Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    üstad ses açıp kapatma tuşu sallanıyormu erdi'nin inceleme videosundaki gibi çok oynuyor mu sendeki telefon nasıl sıkıntı varmı
  • Nexus 5 ve bunun arasındayım ne yapayım yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3801

üstad ses açıp kapatma tuşu sallanıyormu erdi'nin inceleme videosundaki gibi çok oynuyor mu sendeki telefon nasıl sıkıntı varmı

Bizdeki telefonda. Herhangi bir oynama. Yok gayet saglam duruyor

• gigabit78 kullanıcısına yanıt
    video yu inceleme fırsatın oldumu bilmiyorum ama orası sıkıntılı gibi görüktü bana ama sağlam diyorsanız sağlamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Sönmez 54

Nexus 5 ve bunun arasındayım ne yapayım yardım edin

Nasıl iki telefon arasında kalıyorsun biri üst biri orta Düzeyde performans olarak nexus daha iyi elbette ama diger konularda g7 hicbir şekilde altta kalmaz android 5 gelince seviye bir tık daha yukarı çıkacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan3801

video yu inceleme fırsatın oldumu bilmiyorum ama orası sıkıntılı gibi görüktü bana ama sağlam diyorsanız sağlamdır.

Evet videoyu izledim hatta hemen ardından kontrol ettim herhalde inceleme için gönderilen sıkıntılı yada ben şanslıyım diğer kullanıcıların izlenimlerine göre durum netleşecek ama benimkinde değil ses kıpırdama dahi yok

• gigabit78 kullanıcısına yanıt
    aman sıkıntı olmasın o kadar para verecek öyle olsun istemem teşekkür ederim üstad satışta sadece beyaz rengi mi var bilgin var mı
  • hakan3801 H kullanıcısına yanıt
    evet sadece beyaz rengi var diğer renkler daha piyasaya çıkmadı büyük ihtimal hemen çıkmaz

• Telefonun veri üzerindeki hızını bilen var mı ?
  • Beyler n11de siyahı da var. Siyahı daha süper görünüyo ya
  • Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama telefon 4g yi destekliyor. İlerki yıllarda ülkemizde 4g ye geçilirse kullanabilirsin. Ayrıca tüm özelliklerine bu linkten bakabilirsin .

http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/tech-specs/ascend-g7.htm
  • Bence gidip bizzat inceleyerek karar verin sağlamlık kamera ve tasarım yönünden G7 ama yazılım önemli derseniz Nexus5 derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultracan U kullanıcısına yanıt
    Razr yazdığınızı görünce size sorayım dedim hocam.

Benim XT910 hala duruyor ekran süresi yaklaşık 2-2,5 saat ve 3g açınca şarjı çok çabuk bitmeye başladı. Bu Huawei G7'yi beğendim ama bir yanım da Motorola'dan şaşma diyor. Sizce Razr ile arasında performans açısından bir uçurum var mı? Pil açısından uçurum olduğu kesin benim merak ettiğim kısım ise ekran kartının yeterli olup olmadığı ve ekranın kalitesi. Biliyorsunuz Razr'ın ekranı çok hoş duruyor, Razr'ı aratır mı sizce?
  • Lavalys kullanıcısına yanıt
    Hocam Razr güzel telefon evet ama artık eskidi. G7 açıkça daha iyi bir telefon. Yani ekranı o kadar albenili durmuyor amoled ekranlara göre ama bu demek değil ki G7'nin ekranı kötü. Ben de Razr'da şarj problemleri yaşadığım için parlaklığı full kullanamadım hiç. Bu yüzden teoride güzel olan amoled ekranı pratikte kullanamadım. Razr'ın G7'den iyi gibi duran iki özelliği var; arka taraf tasarımı ve full parlaklıktayken ekranı. Bunun dışındaki tüm özelliklerde G7 daha iyi bir telefon bence. Özellikle ram kullanımı açısından Razr ile arasında dağlar kadar fark var, Razr'da ram çok çabuk dolduğu için telefon arama yaparken bile takılıyordu.

Ben telefonda oyun oynamıyorum hiç bu yüzden ekran kartı ile ilgili detaylı bir bilgi veremeyeceğim ama daha düşük seviyeli telefonlarda bile oyunlarda ciddi problemler yaşanmadığını gördüğümüz için G7'nin de iyi olacağını düşünüyorum ki kullanan diğer arkadaşlar performansının iyi olduğunu söylüyor.

Ben 2 yıl önce Çin'den aldığım Cube U30GT'de bile zaman zaman denediğim oyunlarda hiç sorun yaşamamıştım, G7'nin de gayet iyi olacağını varsayıyorum.

G7'nin menüsü biraz farklı ama alışılmayacak gibi değil, ayrıca güzel küçük özellikleri de var. Bence kesinlikle düşüneceğiniz bir telefon olmalı. Bu fiyatlardaki diğer telefonları da bir göz önünde bulundurun ama çok fazla bir seçenek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultracan -- 22 Kasım 2014; 16:47:00 >

• Sabah görmek için gittiğimiz türkcell den iki cihaz alarak çıktık .Sebebi kasanın çok kaliteli olması teli bize aldırttı :) Bu paraya bu kasa kalitesi şu ana kadar verilmedi.Ekran olarak en boy oranı güzel ips ekran başarılı .%50 şarjı vardı aldığımda sabah şu anda 2 saat ekran süresi aldım kalan şarj %35. bircok uygulama indirildi biraz fotoğraf çekildi telefon kurcalandı.az biraz telefon görüşmesi.parlalık ortalama %50 ve otomatikteydi...arayüz akıcı kamera ilk izlenim olarak fena değil.ön kamera dikkat çekici.resimleri pc ye atınca eklerim.turkcell den kontratlı alınca 24 ayda telefon 1050 civarına geliyor ki cok uygun.tavsiye ederim note 4 sony yeni modellerine bakıyordum ama gerek kalmadı 2000 tl lar vermeye .
  • caution C kullanıcısına yanıt
    Çok ama çok kararsız kaldım bende henüz almadım ama yorumun beni aydınlattı kardeşim, çektiğin resimleride atarsan sevinirim. Ayrıca turkcell de gercekten avantajlıymıs. ben avea dan faturaya ek olarak alcam ve faturaya ek ayda 53 TL dedi avea bayi buda 2 yılda 1272 TL yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faya85

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Resmi fiyatı 999 lira olacak. Facebook sayfasına sormuştum lütfedip cevaplamışlar, operatörünüze danışın demişler. Sanırım bu da belirlenen fiyatın net 999 lira olduğu anlamına geliyor Huawei Türkiye de onayladığına göre.

Almak isteyen N11'in %10 indirimiyle alsın bana kalırsa, 980 liraydi, 882 liraya geliyor sanırım.

OOOOV bu fiyata alınır Oyun oynamıyacaklara tasiye ediliyor Unutmayın N11 muhabbeti iyiymiş de ben bulamadım elektronikde %10u Bittimi ki

telefonu bilip görmeden bu tür saçma yorumlar yapmayın. ben telefonu dün aldım ve BÜTÜN OYUNLARI SORUNSUZCA OYNUYORUM

• Ben de bugün telefonu aldım. İlk izlenimim gayet güzel. Telefon gerçekten premium his veriyor. Gayet ince. Arkaplanda bir çok güncelleştirme yapılırken bir kaç oyun oynadım herhangi bir takılma yaşanmadı. Sürekli bir şeyler yüklediğim ve güncellediğim için pil konusunda bir şey diyemem. Arayüz biraz ilginç, normal android tarzı değil. Bir kaç gün sonra daha detaylı bir değerlendirme yaparım tekrar. Alıcak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
  • vrl marius V kullanıcısına yanıt
    nerden aldınız telefonu ?
  • caution C kullanıcısına yanıt
    Telefonu eline alan zaten bu nasıl bir kalite diyerek bir daha bırakamıyor hocam kız arkadasım htc one ı sen al bunu bana ver diyor :)

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.