Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Galaxy S3 modelinden geçecek birisi için hangisi ideal olur sizce?

Hangi telefonlar arasinda kararsiz kaldiniz hocam? Secenekler nelerdir ona gore yanit verelim

1.000 TL'yi geçmeyecek, geçse de fazla olmayacak Android sistemli telefonlar. Mesela ben Zenfone 5'i incelemiştim hiç fena değildi. Huawei P7 de güzel olmuş ama 1.300 TL olması düşündürüyor.
  • Huawei P7 hakkinda aydinlatayim sizi hocam. Gercekten guzel telefon. Ablama aldik. Oncelikle ben bir hafta kullandim. Butun uygulamalari falan yukledim oyunlar denedim telefon hic sorun cikarmadi. Ama gozlemledigim 2 sorundan bahsedeyim,
    1. Ciddi anlamda sarj sorunu var. Ablam kullanmasina ragmen(kendisi pek telle ugrasmaz) 1 gunu zor cikariyor. Batarya berbat yani. Bende kullanirken farkettim.
    2. Ram kullanim miktari cok fazla 2 gb ram var ama herseyi kapatinca dahi sistem bosta iken %64 en az. Bu kadar ram tuketimi cok fazla gercekten. Ve batarya sorununun kaynagida bu olsa gerek. Guncellestirme ile duzelir mi bilemem ama boyle olacagini bilseydim almazdim.
    Buna nazaran g7 nin bataryasi cok iyi diyorlar. Sayet p7 ele alinca farkindaligini gosteriyor ama g7 ninde ondan asagi kalir yani yok. G7 ye bakarakta p7 nin neden bu kadar pahali oldugunu anlayamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda telefon yöneticisi diye bir uygulama var ve içinde telefon hızlandırmadan tutun, batarya optimizasyonu, arka planda sürekli güç tüketen uygulamaların devre dışı bırakılması ve benzeri birçok fonksiyon var Son derece kullanışlı
     Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

• Bu arada benim uykum geldi ama batarya hala bitmedi, sizler için sarja takmıyorum bu gece de bugunluk Son paylasımım olsun arkadaslar, sarjı bitirmek için 5 defa üst üste savas yaptım Clash of clans da yüzde 11 e getirebildim ancak hayırlı geceler
     Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

• telefonda micro SD yuvası varmı beyler 32 GB a kadar destekliyormuş/size]

pek sıkıntı değil aslında zaten 16 GB benim için yeterli, ve herkes için de telefonda gereksiz depolama yapmayanlar için 3-4 sene rahat götürür

ben bunla LG G2 arasında kaldım, Huawei G7 nin klavyesi ağır ve geç işliyor diye şikayeti vardı bir kullanıcısının bu sizde de varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 19 Kasım 2014; 4:44:58 >
  • komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Micro SD girişi var hocam.

Klavye sıkıntısı da Swifkey ileydi sanırım. Belki başka bir klavye de olabilir, ama cihazın kendi stock klavyesinde sorun olmadığını belirtmişti arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-sick-tir-or-than

quote:

Orijinalden alıntı: eddl

quote:

Orijinalden alıntı: the-sick-tir-or-than

Şu telefon bi Turkcell e gelmedi gitti ya

bende bugün aksam üstü ugeadım.telefonu sordum one dediler.baska telefon verelim diye ısrar ettiler..
    telefon alma arifesindeyken erdi özbagın videosunu izledim bekleyin yakunda güzel bir telefon gelecek deyince bekledim
    iyi ki beklemişim sabısrızlıkla bu telefonu bekliyorum.bundan öce ascend mate kullanıyordum ve büyüklğü hariç cok beğendiğim ve beğenilen bir telefondu.bu g7 de 1000 tl n,n altında olacağı için bence cok tutulur.huwaei akıllı iş yaptı bence..

Bende faturaya ek bir telefon almayı düşünüyordum en fazla aylık 60 ₺ LG G3 Beat ve Sony Xperia C3 vardı ertesi gün açtığımda Huawei G7 gördüm ve onun gelmesini bekliyorum herhalde faturaya ek fıyatı pek değişmez.

faturaya ek ayda 47 tl aveada
    telefon çok güzel
    ençok telefonlarda (en üst telefonlarda bile) sıkıntı yaşadığımız batarya,kamera ve ses düzeyi durumları bu telefonda mükemmel
    ha orta düzeyde 1000 tl fazla değil mi derseniz evet işin aslı fazla
    ama dediğim gibi sorunsuz, ince kasa, kaliteli malzeme, göze hoş gelen tasarım akıcı arayüz, 1gb üstünde boş ram

• Aynen öyle, P7 1.300 TL olunca direkt vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

telefonda micro SD yuvası varmı beyler 32 GB a kadar destekliyormuş/size]

pek sıkıntı değil aslında zaten 16 GB benim için yeterli, ve herkes için de telefonda gereksiz depolama yapmayanlar için 3-4 sene rahat götürür

ben bunla LG G2 arasında kaldım, Huawei G7 nin klavyesi ağır ve geç işliyor diye şikayeti vardı bir kullanıcısının bu sizde de varmı?

Bu tarz 32 gb a kadar destekliyo isleri genelde yalan olur arkadaslar. Aslinda hepsi standart 64 gb destekler hatta cogu 128 bile destekler fakat resmi olarak bunlari yazabilmek icin firmaların lisans paralari odemesi gerekiyor o yuzden 32 de birakiyolar. Kesinlikle 64 gb destekler yani

• ahmetkacan A kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi hoş da markalı telefon alınca performans ve güncelleme garanti mi oluyor yani ? Apple iphone 4s'e 8.1 güncellemesi verirken sizin markalı dediğiniz lg samsung gibi ''markalar'' daha 2 sene öncesinin 'amiral gemisini' boş veriyor. E zaten özellikle samsung yazılım konusunda tırt. İçi bomboş vaziyette note 4 bile rehberi birçok cihaza göre geç açıyor 4.4.4 olmasına rağmen. Sizin mantığınızla 1000 liraya g2 32 gb alınabiliyor ama şu beğenmediğiniz g7'nin ön kamerası kadar geniş açılı selfie çekemiyor üstelik fotoğrafın çözünürlüğü de ''marka'' cihaz kalitesinde değil. Gidip verelim 1000 lirayı lg'ye vasat çeksin g7'ye göre ama ona buna lg canım sonuçta deyip egomuzu tatmin edelim..Peeh.

Mesele marka etiket vs değil mesele performans. Adını beğenmediğimiz herhangi bi çinli markanın bir cihazı fiyatı aynı olan ''marka''lardan daha üst düzey performans sunuyorsa alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 19 Kasım 2014; 10:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Hocam iyi hoş da markalı telefon alınca performans ve güncelleme garanti mi oluyor yani ? Apple iphone 4s'e 8.1 güncellemesi verirken sizin markalı dediğiniz lg samsung gibi ''markalar'' daha 2 sene öncesinin 'amiral gemisini' boş veriyor. E zaten özellikle samsung yazılım konusunda tırt. İçi bomboş vaziyette note 4 bile rehberi birçok cihaza göre geç açıyor 4.4.4 olmasına rağmen. Sizin mantığınızla 1000 liraya g2 32 gb alınabiliyor ama şu beğenmediğiniz g7'nin ön kamerası kadar geniş açılı selfie çekemiyor üstelik fotoğrafın çözünürlüğü de ''marka'' cihaz kalitesinde değil. Gidip verelim 1000 lirayı lg'ye vasat çeksin g7'ye göre ama ona buna lg canım sonuçta deyip egomuzu tatmin edelim..Peeh.

Mesele marka etiket vs değil mesele performans. Adını beğenmediğimiz herhangi bi çinli markanın bir cihazı fiyatı aynı olan ''marka''lardan daha üst düzey performans sunuyorsa alınır.

aynen katılıyorum
    şu anda lg2 kullanıyorum
    kamera konusunda g2 den çok daha iyi
    tabi insanın aklına takılan yanı tanındık marka pek tanınmayan marka konusu insan daha çok ismini duyduğuna yöneliyor buda reklamın gücü olsa gerek
    g2 elbette performans anlamında güçlüdür sonuçta 800 işlemci ailesini kullanıyor
    g7 ise 400 işlemci ailesinden
    g7 artısı ekranı 720p olduğu için aradaki performans farkı ciddi oranda azalıyor sonuçta ne kadar çözünürlük o kadar iş gücü kaybı

• işletim sistemi 5.0 ve üzerini desteklemeyecekse sıkıntı, şarj konusunda 2. günü gören varmı, telefon forumda az kişide var, kullanım kolaylığı nasıl, hafifliği falan, kibarmı yani telefon, netteki resimler genelde aldatıcı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

işletim sistemi 5.0 ve üzerini desteklemeyecekse sıkıntı, şarj konusunda 2. günü gören varmı, telefon forumda az kişide var, kullanım kolaylığı nasıl, hafifliği falan, kibarmı yani telefon, netteki resimler genelde aldatıcı oluyor.

işletim sistemi 5.0 ı almaması için bir neden yok
    çünkü içindeki işlemci 5.0 ı tam destekliyor ve 5.0 la aynı zamanda çıktı neredeyse
    2 günü şahsen gördüm bu süre içinde 6 saat ekran açıktı 3g açıktı ve ekran süresinin yüzde 70-80 i internet kullanırken açıktı yarım saatlik rahat konuşma süresi de var bunun içinde dahada yüzde 15 kullanımı vardı şarja takdım daha uzun süreleri görenler çıkabilir ekran parlıklığı rakam yoktu ama yüzde 70-80 arasında otomatik seçiliydi ele tam oturuyor ince ve sağlam bir telefon en iyisi gidip incelemeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigabit78 -- 19 Kasım 2014; 13:27:07 >

• komedi6 K kullanıcısına yanıt
    2 günün sonunu gördüm, 2 sayfa geriye bakarsan paylaştım 7.5 saat ekran süresi ekran parlaklığı yüzde 75 80 civarlarında 3g ve Wifi sürekli açık, tüm senkronizosyonlar açık.

İlk defa bu sonucları veren bir cihazla karsı karsıyayım

• erdi bey bugun içerisinde g7 nin inceleme videosunu atacaktı ne olduysa yalan oldu sanırım.
  • hakan3801 H kullanıcısına yanıt
    Aksam 9 10 civarı atar hep

• quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

aynen katılıyorum
    şu anda lg2 kullanıyorum
    kamera konusunda g2 den çok daha iyi
    tabi insanın aklına takılan yanı tanındık marka pek tanınmayan marka konusu insan daha çok ismini duyduğuna yöneliyor buda reklamın gücü olsa gerek
    g2 elbette performans anlamında güçlüdür sonuçta 800 işlemci ailesini kullanıyor
    g7 ise 400 işlemci ailesinden
    g7 artısı ekranı 720p olduğu için aradaki performans farkı ciddi oranda azalıyor sonuçta ne kadar çözünürlük o kadar iş gücü kaybı

gerçekten kamerası g2 ye göre daha iyimi bu cihazın? dış çekim yada gündüz çekimlerinde genelde hemen hemen her telefon iyi resim çekebiliyor ama iş az ışıklı ortamlara gelince (ev içi) bazı cihazlarda inanılmaz kötü sonuçlar çıkıyor ortaya...özellikle kamera anlamında (özçekim ile işim olmaz) hareketli objeler(mesela bizim sıpa kıpır kıpırdır yerinde durmaz.bu durumda çekilen resimlerde hayalet gibi çıkar.hele akşam ev içinde çektiysem direkt çöp olur) ve az ışıklı ortam kıyaslaması yaparsanız çok sevinirim....

• YAVVV BENDE SABAHTAN BERİ BEKLİYORUM YAZDIM BUGUN ATACAM DEDİ AMA NE ZAMAN ATAR BEKLEYELİM O ZMAAN SAAT 12YE KDAR ZAMAN VAR
  • Ewet bende incelemeyi merakla bekliyorum mx4 ile g7 arasında sürekli gelgitler yaşıyorum.

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    İphone un 4s e guncelleme vermesi kadar normal bisey yok. Eger vermese anormal olurdu. Zaten adamin piyasada 3 4 telefonu var. Onlarada guncelleme vermesin mi! Ama diger markalara bakiyon yuzlerce modelleri var. Hal boyle olunca bir telefonada en fazla 1 veya 2 guncelleme verebiliyorlar. Kolay is degil bu guncelleme isi. Hem varsin sistemde sikinti olmasin guncellemede gelmesin. Ama illa guncelleme istiyom yenilik degisik seyler istiyom android I'm son versiyon olsun istiyorum diyorsan piyasada birsuru custom rom mevcut. Kimse tutmuyor seni..

Goruslerim kisiye yonelik degil yanlis anlasilmasin. Genel olarak yazdim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.