Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: vrl marius

İstanbul Ümraniye Buyaka AVM deki Vodafone bayiisinden aldım. Tek cihaz gelmiş onu da ben aldım :) Peşin almak istedim ama peşin satışı daha başlamamış. 49tl lik faturama ek (43tl x 24 ay) olarak aldım yani 1032 tl ye gelmiş oldu bana. Onun dışında yan taraftaki Meydan AVM nin içindeki avea standında 1 tane cihaz vardı. Fakat kontratsız satış yapmıyorlardı onlar da.

Ellerine cihaz ilk etapta az geldiginden salliyo hocam bayiler. Normalde boyle yapmalari yasak. Lansmanda huawei yetkilileri pesin olarak tarifesiz alinabilir dediler. Ürün tuttugu icin tarifeye ek satmaya calisiyolar.

Ben lansmandan bir hafta önce avea bayiden peşin olarak satın aldım :) aldanmayın öyle diyenlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Evim pek büyük olmadığı için pek bir şey diyemem şuanda. Ama modeme en uzak noktada. Arada 2 oda var, 2 diş civarı çekiyor. O noktadan note4 de aynı seviyelerde çekiyor.
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    hocam wifi olayı gayet iyi..ben alt katta bodrum katında olmama rağmen üstr kattan wifi 3 diş çekiyor..ayrıca şebekede 2 diş
  • Wifi sorunu bizim aldığımız telefonda da olmadı hiç, note 4 ile aynı çekim gücü var denildiği gibi.

Ben şu ana kadar her şeyden çok memnun kaldım fiyatına ve sınıfına göre. Ama şöyle bir şey oldu, telefonu arkadaşa vermeden önce her şeyi ayarlamıştım, uygulamaları kurup ekranda klasörler oluşturmuştum ama bugün telefon kendini resetledi ve kurduğum düzen kayboldu uygulamalar dağıldı klasörler kalktı. Neden olduğu konusunda bir fikrim yok, umarım tek seferlik bir şey olmuştur.

• Bu arada telefon operatör merkezinden kontratlı ve kontratsız olarak belirli sayılarda bayilere gidiyor. Bazı cihazlar stokta kontratlı görünüyor, bazıları kontratsız görünüyor. Bayileri gezerseniz peşin satan yerleri bulabilirsiniz.

Ankara'da peşin satan yerler :
    Sakarya Caddesi'ndeki Avea Bayi 999 TL
    Armada AVM Avea Bayi 980TL
    Ziya Gökalp Cd üzeri Avea Bayi 1100TL
    Gazi Mustafa Kemal Blv üzeri Avea Bayi 1100TL
    Atatürk Blv üzeri Turkcell Bayi 1200 TL

• selamlar cihazın sar değerini bilen varmı?Ayrıca usb otg olayı nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultracan

Bu arada telefon operatör merkezinden kontratlı ve kontratsız olarak belirli sayılarda bayilere gidiyor. Bazı cihazlar stokta kontratlı görünüyor, bazıları kontratsız görünüyor. Bayileri gezerseniz peşin satan yerleri bulabilirsiniz.

Ankara'da peşin satan yerler :
    Sakarya Caddesi'ndeki Avea Bayi 999 TL
    Armada AVM Avea Bayi 980TL
    Ziya Gökalp Cd üzeri Avea Bayi 1100TL
    Gazi Mustafa Kemal Blv üzeri Avea Bayi 1100TL
    Atatürk Blv üzeri Turkcell Bayi 1200 TL

1000 Tl geçenlerde çok pahalı açıkcası o kadar verilmez.
  • Sanırım bizim telefona lolipop 5.0 özel rom cıkarmıslar
    http://levelof.blogspot.com.tr/2014/10/upgradeupdate-huawei-ascend-g7-to-50.html
  • Ufak bi kamera denemesi.
     Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

• Bende gozumu karartip almaya karar verdim.

Lutfen bana yardimci olabilirmiydiniz rica etsem, n11 den alindiginda 100 tl indirim oldunu duymusdum dogrumu? Nereden alsam daha mantikli olur? Birde p7 ile g7 arasnda wi fi cekim gucu hangisinin daha iyi? Simdiden cok tesekkur ederim.

• SiPAHi_ S kullanıcısına yanıt
    n11 kampayası 21 kasımda sondu. Ama yakında tekrar yapılır benzer bir kampanya. N11 de sürekli oluyor çünkü.
  • Sağolun beyler
  • Sabah 8:00 da şarj dan 100% olarak çıkardım. Toplamda 4 saat kullanım süresi ve 1saat 1 dakika ekran süresi var. Şuanda şarj 88% de. Bu süre içerisinde wifi sürekli açık. Ekran parlaklığı otomatik, oto senkronizasyon açık. 10 tane civarı foto çekimi. Google drive ile onların uploadı. Whatsapp ve facebook messenger ile messajlaşma. 3 tane gereksiz reklam sms i geldi. 3 uygulama indirdim. 10 dakika kadar da oyun oynadım. Nette biraz gezindim. Şimdilik bence pil performansı gayet güzel.
  • quote:

n11 kampayası 21 kasımda sondu. Ama yakında tekrar yapılır benzer bir kampanya. N11 de sürekli oluyor çünkü.

Cok tesekkurler, ozaman cihazi pesin olarak alabilecegim daha avantajli guvenilir bir site bulmam gerekecek sanirim.

• Cihaz güzel gözüküyor.Şimdiki telefonum samsung gio.Bunu alırsam çağ atlamış olacağım.
    Aslında lg g2 miniyi de düşünüyordum ama bu cihazı görünce biraz beklemeye karar verdim.Birde N11'den indirim bulabilirsem güzel olacak.
    Yalnız Honor 6 modeli de ilgimi çekiyor ama ülkemizde satışa sunulacak mı bu model acaba ?
    Honor 6 modeli gelirse de g7'den pahalı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik13

Cihaz güzel gözüküyor.Şimdiki telefonum samsung gio.Bunu alırsam çağ atlamış olacağım.
    Aslında lg g2 miniyi de düşünüyordum ama bu cihazı görünce biraz beklemeye karar verdim.Birde N11'den indirim bulabilirsem güzel olacak.
    Yalnız Honor 6 modeli de ilgimi çekiyor ama ülkemizde satışa sunulacak mı bu model acaba ?
    Honor 6 modeli gelirse de g7'den pahalı olur mu ?

Erdi bey bu soruyu huawei türkiye ye sormuş yakın zamanda bi sürpriz yapabiliriz demişler. Yine Erdi bey E² canlı yayınında 1200 tl civarı ülkemize gelebilir dedi.

• Arkadaşlar bir de bu telefonu avea bayisinden aldığımız zaman garanti hangi garanti kapsamına giriyor acaba bazı sitelerde KVK olarak gördüm? Alan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim!!!
  • quote:

Sabah 8:00 da şarj dan 100% olarak çıkardım. Toplamda 4 saat kullanım süresi ve 1saat 1 dakika ekran süresi var. Şuanda şarj 88% de. Bu süre içerisinde wifi sürekli açık. Ekran parlaklığı otomatik, oto senkronizasyon açık. 10 tane civarı foto çekimi. Google drive ile onların uploadı. Whatsapp ve facebook messenger ile messajlaşma. 3 tane gereksiz reklam sms i geldi. 3 uygulama indirdim. 10 dakika kadar da oyun oynadım. Nette biraz gezindim. Şimdilik bence pil performansı gayet güzel.

Günün sonunda alıcagınız ekran süresini merak ediyorum. Yoğun kullanımda 8-10saat arası bir ekran süresi alınabilir. Erdi beyde 12 saate yakın bir sure elde etmiş.

• MaHoMaRsE kullanıcısına yanıt
    Teleservice. Sahsen kvk, genpa olmamasına cok sevindim, Teleservice den su ana kadar hıc sorun yaşamadım

• Malum telefon mağazalarda yok.Operatörlerde de bulmak zor o yüzden size sorcam bi kac defa daha sorulmuştur ama yine sorcam su sorulara kısa bi yorum yaparsanız sevinrim.Netten alacagız elimizde patlamasın yani?

-Sizde zenfone 6 vardı onunla genel malzeme ekran ve hız kıyaslaması yapar mısınız?
    -Müzik ve video performasına ne dersiniz?
    -Şarjda son durum nedir 1 günü rahatlıkla geçiyr mu?
    -Mikrofon kalitesi nasıl ses netliği vs.
    -Ve son olarak ekran koruyucu ve silikon kılıf cıkıyor dimi kutudan?

kısa da olsa cvplarsan karar verme konusunda çok yardımcı olursun
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.