.849tl felan olsaydı bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Çok pahalı geldi.849tl felan olsaydı bari.

N11 de kuponlar var. Mesela 1000 tl üstüne 100 lira indirim yapılıyor. 999.00 tl ya 2 liralık birşey eklerseniz 100 lira indirimle 899.00 liraya falan geliyor. Ya da % 10 lük indirim kuponu var onu kullanırsanız yine g7 nin fiyatı 899.00 liraya denk geliyor.

İyi forumlar dilerim...

İNTERNTTEN TELEFON ALMAK MANTIKLI GELMİYOR SIKINTI ÇIKSA MUHATAP BULAMIYORSUN GÖRMEDEN ALMAM EN DOĞRUSU BÖYLE BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3801

İNTERNTTEN TELEFON ALMAK MANTIKLI GELMİYOR SIKINTI ÇIKSA MUHATAP BULAMIYORSUN GÖRMEDEN ALMAM EN DOĞRUSU BÖYLE BENCE

Tabi haklisiniz ama internetten alınan ürünü 1 hafta içinde sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsunuz. Böyle bir kolaylığı var. Ancak elden aldığınızda 1 hafta icinde bir sorun cikarsa aldığınız yer direkt garantiye, servise yolluyor, 1 ay kadar bekletiyor ve sorun onaylanırsa iade hakkınız oluyor. Yani bence internet alışverişi daha mantıklı.

İyi forumlar dilerim...

üstad ben bikere telefon almıştım iade edene kadar baya bi uğraştım internetten elektronik hariç alış veriş yaparım ama nedense elektronik alışverişe soğudum 100 lira fazla olsun ama görerek almam gerektiğine inandım tabibu benim fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3801

üstad ben bikere telefon almıştım iade edene kadar baya bi uğraştım internetten elektronik hariç alış veriş yaparım ama nedense elektronik alışverişe soğudum 100 lira fazla olsun ama görerek almam gerektiğine inandım tabibu benim fikrim

Nasıl isterseniz,sonuçta kullanıcı sizsiniz :) Sadece bana biraz mantıklı geldi internet alışverişi o nedenle düşüncemi paylaşmak istedim.

İyi forumlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Çok pahalı geldi.849tl felan olsaydı bari.

N11 de kuponlar var. Mesela 1000 tl üstüne 100 lira indirim yapılıyor. 999.00 tl ya 2 liralık birşey eklerseniz 100 lira indirimle 899.00 liraya falan geliyor. Ya da % 10 lük indirim kuponu var onu kullanırsanız yine g7 nin fiyatı 899.00 liraya denk geliyor.

İyi forumlar dilerim...

hocam arkadaşta almak istiyo ama şu An güncel kampanya var mı n11 de biliyo musun? Mobilden girdim ama bulamadim

Ya bu n11de kupon olayı nasıl yakalanıyor ? İki gündür kampanya var diyor ama kupon bitti diyor. Bu işi yapmak için belli bi saatte n11e giriş yapıp beklemek lazım
  • cmengn C kullanıcısına yanıt
    Mobilden girince görünmüyor ama şu an 500tl üzerine %10 indirim kampanyası var bildiğim kadarıyla.

• Dayanaklılığı nasıl acaba ?
  • ultracan U kullanıcısına yanıt
    Abi var ama yükleyemiyorum ben ya Hemen tükeniyor mu acaba bu kuponlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 20 Kasım 2014; 18:06:28 >
  • cmengn C kullanıcısına yanıt
    Şuan bende mobildeyim malesef net birşey söyleyemeyeceğim.

İyi forumlar dilerim...

• Hocam o uygulama ile denediğim 2 huawei birde zte marka cihazları rootlamıştım. Uygulamayı silip mobil veri ile tekrar dene istersen yada framerootun bir süru versiyonu xda devlopers sitesinde mevcut onları dene

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih1983

arkadaşlar el birliği ile şu cihaza fm radio da dahil ettikmi harika olur cihazda donanım olarak mevcut apk sını bulmak ve denemek lazım lütfen bu işe bir el atalım

Hocam google playden Huawei fm swicther widget uygulamasını telin dahili hafızasına yükleyin kapalı olan fm çipini açmaktadır. Widgeti tıkladığınızda direk yüklü olan fm radyoyu açmaktadır.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.