Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bundan önce zenfone 6 kullanıyodum oyun performans g7 daha iyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g7 daha iyi demek istedin dimi dogru anladım..Bir de inceleme videosunu izledin mi orda 3,20 dk da ses acma butonun kalitesizliği, sallanması, cıkardıgı sesten şikayetci olunmuş buna ne dersin? ne yapmalı mate 7 de cok güzel ama fiyat ne olur acaba beklesek mi zenfone 5 alacaktım nakiti hazırlamıstım.:)
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Orta seviyede bir telefon olunca oyun için alacaklar ust seviyedeki telefonlara bakabilirler internette oyun videolari var ve cokda guzel herhangi bir takilma yok

• arkadaşlar bende telefonu yeni aldım ama ekranda fabrikasyon olarak yapıştırılmış film varmı emin olamadım.ekranda film varmı?
  • Telefonu arkadaşım için Ankara Armada Avea'dan peşin olarak aldık. Ekran koruyucu yoktu. Bunun özel ekran koruyucusu da henüz Balıkçıoğlu pasajına gelmemişti, Balıkçıoğlu 49 numarada Xperia Z Ultra'nın ekran koruyucusunu kestirmek suretiyle geçici olarak bir çözüm buldum. Bir hafta içinde kendi ekran filmi de gelecek.

Benim telefonun ses tuşu gayet sağlıklı, sallanmıyor.
    SwiftKey ile klavye stabil çalışıyor.

İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ancak ben bir note4 kullanıcısı olduğum için olsa gerek ön ve arka kamerası beni tatmin etmedi kapalı ortamlarda.

• boras06 kullanıcısına yanıt
    mate 7 nin 1200-1300 bandında girmesi çok zor. Avrupa fiyatı 499 euro diye biliyorum. Yaklaşık 1400-1500 lira yani. Ayrıca yakın zamanda ülkemizde telefonlara ek vergi gelicek biliyosunuzdur. Tahminim mate 7 nin giriş fiyatı 1600-1700 civarı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultracan

Telefonu arkadaşım için Ankara Armada Avea'dan peşin olarak aldık. Ekran koruyucu yoktu. Bunun özel ekran koruyucusu da henüz Balıkçıoğlu pasajına gelmemişti, Balıkçıoğlu 49 numarada Xperia Z Ultra'nın ekran koruyucusunu kestirmek suretiyle geçici olarak bir çözüm buldum. Bir hafta içinde kendi ekran filmi de gelecek.

İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ancak ben bir note4 kullanıcısı olduğum için olsa gerek ön ve arka kamerası beni tatmin etmedi kapalı ortamlarda.

Hocam kamera konusunda note4 en iyisi ondan sonra tatmin etmez tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vrl marius

mate 7 nin 1200-1300 bandında girmesi çok zor. Avrupa fiyatı 499 euro diye biliyorum. Yaklaşık 1400-1500 lira yani. Ayrıca yakın zamanda ülkemizde telefonlara ek vergi gelicek biliyosunuzdur. Tahminim mate 7 nin giriş fiyatı 1600-1700 civarı olur.

bu vergiler ne zaman geliyor.Mate in fiyatını gormeyi beklesek vergilere yakalanır mıyız? 1300 tl den sonrası bence telefon için gereksiz tabi şahsi düşüncem. ki bu zamana kadar da fiyat acısından ne bekledikse telefon piyasasında hep yüksek çıktı haklı olabilirsin yani.G7 yi daha dikkatli incelemek mantıklı.. Bu arada siyah ne zaman gelir acaba.Siyahı daha hoş gibi:

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

• ultracan U kullanıcısına yanıt
    Benim arkadasım almış 2 gün önce note 4.gercekten arka kamerası efsane cok hosuma gitti. Ama ön kamera da g7 ye yetişemez bile :)

• quote:

Hocam bu Ek vergi olayı nerden çıktı ya ? N11 gibi bunu da sonradan duyduk Yaş üstüne yaşlara giriyorum vallahi 999TL pahalı derken daha da mı artacak n11den 800küsürlü bişeylere almışlar 870 890 mı ne yukarda vardı O zaman En alınabiliri O % kaç gelecek miş ki vergi

BİLGN VAR MI ?

• quote:

Orijinalden alıntı: boras06

quote:

bu vergiler ne zaman geliyor.Mate in fiyatını gormeyi beklesek vergilere yakalanır mıyız? 1300 tl den sonrası bence telefon için gereksiz tabi şahsi düşüncem. ki bu zamana kadar da fiyat acısından ne bekledikse telefon piyasasında hep yüksek çıktı haklı olabilirsin yani.G7 yi daha dikkatli incelemek mantıklı.. Bu arada siyah ne zaman gelir acaba.Siyahı daha hoş gibi:

1 ay sonra gelceği söyleniyor. Mate 7 Ocak gibi gelicek büyük ihtimal 32 gb 1600 falan söyleniyor ama belli olmaz. Anti Damping olayı yakındır yani yeni bir vergilendirme sistemi gelicek 2015 yılında tam olarak belli bir yüzde yok fakat Note 4 2300 tl ise 2500 Tl olcak gibi diyebiliriz. Tabi bu bir varsayım gibi bazı kaynaklarda böyle söylenmiş.

• 10-15% vergi artışı olucak. Pek haberleri takip etmiyorsunuz galiba :) Valla Mate7 nin yurtdışı fiyatının 499 euro olduğu düşünülünce ve bizde ötv+kdv+falan filanlar olunca pek ucuz olmıcak telefon ne yazık ki. Şuanda sahibindende 1749 tl ye satıyor birisi. Yurtiçi kayıtlı yazmış ama yurtdışı cihazıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrl marius -- 21 Kasım 2014; 22:29:01 >
  • Hocam ön kamerası kötü değil elbette hatta kendinden daha yüksek fiyatlı telefonlardan iyi bile. Ama note 4 tartışmasız daha iyi bu konuda. Özellikle daha düşük ışıklı ortamlarda aradaki makas iyice açılıyor.

Note 4'ün spen özelliklerini akademik sebeplerle aktif olarak kullandığım için note serisi aldım ama eğer telefonu telefon olarak kullanacak olsaydım g7 yetermiş gayet, hoş telefon olmuş.

• ultracan U kullanıcısına yanıt
    Sahsen ben gün ışığında denedim hocam kapalı ortamda bilemiyorum.

İkisi de sony sensörlü diye biliyorum ama g7 5mp note 4 3.7 mp ön Kamera. Belki dusuk ışıkta ayrı bir yazılımı vardır note 4 ün.

• Sirf sanal tus kullanildigindan dolayi tercih etmem telefonda aradigim ilk ozellik fiziksel tus olmasi

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Benim arkadasım almış 2 gün önce note 4.gercekten arka kamerası efsane cok hosuma gitti. Ama ön kamera da g7 ye yetişemez bile :)

Hocam pekte kamerasina güvenmeyin.Gece çekimleri bütün samsunglarda oldugu gibi note 4 de de kötü.Sebebi aşikar sensörün çok kücük olmasi.Halaa bir 1520 veya 1020 kesinlikle degil.Tabi arka kamera için geçerli dediklerim.Örneğin p7 gece ve akşam ön kamera çekimlerinde note 4 ü ezer geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefonu arkadaşım için Ankara Armada Avea'dan peşin olarak aldık. Ekran koruyucu yoktu. Bunun özel ekran koruyucusu da henüz Balıkçıoğlu pasajına gelmemişti, Balıkçıoğlu 49 numarada Xperia Z Ultra'nın ekran koruyucusunu kestirmek suretiyle geçici olarak bir çözüm buldum. Bir hafta içinde kendi ekran filmi de gelecek.

Hocam o konuda yanlişiniz var ben note4 ile G7 nin arka kamera sensörlerinin ayni oldugunu okudum.Sebebini söyleyim note4 de 2k ekran var haliyle 720p ekrana göre çok daha keskin ve parlak görüntüler sunacaktır.Sebebi bu bilgisayara atip incelerseniz aslinda resimlerin ayni kalitede oldugunu anlarsiniz.

• Arkadaşlar iki telefon da elimde, biri nişanlımın, diğeri benim. Yani ikisi de benim malım, fanboy olacak yaşı da geçeli oldu baya, objektif değerlendirme yapıyorum, kamera konusunda note 4 tartışmasız olarak g7'den iyi. P7 ve lumialar elimde olmadığı için objektif değerlendirme yapamayacağım. Ama gsmarena'nın kamera kıyaslama aracına bakarsak en iyi sonuçları sırasıyla lumia 930, iphone6 ve note 4 veriyor. Z3'ü incelemediğim için onu kıyaslama dışında tuttum.

Samsung'un note serisi hariç hiçbir telefonunu beğenmiyorum, note serisi apayrı bir yerde. Bu yüzden 2300tl vs 999 tl kıyaslaması yapmak biraz mantıksız. G7 kendi sınıfında en iyi telefonlardan biri olmuş, güya üst sınıf olan s4'ten iyi bile olmuş, g2'yi oldukça zorlayacak düzeyde olmuş.

Arka kamera için daha adaletli bir kıyas yapmak gerekirse eski telefonum razr'dan biraz daha iyi ev içi ortamlarda ancak dış çekimleri denemedim, orada makasın açılacağını düşünüyorum.

Bir de fotoğrafların büyük ekranda incelenmesi mevzusu var, ekran ne kadar büyürse noise göze o kadar çok batar, g7'de küçük ekranda bile göze batan noise olabiliyor floresan ışığında.

• üstad ses açıp kapatma tuşu sallanıyormu erdi'nin inceleme videosundaki gibi çok oynuyor mu sendeki telefon nasıl sıkıntı varmı
  • quote:

Arkadaşlar iki telefon da elimde, biri nişanlımın, diğeri benim. Yani ikisi de benim malım, fanboy olacak yaşı da geçeli oldu baya, objektif değerlendirme yapıyorum, kamera konusunda note 4 tartışmasız olarak g7'den iyi. P7 ve lumialar elimde olmadığı için objektif değerlendirme yapamayacağım. Ama gsmarena'nın kamera kıyaslama aracına bakarsak en iyi sonuçları sırasıyla lumia 930, iphone6 ve note 4 veriyor. Z3'ü incelemediğim için onu kıyaslama dışında tuttum.

Samsung'un note serisi hariç hiçbir telefonunu beğenmiyorum, note serisi apayrı bir yerde. Bu yüzden 2300tl vs 999 tl kıyaslaması yapmak biraz mantıksız. G7 kendi sınıfında en iyi telefonlardan biri olmuş, güya üst sınıf olan s4'ten iyi bile olmuş, g2'yi oldukça zorlayacak düzeyde olmuş.

Arka kamera için daha adaletli bir kıyas yapmak gerekirse eski telefonum razr'dan biraz daha iyi ev içi ortamlarda ancak dış çekimleri denemedim, orada makasın açılacağını düşünüyorum.

Bir de fotoğrafların büyük ekranda incelenmesi mevzusu var, ekran ne kadar büyürse noise göze o kadar çok batar, g7'de küçük ekranda bile göze batan noise olabiliyor floresan ışığında.

Hocam büyük ekrandan ziyade benim demek istedigim.note 4 de 2k ekran var haliyle kötü bir resmi bile atsaniz net ve canli gösterir.Ancak g7 de 720 p ekran oldugu için note 4 kadar renkleri canli göstermez.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.