Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için teşekkür ederim. Telefon çok hoşuma gitti. Özellikle bahsedilen pil performansı beni cezbetti. Yalnız 2 resim demişsiniz de 1 tane gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

iki resmi aldığım zaman kameraları kıyaslamak için çekmiştim biri g2 diğeri g7 video çekimi hazırımda yok ama g2 deki odaklanma sorunu yok
     Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

Resim 1 tane görünüyor.bu resim g2 işlemi G7 işlemi cçekildi acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vrl marius V kullanıcısına yanıt
    internette sıkıntı var lg2 nın fotosu yüklenmiş diğeri yüklenmemiş düzeltmeye çalışacağım
  • moon74 M kullanıcısına yanıt
    internette sıkıntı var lg2 nın fotosu yüklenmiş diğeri yüklenmemiş düzeltmeye çalışacağım
  • Bu cihaz turkcele ne zaman gelicek acaba Anneme almayı düşünüyorum açıkçası başta biraz ben kullanırım sonradan yavaş yavaş öğretirim. Kontratla falan alcaz ne zaman gelirki bu herhalde bazı yerlerde teleservis garantili olabiliyor.

Bu telefonu kaçırmamak lazım orta segmentte diğerlerine nazaran çok iyi. Eğer nakit olsaydı N11den alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

hocam zahmet olmazsa g2 ile kıyas anlamında birkaç resim çekip konuya ekleseniz çok aydınlatıcı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 21 Kasım 2014; 14:11:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gold ya da siyah rengini satan bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

gold ya da siyah rengini satan bir yer var mı?

Siyahi 1 ay sonra goldu 2 ay sonra gelecekmis hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Sanırım telefon bayisinden duydunuz ama böyle satış stratejisi olmaz. Neden kullanıcılar beyaz almaya zorlanıyorki? Çok saçma…

Bu strateji huawei'in türkiye deki satışlarına zarar verecektir. Siyah yada başka renk almak isteyen kullanıcılar neden 1 ya da 2 ay daha beklesin? Gider başka cihaz alir. Mesela ben siyah bulamazsam , 1 ay daha beklemem. Birçok alternatifim var gider onlardan birini değerlendiririm.

İyi forumlar dilerim…

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

quote:

Sanırım telefon bayisinden duydunuz ama böyle satış stratejisi olmaz. Neden kullanıcılar beyaz almaya zorlanıyorki? Çok saçma…

Bu strateji huawei'in türkiye deki satışlarına zarar verecektir. Siyah yada başka renk almak isteyen kullanıcılar neden 1 ya da 2 ay daha beklesin? Gider başka cihaz alir. Mesela ben siyah bulamazsam , 1 ay daha beklemem. Birçok alternatifim var gider onlardan birini değerlendiririm.

İyi forumlar dilerim…

Stratejiyle alakasi yok. Baska renkle metali islemek zor oldugundan kalite standartlarini yakalayamamislar. Somradan sikinti yasamamak icin calismalar devam ediyomus. Cin dede diger renklerin satisi yok su anda. Yabanci kaynakli bi sitede okumustum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

quote:

İyi forumlar dilerim…

Stratejiyle alakasi yok. Baska renkle metali islemek zor oldugundan kalite standartlarini yakalayamamislar. Somradan sikinti yasamamak icin calismalar devam ediyomus. Cin dede diger renklerin satisi yok su anda. Yabanci kaynakli bi sitede okumustum

Anladım @cmengn hocam. Konuyu aydınlattığınız için sağolun. Ama yinede böyle olmasaydı çok iyiydi.

Neyse vardır bir hesap ettikleri diyelim o zaman :)

İyi forumlar dilerim…

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Resmi fiyatı 999 lira olacak. Facebook sayfasına sormuştum lütfedip cevaplamışlar, operatörünüze danışın demişler. Sanırım bu da belirlenen fiyatın net 999 lira olduğu anlamına geliyor Huawei Türkiye de onayladığına göre.

Almak isteyen N11'in %10 indirimiyle alsın bana kalırsa, 980 liraydi, 882 liraya geliyor sanırım.

OOOOV bu fiyata alınır Oyun oynamıyacaklara tasiye ediliyor Unutmayın N11 muhabbeti iyiymiş de ben bulamadım elektronikde %10u Bittimi ki
  • quote:

quote:

Sıyahı es geçte Goldu mantıklı olabilirdi ama o kadar süre beklemek sıkıntılı kaldıki şu an operatörlerde daha yok bile beyazı. Goldu bekleyene kadar orta segmentte diğer rakipleri gelir zaten.
  • Yarın İstanbulda Anadolu yakakında bulabilirsem telefonu alıcam. Ya bu turkcell ve avea dan peşin fiyatına almak için illaki onların hattını mı kullanmak gerek. Ben vodafone kullanıyorum, onlardan satın alabilir miyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrl marius

Yarın İstanbulda Anadolu yakakında bulabilirsem telefonu alıcam. Ya bu turkcell ve avea dan peşin fiyatına almak için illaki onların hattını mı kullanmak gerek. Ben vodafone kullanıyorum, onlardan satın alabilir miyim acaba ?

Peşin alacaksanız hangi hattı kullandığınızın önemi yok. Talep gören cihazların fiyatlarını farklı söyleyebiliyorlar yalnız. Tarifeye ek seçeneklerde ise bayi fiyatla oynayamıyor.

• vrl marius V kullanıcısına yanıt
    İstedigin hattı kullanabilirsin fark etmez, 999 tl fiyat fazla verme

• Teşekkürler cevaplar için. İnşallah rahatça bulabilirim telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrl marius

Vodafone da satıyormuş

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/huawei-ascend-g7

Yalnız 24 ay kontratla oluyor 12 ay daha mantıklı bence çok pahalıya geliyor cihaz.
  • Tam zenfone 5 almaya karar vermiştim bu telefonu gördüm..Bunu gördükten sonra da mate 7 yi gördüm..

-Zenfone serisi ile g7 kıyaslanırsa ne dersiniz?bİ arkadas oyun oynamıcaklar alsın demiş oyun performansı kötü mü?
    -G7 1000 tl mate 7 16 gb 1200 1300 bandında girmez mi beklemeli miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.