Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eddl

teşekkür ederim sagolun:)
    hocam denklansör olayı parmağınızla ne kadar hızlı basarsanız okadar çekim yapıyor anında;)
    aşırı kumlanma yok hocam ben gayet başarılı buldum açık söylemek gerekirse..
    bende kendimce amatör fotoğraf çekiyorum nikon d5100 kullanıyorum bu telefon fotoğraf çekimi bana göre cok iyi geldi..
    inceleme fırsatı bulursanız bir yerde almadan önce sizde hak vereceksiniz.

teşekkür ederim bilgilendirme için.sırf ev içi çekimlerde noise olayından muzdarip olduğum için fuji f40 almıştım 3 yıl önce ama bazen zor geliyor işte fotoğraf makinasını yetinden almak yada sahne o an kaçmış oluyor.yerinde bi inceleyeyim şu cihazı ben :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon ama ekran 5'' olsaymış keşke.
  • moon74 M kullanıcısına yanıt
    hocam biede ben fotoğraf çekerken ayarlar kısmına girmemiştim 10mp çekmiş fotoları
    13mp yaptım ayarı şimdi..sesli komutlada çekim yapıyormuş bunuda simdi öğrendim deneyerek
    hocam sunu söyleyeyim foto çekiminden pişman olmassın ben cok beğendim iananın.heleki özcekim kamerası o apayrı birsey bir normal kamera çekimi kadar güzel
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    hocam kurdum fakat ''maalesef fm radyo durdu'' yazısı cıktı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Alan arkadaslar icin bir kere daha yazayim. Animasyonlari kesinlikle 0.5 e indirin muthis bir hiz farki göreceksiniz ;)

Ek olarak korunan uygulamalardan WhatsApp twitter vs gibi uygulamalar haricindekileri kapatin. Sarja buyuk etkisi olacak ;)

aynen hocam o özellik çok iyi korunan uygulamalar ve ekran kapandığında hangi uygulamalar kapatılsın secenegi pile büyük katkısı var
    hocam bu telefonda radyo varmı ben göremedimde.yazılım kitapçığında radyodan bahsetmiş ama

Bu özellikte gayet iyiymiş gerçekten.

Benim şuan rootsuz olarak kullandığım Greenify uygulamasının sağladığı kolaylığı kendi arayuzu sayesinde yapıyor. Böylece çok daha iyi pil tasarrufu sağlayacaktır g7.

İyi forumlar dilerim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim cihazla ilgili tek bir sorunum var.

Nasıl Root etcez :)

• quote:

hocam kurdum fakat ''maalesef fm radyo durdu'' yazısı cıktı

Link veremiyorum forum kuralları gereği ama spirit fm uygulamasını indirip dener mısınız bir de?

Eğer bu uygulamada radyo yu açmaz ise root yardımıyla titanium backup uygulaması ile dondurulan radyo yu çöz işlemiyle aktif edebiliriz.

İyi forumlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Benim cihazla ilgili tek bir sorunum var.

Nasıl Root etcez :)

Biraz araştırdım root olayını mesela baidu root apk ile root edildiğini okudum. Ancak cihaz elimde olmadığı için deneyemiyorum. O nedenle net birşey diyemeyeceğim. Diğer bir yöntem önce cwm flashlayip ardından super su yüklemek ama malesef yine cihaz elimde olmadığı için net söyleyemiyorum.

İyi forumlar dilerim...

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Hocam indirdim dediğiniz uygulamayı açtı kulaklığı takmadanda dışarıya ses veriyor
  • quote:

Hocam indirdim dediğiniz uygulamayı açtı kulaklığı takmadanda dışarıya ses veriyor

Güzel, öyleyse radyo kullanılıyor. Yani radyo için roota gerek yok :) ayrıca kulaklık takmadan radyonun dışarıya ses vermesi harika bir özellik olmuş. Bakalım g7 daha ne kadar şaşırtacak bizleri :)

Güle güle kullanın.

İyi forumlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 19 Kasım 2014; 23:59:45 >
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    bende bir önceki telefonum olan ascend mate telefonumun radyosuna ait apk sı vardı matede g7 gibi radyo uygulaması üzerinde değildi sonradan yüklemiştik ..şimdi onu bir yükleyecem uamarım uyum saglar
    denedim maalesef olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddl -- 20 Kasım 2014; 0:11:20 >
  • http://www.upturkey.com/download.php?file=663zhiqupk.root.apk

Root yapmak icin yukardaki linkdeki apk ile yapabilirsiniz.
    Uygulamayı yükleyin wifi yada mobil veri açık olsun uygulamaya girip root yazan yeri tıkla 2,3 dakika sonra çince uyarı gelir uyarıdan sağdakini tıkla telefon yeniden başlatılacak ve rootlamış olursunuz.
    Frameroot da sorun yaşayanlar icin alternatif bir uygulama
    Supersu çincedir ama google playden Türkçe olanı yükleyip değiştirebilirsiniz.
    Huawei G7 de denenmemiştir. Henüz alamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 20 Kasım 2014; 0:13:22 >
  • yalnız dikkatimi birsey cekti CPU-Z uygulamasını yükleyip kontrol ettiğimde batarya kısmında
    capacity 2000mah
    voltage 3739 mv
    bizim telefondaki pil 3000 mah degilmi?
  • şuan için tek hedefim Huawei G7 almak
  • quote:

bende bir önceki telefonum olan ascend mate telefonumun radyosuna ait apk sı vardı matede g7 gibi radyo uygulaması üzerinde değildi sonradan yüklemiştik ..şimdi onu bir yükleyecem uamarım uyum saglar
    denedim maalesef olmadı

Anladım :) spirit fm fazlasıyla işinizi görecektir. Merak etmeyin.

Şimdilik böyle idare edin. Root mevzusu halledilince kendi radyosunu aktif hale getirebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim...

• quote:

yalnız dikkatimi birsey cekti CPU-Z uygulamasını yükleyip kontrol ettiğimde batarya kısmında
    capacity 2000mah
    voltage 3739 mv
    bizim telefondaki pil 3000 mah degilmi?

Evet 3000 mah. Li-po batarya var cihazda.

Sanırım cpu-z uygulamasının güncelleme alması gerekir :) çünkü huawei in resmi sitesi ve diğer inceleme siteleri g7 nin 3000 mah. Li-po bataryası olduğunu doğruluyor.

İyi forumlar dilerim...

• Özçekimle işim olmuyor ama ön kamera şu şekilde önemli benim için : operatör aracılığıyla görüntülü görüşme yapılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3801

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-Ascend-G7-video-inceleme-Metal-kasasi-ve-64bit-islemcisiyle-orta-segmentte-iddiali.htm

beklediğimiz video yayında helal sana erdi özüağ

Video biraz kısa ama eminim çok heycanlı bir videodur.Sagolsunlar diyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    15 dk. ama yinede aklımızdaki ufak şüpheleri aldı diyebilirim. bence telefon 10 numara haftasonu bende alacam zamanım olursa
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.