Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the-sick-tir-or-than

Şu telefon bi Turkcell e gelmedi gitti ya

bende bugün aksam üstü ugeadım.telefonu sordum one dediler.baska telefon verelim diye ısrar ettiler..
    telefon alma arifesindeyken erdi özbagın videosunu izledim bekleyin yakunda güzel bir telefon gelecek deyince bekledim
    iyi ki beklemişim sabısrızlıkla bu telefonu bekliyorum.bundan öce ascend mate kullanıyordum ve büyüklğü hariç cok beğendiğim ve beğenilen bir telefondu.bu g7 de 1000 tl n,n altında olacağı için bence cok tutulur.huwaei akıllı iş yaptı bence..

• Samsung yazilim tarafinda cok kotu. Bide telefonda kullandigi kalitesiz plastik maddesi nedeniyle hic sevmemisimdir. Kisisel gorusum yani. Bide alanlar hep pisman oluyor. Enistemde S3 kullaniyor. Cok sikayetciydi. Ona cyanegenmod kurdum. Adam telefonu sevmeye basladi:) ama bence bir marka insani boyle islerle ugrastirmamali. Hemde boyle buyuk bir marka ise. Ben rom root konularina hakimim ama enistem veya bir baskasi boyle kolayca kurup kurtulamaz bu sorundan. Ustelik bu durumda garantiden dusuyor. Ve tekrar garanti yapmak icin orjinal romu yukle vs bir suru tantanasi var. O yuzden ozellikle yazilimini ve telefonda kullandigi malzeme kalitesini artirmayana kadar No Samsung.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Samsung yazilim tarafinda cok kotu. Bide telefonda kullandigi kalitesiz plastik maddesi nedeniyle hic sevmemisimdir. Kisisel gorusum yani. Bide alanlar hep pisman oluyor. Enistemde S3 kullaniyor. Cok sikayetciydi. Ona cyanegenmod kurdum. Adam telefonu sevmeye basladi:) ama bence bir marka insani boyle islerle ugrastirmamali. Hemde boyle buyuk bir marka ise. Ben rom root konularina hakimim ama enistem veya bir baskasi boyle kolayca kurup kurtulamaz bu sorundan. Ustelik bu durumda garantiden dusuyor. Ve tekrar garanti yapmak icin orjinal romu yukle vs bir suru tantanasi var. O yuzden ozellikle yazilimini ve telefonda kullandigi malzeme kalitesini artirmayana kadar No Samsung.

Daha almam zaten Samsung'u. Bu markayı merak ediyorum ama, nedir bunun aslı? P6 hoşuma gitmişti.
  • Malasef servis berbat. Teleservice ilgileniyor. Sadece istanbulda var. Ve telefonu gonderip gelmesini bekliyorsun, onun disinda tele servisle iletisime gecmek imkansiz gibi birsey. Ben cumartesi gonderdim. Ayin 3 unde yani pazartesi kargo teslim edildi. Ama 3 gun sonra sisteme girildi. Teleservise giris tarihi ayin 6 is yani. Bide hemen giris yapildigi an telefon tamire alinda. Ve 1 dk sonra telefon icin yedek parca bekleniyor yazildi. Ve hala yedek parca bekleniyor !

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    tesekkurler ogendigim iyi oldu ve huawei kenarda dursun diyorum Asus zen 6 veya ocakta cikacak olan zen 5.5 e bakacagim

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Teleservice sadece huawei cihazlarına bakmıyor. Bir cok marka ve modelle ilgileniyorlar. Kız arkadasımın htc one cihazı ekranı kırıldı, ücret karsılıgında 3 gunde yapıp yolladılar, kamera pembelesme sorunu oldu, ücretsiz olarak 2 günde degısmıs olarak geri geldi cihaz.

Cok rahat bir sekılde de ulaştık. Bence servis firmaları arasında kötünün iyisidir Teleservice. Brightstar degıl allahtan.

• quote:

Malasef servis berbat. Teleservice ilgileniyor. Sadece istanbulda var.

Teleservice Ankara'da da var. Bence öyle aşırı kötü bir firma da değil, benim birkaç kez işim düştü, sorunsuzca halledildi hepsi. Ben kendi adıma aldığım hizmetlerden memmun kalmıştım.
  • 800-850 TL arası bekliyordum çoğu kişi gibi ama bin tllik cihaz değildir,bin tl benim nazarımda üst segmenttir ve huawei güncelleme konusunda sıfır,bende g610 var ilk çıktıgın günlerde almıştım hiç bir güncelleme gelmedi gerçi telefondan memnunum ama bu dedikleri fiyatlara markalı bir çok model var..bu fiyata beklenen ilgi gelirmi ona bence huawei türkiye nin güncelleme ve ürünün arkasında durması belirleyecektir..
  • Ascend Mate 7 fiyatı hakkında bir bilgi varmı?
  • Huawei geçmişi olan çin menşei li bir marka ya. "Huawei, 2012 yılı itibariyle, Ericcsson'u geçerek dünyanın en büyük ağ ve telekomunikasyon cihazı üreticisi konumuna gelmiştir. Dünyanın en büyük 50 operatörünün 36'sının tercih ettiği, yeni nesil telekomünikasyon teknolojilerinde öncü bir firmadır." Bakınızhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Huawei

Üstelik zamanında bizlere ilk yerli akıllı telefon olarak yedirilen telefonda huawei nindi. O telefonuda kullandım. (Turkcell T10) Cihazın her yerinde Turkcell yazsada aslında huawe nin U8650 modeliydi. Yabancı forumlarda huawei u8650 olarak aratıp rom buluyordum o zaman telefona :) T10 yazınca pek bişey çıkmıyordu :). Turkcell bunu çinden ithal edip bize yeri malı akıllı telefon diye yedirdi işte. Ve sadece Turkcell değil Vodafone ve aveada birçok huawei telefonuna kendi etiketini vurarak sattı burada. Yani demek istediğim uzun zamandır işin içinde olduğu ve farklı markalar altında lanse edilerek bizlere sunulmuş bir cihaz olduğu. Şuan kullandığım telefonda P6. Gerçi son dönemde gün aşırı şarj bitmesi sonucu servise gönderdim. Sorun benden kaynaklı düşünüyorum çünkü telefonu çok yoğun kullanıyorum ve 1 yılı bitirdi. Ama gerçekten tasarım harikası süper bi telefondu. Gören herkes soruyordu buda ne böyle diye. Servis konusunda sıkıntılıyım onun dışında gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir marka.

• Ankarada var yazıyor ama çevrımdışı sanki. Çünkü Ankara bize çok daha yakınken cihazı istanbula göndermemizi istediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddl

quote:

Orijinalden alıntı: the-sick-tir-or-than

Şu telefon bi Turkcell e gelmedi gitti ya

bende bugün aksam üstü ugeadım.telefonu sordum one dediler.baska telefon verelim diye ısrar ettiler..
    telefon alma arifesindeyken erdi özbagın videosunu izledim bekleyin yakunda güzel bir telefon gelecek deyince bekledim
    iyi ki beklemişim sabısrızlıkla bu telefonu bekliyorum.bundan öce ascend mate kullanıyordum ve büyüklğü hariç cok beğendiğim ve beğenilen bir telefondu.bu g7 de 1000 tl n,n altında olacağı için bence cok tutulur.huwaei akıllı iş yaptı bence..

Bende faturaya ek bir telefon almayı düşünüyordum en fazla aylık 60 ₺ LG G3 Beat ve Sony Xperia C3 vardı ertesi gün açtığımda Huawei G7 gördüm ve onun gelmesini bekliyorum herhalde faturaya ek fıyatı pek değişmez.

• quote:

Ankarada var yazıyor ama çevrımdışı sanki. Çünkü Ankara bize çok daha yakınken cihazı istanbula göndermemizi istediler.

Hocam Ankara Teleservice'e yakın zamanda cihaz verdim. Necatibey Caddesi'ndeki şubeleri yaklaşık iki hafta önce hizmet veriyordu. Ama belki kargoları sadece İstanbul Şube teslim alıyordur o konu hakkında fikrim yok.

Ankara Teleservice çalışanları ile iyi bir diyaloğum olmuştu ve aldığım hizmetten memnun kalmıştım. Daha iyi olabilir mi, elbette olabilir ama Türkiye'deki tüm firmaların teknik servis hizmetleri düşünüldüğünde ortalamanın üstünde hizmet verdiğini düşünüyorum.

Belirttiğim gibi bunlar benim düşüncelerim ve çeşitli yerlerde bu servis ile sorun yaşadığını söyleyen azımsanamayacak bir topluluk da var. Almayı düşünenler kendi kafalarında bir kar zarar dengesi kurup öyle karar versinler.

• Arkadaşlar garantinin teleservis olduğundan emin misiniz? Ben ideos x5 kullandım kvk garantiliydi 3 kere servise gönderdim sıkıntı çıkmamıştı şuanda 1.5 yıldır ascend p1 kullanıyorum oda kvk garantili garantiye hiç işim düşmedi henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 18 Kasım 2014; 23:31:45 >
  • Henüz bu telefonu almadım ancak telefon hakkındaki ilk izlenimlerim olumlu. Zenfone 6'yı gördükten sonra G7'nin tam bir f/p canavarı olduğunu söyleyemeyiz ancak her iki telefonun da artıları ve eksileti var.

Bence bir Android telefon günümüzde kesinlikle en az 2gb ram'e sahip olmal, bu yüzden bu fiyatlarda alınabilecek kaliteli 2gb ramli telefonları düşünecek olursak çok fazla bir alternatif yok elimizde.

İşlemcisi ile Zenfone 6 bir adım önde olabilir ancak iki işlemci arasında öyle büyük farklar yok. 4k Video kaydı yapan bir cihaz değilse işlemciler aslında o kadar hayati öneme sahip değiller, oyunlar için de ekran kartı birimi önem arz ediyor ama açıkçası ben orta segment hiçbir cihazda oyunlarda donma takılma görmedim. Abartıldığı kadar sorun oluşturmuyor. Şöyle örnek vereyim evde Omap 4430 işlemcili bir Motorola Razr, Rockchip işlemcili Cube U30GT, Lumia 525, Samsung Grand 2, Sony Ericsson Xperia Arc S ve Note 4 var. Kardrşimle deneme amaçlı baktığımız oyunlarda Arc S dışındaki cihazları kullandık zaman zaman ve hiçbir cihazda öyle büyük takılmalar görmedik. İşlemci uyumsuzluğu ile ilgili bazı oyunlar bazı modellerde ufak takılmalar yaşatabilir ama fark dünyalar kadar değil. Bu bilgisayar dünyasında da böyledir oyunlar için işlemciler o kadar da önemli değildir istisna durumlar dışında.

G7 64 bit ile geliyor evet ama bu henüz son kullanıcıyı etkilemeyecek. Çünkü 64 bit'in nimetlerinden faydalanan uygulamaların yaygınlaşması birkaç yılı alacak. Bu uygulamalar olmadan son kullanıcının hayatı değişmeyecek.

Z6 arayüz olarak bence daha hoş bir cihaz olmuş, ram kullanımı da çok iyi. Arka kamerası Sony sensörlü G7 kadar iyi değil belki ama çok geride de değil. Ön kamera örneklerine bakacak olursak G7 yine önde.

Batarya performansları açısından paylaşımlara bakarsak G7nin şaşırtıcı bir performans sunduğunu söyleyebiliriz. Zenfone 6 bu konuda övgüler almasına rağmen G7 daha iyi duruyor.

Tasarım olarak Z6 6 inch, G7 5.5 inch ancak arada dağlar kadar fark var. G7'yi Avea bayiinde inceledim ve kesinlikle G7 daha şık duruyor, Z6 çok kaba kalıyor bunun yanında.

Huawei artık Global olarak pazarlarda söz sahibi olmak isteyen bir firma ve G7'yi nispeten uygun fiyat ve orta sınıfın hemen üstündeki özellikler ile duyurup bir atılım yapmak istediler. Bence başarılı olacaklar, çünkü güzel telefonlar yapıyorla. Güncelleme işini hallederler ise çok tutar bu firma. Hatırlayın LG G2 gelene kadar herkes LG'ye tepkiliydi, kötü bir LG imajı vardı sonra birden kısa sürede değişti.

• Galaxy S3 modelinden geçecek birisi için hangisi ideal olur sizce?
  • Bir de Discovery 2 var buralarda ama bence GM Samsung çakması bir telefon üreterek büyük hata yaptı. Tasarımı özgün tutsaydı yeni telefonları da çok tutardı ama insanları soğuttu bu özenti tasarım.

Çok içine sinmeyenler Meizu işi netleşene kadar bekleyebilirler ama ne kadar uzun sürer bilemem.

Ben Emotion 3.0 ara yüzünü inceleme fırsatı bulabilirsem ve kullanım açısından seversem arkadaşıma almayı düşünüyorum G7'yi. İlk izlenimlerimiz pişman olmayacağımız yönünde.

• ultracan U kullanıcısına yanıt
    Sizinde dediginiz gibi sorun yasayan kitle daha bi fazla. Ama yorumlarda gordumku memnun olanlarda var. O zaman benim dusuncem ankarada olanlar servisden yana suphesi olmasin :) geriside sans isi artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Galaxy S3 modelinden geçecek birisi için hangisi ideal olur sizce?

Hangi telefonlar arasinda kararsiz kaldiniz hocam? Secenekler nelerdir ona gore yanit verelim

• qazrfv kullanıcısına yanıt
    Evet tele service. Bende P6 kullaniyorum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.