Bildirim
Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (22. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Iphone ile ilgili haklısınız ama bu diğer markaların durumunu açıklamaz. Onlar da peynir ekmek gibi hele sony'nin yaptığı tarzda üst düzey cihaz çıkarmasın. Zaten donanımlar inanılmaz seviyelere geldi. Yapsın canavar bi cihaz plusu prosu zartı zurtunu çıkaracağına senede 1 taneye adam akıllı güncelleme versin en az 2 sene. Herkes custom romdan rootdan falan anlamaz hocam şimdi Allah aşkına demeyin anlamayan adam yönelmesin akıllı telefona diye. Sony htc lg samsung isen cihazına hele 600 700 euroluk cihazına sahip çıkacaksın. Güncelleme işi kolay değil tespitinize de kısmen katılmıyorum. Zor da olsa bu iş bunlar özellikle sony samsung çok büyük firmalar büyük ekiple çalışıyorlar. Yapacaklar abi öyle yada böyle
Ben de sevmiyorum ama sonuçta cihaz sayısı azlığından yada başka her neyse ondan apple cihazının arkasında duruyor arkadaş. 4s ilk 8 aldığında bazı sorunlar vardı küt 8.1i verdi cihaz yağ gibi ve daha stabil.
-
Ascend G7 modelini almak için bugün operatör mağazalarını dolaştım. Ancak görüştüğüm her satış temsilcisi farklı fiyatlar ve bilgiler verdi.
Turkcell Bayisi 1200TL'ye sattıklarını, internette açıkladıkları 999TL'lik fiyatın İstanbul garantili ürünler için geçerli olduğunu, 1200TL'ye sattıkları telefonun 81 il garantili olduğunu söyledi.
Avea bayilerinden kimi 1000TL kimi 1100 TL peşin fiyat verdi.
Telefonu alan arkadaşlar, özellikle garanti konusunda beni bilgilendirebilir misiniz?
Ankara'da teknik servis hizmetinden faydalabilmek için telefonu nerden almam gerekiyor? Dağıtılan cihazların garanti hizmetleri farklı farklı mı?
Ankara'da yetkili teknik servis hizmetini hangi firma veriyor?
Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultracan -- 19 Kasım 2014; 19:22:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef video incelemenin birkaç gün daha erteleneceği öğrendim sebebi batarya süresini bir türlü hesaplıyamıyorlar batarya bitmek bilmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigabit78 -- 19 Kasım 2014; 19:41:46 >
DİME ÖYLE YAVV inan sabahtan beri bekliyorum bu videoyu tüm kanaatim videoya bağlı bilgisayar başında ağaç oldum desem yeridir. -
Dostum az bekle bence. Turkcell miş aveaymış falan uğraşılmaz. Hızlı al siteye eklemiş ama ürün şuan satışa hazır değil. Tahminimce 20 sinde (yarın) yada birkaç gün içinde satışa hazır sunulacak. Ve fiyatıda 1000 liranın üzerinde olmaz. Ben geçen yıl Huawei P6 ordan aldım. TeleService garantili. Hiç sorun yaşamadım. -
inceleme videosu bugün gelecek mi? -
Genelde tutacak telefon ve tabletlerde kafasina gore fiyat cekiyolar cihaz piyasaya girip tezgaha dusunce cok daha uyguna duser, sicak firsat sayfasinda goruruz.
saygilar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediklerinize katılıyorum. Ama durum böyle. Nexus gibi Google ı arkasına almış cihazlar hariç diğerleri pek güncellemeden nasibini alamıyor malasef. -
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam, internetten alamayacağım kredi kartı kullanmadığım için. Peşin elden alacağım. Dediğiniz gibi biraz beklemek lazım. Teşekkür ederim tekrar, iyi akşamlar.
İncelemeden haber yok mu beyler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte bu yüzden Nexus almak istiyorum ama mutlaka saçma sapan bi eksiği oluyor her seferinde ya kamerası ya vasat pili falan Nexus 6 umarım bu sefer iyi olur
Arkadaslar gold rengi lansmandan sonra satisa cikarmi kisa surede gold rengini almayi dusunuyorum
Yuh be harbi mi ya
quote:
Orijinalden alıntı: ultracan
Ascend G7 modelini almak için bugün operatör mağazalarını dolaştım. Ancak görüştüğüm her satış temsilcisi farklı fiyatlar ve bilgiler verdi.
Turkcell Bayisi 1200TL'ye sattıklarını, internette açıkladıkları 999TL'lik fiyatın İstanbul garantili ürünler için geçerli olduğunu, 1200TL'ye sattıkları telefonun 81 il garantili olduğunu söyledi.
Avea bayilerinden kimi 1000TL kimi 1100 TL peşin fiyat verdi.
Telefonu alan arkadaşlar, özellikle garanti konusunda beni bilgilendirebilir misiniz?
Ankara'da teknik servis hizmetinden faydalabilmek için telefonu nerden almam gerekiyor? Dağıtılan cihazların garanti hizmetleri farklı farklı mı?
Ankara'da yetkili teknik servis hizmetini hangi firma veriyor?
Teşekkürler...
Hocam sakin faa para verme. Resmi satis fiyatinin 999 tl olacagi soylendi gibi bisey. Oyle satmaya çalışanlar dolandirici resmen. N11 de 100 tl cek var yine galiba. 899 a geliyo urun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen hocam onun farkındayım zaten, fazla para vermem elbette ama şu garanti işini merak ettim Huawei Facebook sayfasına mesaj attım, 1-2 gün içinde cevap gelir net bilgiyi buradan da paylaşırım, sonra da arkadaşım için bir tane alacağım.
Uzun süredir telefon araştırıyordum, bu telefonu almak için baya heveslenmiştim ancak son anda radikal bir kararla note 4 aldım akademik açıdan oldukça fazla kullandığım özelliği olduğu için.
G7 de arkadaşıma nasip olmuş artık, onun için bakıyorum :)
yaklaşık 1 saat öncesi telefonu avea bayisinden beyaz olanı 999tl ye aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: babıesrar82
İşte bu yüzden Nexus almak istiyorum ama mutlaka saçma sapan bi eksiği oluyor her seferinde ya kamerası ya vasat pili falan Nexus 6 umarım bu sefer iyi olur
Aslında nexus güncelleme alıyorda güncellemlerde pek büyük bir değişiklik yok. Taki Android 5 gelene kadar. Ondan önce ayda bir güncelleme alıyor habire andoid 4.4.2 sonra 4.4.3 sonra 4.4.4 ama pek bir değişiklik yok yani. Kuzenim Nexus 5 kullanıyor. Ama güncellemelerde ciddi anlamda bi değişiklik görmemiş hiç. Ama öte yandan bizim huaweiye geldi 7 ay sonra güncelleme. Cihaz 4.2.2 den 4.4.2 ye çıktı. Ama muazzam değişiklikler geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: eddl
yaklaşık 1 saat öncesi telefonu avea bayisinden beyaz olanı 999tl ye aldım
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
İlk izlenimleriniz nelerdir?
İyi forumlar dilerim...
İLK İZLENİMLER NASIL TELEFONDA
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X