Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence üst seviyedeki telefonların minilerinde sony compact serisi. ne ise bu telefonda orta seviye için odur dolayısıyla diğer orta seviye telefonlardan bir miktar fiyatı yüksek ama zamanla fiyat oturur diye düşünüyorum ama şu vergi işi doğruysa aynen bu seviyelerde kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrl marius

Ben de bugün telefonu aldım. İlk izlenimim gayet güzel. Telefon gerçekten premium his veriyor. Gayet ince. Arkaplanda bir çok güncelleştirme yapılırken bir kaç oyun oynadım herhangi bir takılma yaşanmadı. Sürekli bir şeyler yüklediğim ve güncellediğim için pil konusunda bir şey diyemem. Arayüz biraz ilginç, normal android tarzı değil. Bir kaç gün sonra daha detaylı bir değerlendirme yaparım tekrar. Alıcak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Ekran kalitesi nasıl?
    Veri'den internete girdiniz mi ?
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Angelyus nasıl telefondan memnun musun? eksileri neler sence bi kullanıcı olarak?
  • soner251 S kullanıcısına yanıt
    İstanbul Ümraniye Buyaka AVM deki Vodafone bayiisinden aldım. Tek cihaz gelmiş onu da ben aldım :) Peşin almak istedim ama peşin satışı daha başlamamış. 49tl lik faturama ek (43tl x 24 ay) olarak aldım yani 1032 tl ye gelmiş oldu bana. Onun dışında yan taraftaki Meydan AVM nin içindeki avea standında 1 tane cihaz vardı. Fakat kontratsız satış yapmıyorlardı onlar da.
  • Ekran gayet güzel. Tabi ki bi note4 ekranı değil ama pişman olunmayacak bir ekran bence. Sadece beyazları biraz sarımtırak onun dışında bir sorun yok. Görüş açıları güzel. Parlaklık yeterli fakat gündüz güneş ışığı altında nasıl olur bilmiyorum çünkü daha deneme fırsatım olmadı.

İnternet hızı beni tatmin etti. Sayfaları hızlı yüklüyor.

Ayrıca kutudan arka kısım için kılıf da çıkıyor. Basit bir şey ama yine de koyulması güzel. Ben genelde telefonları kılıfsız kullanırım ama buna nedense takasım geldi :)

Bu fiyat için çok ideal bir telefon olmuş bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrl marius -- 22 Kasım 2014; 21:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaHoMaRsE

Angelyus nasıl telefondan memnun musun? eksileri neler sence bi kullanıcı olarak?

1 gündür elimden hiç düşmedi cok şık ve karizmatik bir cihaz. herhangi bir eksisini göremedim. ama artıları cok bir sürü teması var örneğin.
  • quote:

İstanbul Ümraniye Buyaka AVM deki Vodafone bayiisinden aldım. Tek cihaz gelmiş onu da ben aldım :) Peşin almak istedim ama peşin satışı daha başlamamış. 49tl lik faturama ek (43tl x 24 ay) olarak aldım yani 1032 tl ye gelmiş oldu bana. Onun dışında yan taraftaki Meydan AVM nin içindeki avea standında 1 tane cihaz vardı. Fakat kontratsız satış yapmıyorlardı onlar da.

Ellerine cihaz ilk etapta az geldiginden salliyo hocam bayiler. Normalde boyle yapmalari yasak. Lansmanda huawei yetkilileri pesin olarak tarifesiz alinabilir dediler. Ürün tuttugu icin tarifeye ek satmaya calisiyolar.

• Telefonu note 4 ile yada diğer üst seviyedeki telefonlarla kıyaslamak bence çok büyük bir hata orta seviye ama pek çok üst seviyedeki telefonlara rakip gibi duruyor olsada kıyas yapılırken bu gözden kacirilmamali
    telefon fiyatina gore note 4 denilebilir

• gigabit78 kullanıcısına yanıt
    Tabiki haklısınız. Ama elimde ayrıca note 4 olduğu için bir an ister istemez kıyaslamış oldum.

Küçük bir problemim var. Ben kurcalarken kesin bi şeyleri kapattım ya da açtım artık o kadarını bilmiyorum. Arada sırada ekranın alt tarafında "konum bulunamadı" diye yazı çıkıp gidiyor. Bu neden olabilir ?
  • quote:

Ekran gayet güzel. Tabi ki bi note4 ekranı değil ama pişman olunmayacak bir ekran bence. Görüş açıları güzel. Parlaklık yeterli fakat gündüz güneş ışığı altında nasıl olur bilmiyorum çünkü daha deneme fırsatım olmadı.

İnternet hızı beni tatmin etti. Sayfaları hızlı yüklüyor.

Ayrıca kutudan arka kısım için kılıf da çıkıyor. Basit bir şey ama yine de koyulması güzel. Ben genelde telefonları kılıfsız kullanırım ama buna nedense takasım geldi :)

Bu fiyat için çok ideal bir telefon olmuş bence.

Herhalde 12 ay gibi bir seçenek yok olsa iyi olurdu illaki 24 ay oluyor buda sıkıntı işte. Sayfaların akıcı bir şekilde yüklenmesi iyi gerçekten bende bu cihazı düşünüyorum fakat şüphelerim var ve daha burdaki operatörlere gelmemiş şu 24 ay olayı sıkıntı 12 ay gelirmi acaba bakalım.

Telefonun bence ön tarafı çok iyi değil keşke Mate7 gibi bir ön tarafı olsaydı ekran kasa oranında Mate 7 muazzam Pil performanslarına baktımda bu cihaz kimseyi üzmez açıkcası 10 saat yoğun kullanım ile alanlar vardı internette baktığımda sanırım Mate 7'de bu şekilde bir pil ömrü sunuyor.

Arayüz konusunda MIU arayüzü daha çok ona benziyor Emotion arayüzü tahminimce bir kaç şey dışında aynısı. Multi Window olayı yoktu herhalde aslında olsaydı iyi olurdu ayrıca L güncellemesi ne zaman alcağıda belli değil bakalım neler olcak.

• vrl marius V kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan konumu aktif etmişsiniz bina içinde iken konumumuzu bulamıyor diye düşünüyorum

• huawei güncellemeleri sıkıntısız verirse cihaz zaten 10 numara, süper olur
  • quote:

Ekran gayet güzel. Tabi ki bi note4 ekranı değil ama pişman olunmayacak bir ekran bence. Sadece beyazları biraz sarımtırak onun dışında bir sorun yok. Görüş açıları güzel. Parlaklık yeterli fakat gündüz güneş ışığı altında nasıl olur bilmiyorum çünkü daha deneme fırsatım olmadı.

Hocam telefonda renk sıcaklığı ayarı varmış oradan beyazlığı ayarlayabilirsiniz belki. Bu arada beyazların hafif sarıya kaçması daha iyi çünkü beyaz renk gözleri fazla yoruyor özellikle geceleri. Ben telefonumda 3. parti bi uygulamayayla sarı efekti vererek kullanıyorum gözlerimi hiç yormuyor.
    Edit:telefon ekranım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 22 Kasım 2014; 22:37:05 >

• Teşekkür ederim şimdi buldum renk sıcaklığı ayarını. Açıkçası ben de hafif sarımtırak seviyorum telefonda. Gözü daha az yoruyor. Ama bazı kişiler bu beyaz renk olayına taktığı için belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrl marius -- 22 Kasım 2014; 22:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

Ekran gayet güzel. Tabi ki bi note4 ekranı değil ama pişman olunmayacak bir ekran bence. Sadece beyazları biraz sarımtırak onun dışında bir sorun yok. Görüş açıları güzel. Parlaklık yeterli fakat gündüz güneş ışığı altında nasıl olur bilmiyorum çünkü daha deneme fırsatım olmadı.

Hocam telefonda renk sıcaklığı ayarı varmış oradan beyazlığı ayarlayabilirsiniz belki. Bu arada beyazların hafif sarıya kaçması daha iyi çünkü beyaz renk gözleri fazla yoruyor özellikle geceleri. Ben telefonumda 3. parti bi uygulamayayla sarı efekti vererek kullanıyorum gözlerimi hiç yormuyor.
    Edit:telefon ekranım

Böylede çok kötü oluyor yalnız. Bu arada siz Rom kurmuş gibi gözüküyorsunuz Rootmu attınız yoksa telefona?

• Birde kılıf seçenekleri fazla olsaydı tam olacaktı.
  • Siyahını görene kadar bekleyecem zenfone 5 den vazgeçtim gibi..Kullanan arkadaslar müzik ve video performansına ne derler..Cogunlukla dizi izleyecegim uzun yolculuklar yapıyorum..
  • Hocam ben ascend g7 kullanmıyorum ascend p1 kullanıcısıyım. Evet ilk başta banada çok kötü gözüküyordu artık alıştım normal hali kötü geliyor şimdide. Ama geceleri önceden gözlerimi çabuk yorulurdu şimdi yorulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 22 Kasım 2014; 23:16:24 >
  • wi fi çekim gücü nasıl peki arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 22 Kasım 2014; 23:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Hocam ben ascend g7 kullanmıyorum ascend p1 kullanıcısıyım. Evet ilk başta banada çok kötü gözüküyordu artık alıştım normal hali kötü geliyor şimdide. Ama geceleri önceden gözlerimi çabuk yorulurdu şimdi yorulmuyor.

Tamam Bende sembolleri farklı görünce dedimki Rommu var. Zaten sorunda o alıştıktan sonra göz hep sarıya kayıyor direk beyaz renkler gözü yormaya başlıyor fazla alıştırmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.